nusipirkau visa linija Normaderm: zele veidui prausti,tonika ir krema, po keliu dienu tepimo pradejo oda labai sauseti, ant veido atsirado dvi sausos demes, mano oda sausa yra, taciau linkusi i isberimus, tai nzn ar toliau naudot ar parduot kol tik kelis kartus panaudota?

QUOTE(atira01 @ 2009 10 16, 13:18)
nusipirkau visa linija Normaderm: zele veidui prausti,tonika ir krema, po keliu dienu tepimo pradejo oda labai sauseti, ant veido atsirado dvi sausos demes, mano oda sausa yra, taciau linkusi i isberimus, tai nzn ar toliau naudot ar parduot kol tik kelis kartus panaudota? 

Laba, aš taip pat naudoju šią liniją, prausiklį, naktinį ir dieninį kremą. Įdomiai oda reagavo iš pradžių - vietomis per daug riebalavosi, o smakras išsausėjo. Nu žodžiu buvau sunerimusi, kad reiks trenkt laukt viską, beeet palaukiau šiek tiek, ir per savaitėlę oda kažkaip priprato ir dabar viskas ok... Aišku tu pati geriau gali įvertinti situaciją, bet jei ji nėra labai baisi, gali pabandyti leisti odai apsiprasti, aš visgi naudoju toliau, man susireguliavo kažkaip viskas...
Tiesa stebuklingo poveikio nepastebejau

Beje, norėjau paklaust kas turi normaderm naktinį kremuką - pirkau neseniai, pora sav., eurovaistinėj, bet man toks įtarimas kad jis pasenęs - jeigu nepapurtau pakuotės prieš naudojimą, tai išbėga truputį skysčio, man atrodo taip neturi būti

O aš pabandymui nusipirkau valiklį mišriai odai ir kremuką Aqualia Thermal UV. Tai man pradžioje lyg ir nieko buvo, o po to pradėjo labai raudonuoti oda, atsirado dar visokių raudonų plėmų, pradėjo labai graužti po kiekvieno tepimo. Vienu žodžiu man visai netiko. Dabar turiu daugiau nei pusę buteliuko valiklio ir kremuko pusę buteliuko. Neturiu kur dėti... Grįžau prie Avene produkcijos. Norėjau pabandyti pakeisti, bet....
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 11, 06:36)
O kazin vichy aqualia thermal kremas veidui, tikru misriai odai linkusiai i sausuma?
Papildyta:
Papildyta:
mano oda į sausumą, bet netiko visai

QUOTE(Gelaite @ 2009 10 11, 07:36)
O kazin vichy aqualia thermal kremas veidui, tikru misriai odai linkusiai i sausuma?
Mano kaip tik tokia oda, tai puikiai tinka. Tik aš turiu rich versiją, ne light.
o as dabar turiu toki pastebejima ,kad vichy priemones palyginus greitai naudojasi pvz kremo (aqualia termal) manau uzteks visos pakuoties nu nedaugiau 3 mensiams nes labai greit geresi nespeju isskirstyt , kai tuo tarpu lancom krema naudojau puse metu be vargo labai mazai reikedavo , o abu drekinantys. tai pat turiu normaderm naktini su tuo lygiai tas pats.
Papildyta:
as turiu ta naktini ir man joks skystis pries tai tikrai neisbega
mielos moterys o gal kuri naudojote stai toki krema pries rauksles:
http://www.farmacia-...0ml-p-1759.html
Papildyta:
QUOTE(baltapuke @ 2009 10 19, 09:54)
Laba, aš taip pat naudoju šią liniją, prausiklį, naktinį ir dieninį kremą. Įdomiai oda reagavo iš pradžių - vietomis per daug riebalavosi, o smakras išsausėjo. Nu žodžiu buvau sunerimusi, kad reiks trenkt laukt viską, beeet palaukiau šiek tiek, ir per savaitėlę oda kažkaip priprato ir dabar viskas ok... Aišku tu pati geriau gali įvertinti situaciją, bet jei ji nėra labai baisi, gali pabandyti leisti odai apsiprasti, aš visgi naudoju toliau, man susireguliavo kažkaip viskas...
Buvo rašyta ant pakuotės, kad po 4-riu savaičių išnyksta poros padidėję visai, aš kokias 2 sav naudoju tai bullshit - niekas net neketina nykt 
Beje, norėjau paklaust kas turi normaderm naktinį kremuką - pirkau neseniai, pora sav., eurovaistinėj, bet man toks įtarimas kad jis pasenęs - jeigu nepapurtau pakuotės prieš naudojimą, tai išbėga truputį skysčio, man atrodo taip neturi būti
gal pakomentuos kitos turinčios, ar taip būna ar ne šitam kremukui...?

as turiu ta naktini ir man joks skystis pries tai tikrai neisbega
mielos moterys o gal kuri naudojote stai toki krema pries rauksles:
http://www.farmacia-...0ml-p-1759.html
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 03, 10:49)
Merginos gal kas zino kur galuma nupirkti tokius sampunus?
ta zalia su melynu (jei neklystu del melynos zymes, man rodos ji ant pakuotes buvo) priesh pora menesiu pirkau Eurovaistinej. O zalio su raudona zyme nemaciau...
labai geras tas zalias, pirkau ne sau, bet tam kas naudojo tikrai padejo.
QUOTE(atira01 @ 2009 10 16, 13:18)

manau tavo oda yra misri dehidratota

Mergaites gal galetumet rekomenduot sausai odai koki rinktis krema. Pasiskaiciau ir galvoju gal bandyt is serijos Vichy Aqualia Thermal Rich
, taip pat ir paakiu kremo reiktu. Man 31m.
O kur dingusi maza mazge, jos pilna az.

O kur dingusi maza mazge, jos pilna az.
Ismeginau Vichy dermablend krempudra. Triju virsutiniu spalvu, labai patiko
O labiausiai man tiko ir patiko viena, tad nusipirkau jau pilna kieki 35nr-Sand (nesu nei perbalus, nei ruda. Vidutine. Labiau sviesesne, nei tamsesne
). Turiu nemazai inkstiriuku, oda tokia pademeta siek tiek, tai si pudra mane pakerejo. Maskuoja ypatingai. Bet pliusas, kad nepadaro kaukes ivaizdzio. Tik sutiksiu su kitomis, kad pries tepant reikia nepamirsti veido krema ir ne taskeli
Nes jei nebus oda padrekinta, ''slidi'', tai gali nelygiai issitepti.