as naudoju aqualia thermal, bet kazkaip nepastebejau, kad butu pasvieseje paakiai. Manieji irgi nera sausi, bet kazkaip vaizdas geresnis su situo kremuku
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 16:59)
as naudoju aqualia thermal, bet kazkaip nepastebejau, kad butu pasvieseje paakiai. Manieji irgi nera sausi, bet kazkaip vaizdas geresnis su situo kremuku
ar galetumet apibudint?

na kazkokie skaistesni jie atrodo
labiau dregni ir tuo man vizualiai viso veido atzvilgiu jie atrodo geriau. Nzn ar pavyko man kazkaip apibudint

QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 18:46)
na kazkokie skaistesni jie atrodo
labiau dregni ir tuo man vizualiai viso veido atzvilgiu jie atrodo geriau. Nzn ar pavyko man kazkaip apibudint 

Aga, man irgi jis labai patinka

O kokį kremuką patartumėt 30-etei paakiams? Pas mane jie tokie truputį "patinę" būna iš ryto, tai norėčiau, kad tą patinimą kažkiek nuimtų.
QUOTE(Mon Amour @ 2009 10 07, 14:15)
O kokį kremuką patartumėt 30-etei paakiams? Pas mane jie tokie truputį "patinę" būna iš ryto, tai norėčiau, kad tą patinimą kažkiek nuimtų.
jei ypatingo drekinimo nereikia, o tik nori kovoti su patinimais, gali pabandyti Vichy oligo 25 paakiams, jos maloniai vesina oda. Bet nuo saves siulau uzvirti zoleliu, supilti nuovira i formeles, uzsaldyti ledukus ir ryte juo naudoti.

na va nusipirkau siandien sampuna
http://www.farmacia-...0ml-p-2096.html
bandysim kas per stebuklas , dar noreciau kondincionieriu isbandyt
http://www.farmacia-...0ml-p-2096.html
bandysim kas per stebuklas , dar noreciau kondincionieriu isbandyt
Mano nuomone Vichy sampunai isties stebuklingi

prisiskaičiau,užsimaniau ir aš vichy. pamačiau kainas biški žagtelėjau.. bet nusprendžiau pabandyt! Cup'e eurovaistinėje jei ka nors perki iš normaderm serijos, duoda normaderm giliai valančią žele dovanų. Kaina 83 berods. Įtariu per platintojas panašiai už abu būtų
, bet gal kam reikės greito varianto kaip man, tai turėkit omeny 
šampūnas ir kondiške stovi eilėje norimų nusipirkt
bet kad irgi brangoka..kondicionierius eurovaistinėje ~70 pinigų...

QUOTE(baltapuke @ 2009 10 08, 19:12)
bet kad irgi brangoka..kondicionierius eurovaistinėje ~70 pinigų... 

kokie butent tave domina?
QUOTE(maža mazgė @ 2009 10 09, 12:05)
kokie butent tave domina?
nežinau