Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 30, 08:37)
Galima, siunčiausi ne vieną kartą, viskas normaliai. Pradiniam šalių sąraše Lietuvos nėra, bet paskui kai pildai užsakymą, duoda didesnį sąrašą ir ten yra. Žodžiu tikrai ateina be problemų.

dekui
reikes pabandyti uzsisakyti VICHY paakiu kremuka wink.gif

o siuntinukai neuzsilaiko muitineje?
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 09 30, 20:58)
dekui
reikes pabandyti uzsisakyti VICHY paakiu kremuka wink.gif

o siuntinukai neuzsilaiko muitineje?

Na ne, viskas greitai atėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2009 09 27, 22:18)
Man 19likametei, kuri serija tiktu labiausiai?

Net nežinau, ką patarti... Reiktų pasiskaityti kur nors apie kiekvieną seriją ax.gif
QUOTE(ViShy @ 2009 09 30, 13:41)
Sie labai faini gaminiai, man patiko, kremukas malonus ant veido, drekina,o paakiu zele labai lengva, gerai susigeria  thumbup.gif

Tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2009 09 27, 23:18)
Gal galite mestelti ir parodyti, kokios yra naujienos smile.gif
Man 19likametei, kuri serija tiktu labiausiai?

Sveikute, tau tiktu Aqualia Thermal serija smile.gif
Atsakyti
as irgi noriu issirinkt drekinamaji krema kuris lengvas butu,nes oda riebi,bet vietom issausejus.idomu kaip tie aqualia kremai. as buvau gavus meginuka nutrilogie 1,tai kol panaudojau tikrai poru nekimso ir siaip malonus.tai galvoju gal sita pasiimti smile.gif
Atsakyti
sveikutes

naudoju Normaderm prauskili ir naktini krema, labai esu patenkinta thumbup.gif turejau ir sveitikli ta zalia, irgi buvo geras

o vat apie piestuka Normaderm galiu pasakyt - jokio poveikio g.gif

gal kas bandet Lipo-Metric?
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 01, 11:40)
as irgi noriu issirinkt drekinamaji krema kuris lengvas butu,nes oda riebi,bet vietom issausejus.idomu kaip tie aqualia kremai. as buvau gavus meginuka nutrilogie 1,tai kol panaudojau tikrai poru nekimso ir siaip malonus.tai galvoju gal sita pasiimti smile.gif

Turiu Aqualia Thermal Mat, tai thumbup.gif labai gerai sudrėkina odą, puikiai susigeria, negalėčiau paminėti nei vieno minuso
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 10 03, 21:53)
Turiu Aqualia Thermal Mat, tai  thumbup.gif  labai gerai sudrėkina odą, puikiai susigeria, negalėčiau  paminėti nei vieno minuso

idomu, ar aqualia thermal mat skiriasi kazkuo nuo anksciau buvusio thermal mat ?
Atsakyti
Turiu klausima del vichy dermablend kremines pudros ax.gif Esu ne visai baltaode, bet dabar jau ir ne idegus, tai kokia spalva naturalesne nude ar sand? Kas bandete? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 10 06, 08:58)
Turiu klausima del vichy dermablend kremines pudros  ax.gif Esu ne visai baltaode, bet dabar jau ir ne idegus, tai kokia spalva naturalesne nude ar sand? Kas bandete?  biggrin.gif

As sviesiausia turejau nusipirkus - bet ji laaaabai jau sviesi ax.gif nors nesu idegus, bet ji man per sviesi buvo.. smile.gif
Atsakyti
Gal galit parasyti kokia amzdaug spalva atitiktu vichy dermablend, jei pvz chanel matt lumiere 40 tokia mazdaug i tema na gal ciut tamsi, clarins truly mat 07 apytiksliai tinka, arba YSL matt touch 04 biggrin.gif labai sunku issirinkti... internetu... ax.gif
Atsakyti
kaip pienelis purete thermale? rolleyes.gif
Atsakyti