Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

as vis pagalvoju apie aqualia kremuka paakiams.man reikia ,kad juodus ratilus kazkiek pasviesintu,siaip paakiu oda nera sausa,tai drekinimo kaip ir nereikia man ,o tik kad paakius pasviesintu,nes nuo nuovargio jau matosi rezultatai. ar aqualija su sia problema susitvarko? 4u.gif
Atsakyti
as naudoju aqualia thermal, bet kazkaip nepastebejau, kad butu pasvieseje paakiai. Manieji irgi nera sausi, bet kazkaip vaizdas geresnis su situo kremuku
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 16:59)
as naudoju aqualia thermal, bet kazkaip nepastebejau, kad butu pasvieseje paakiai. Manieji irgi nera sausi, bet kazkaip vaizdas geresnis su situo kremuku

ar galetumet apibudint? biggrin.gif 4u.gif nes vis galvoju reikia man jo ar ne doh.gif
Atsakyti
na kazkokie skaistesni jie atrodo g.gif labiau dregni ir tuo man vizualiai viso veido atzvilgiu jie atrodo geriau. Nzn ar pavyko man kazkaip apibudint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 18:46)
na kazkokie skaistesni jie atrodo  g.gif  labiau dregni ir  tuo  man vizualiai viso veido atzvilgiu jie atrodo geriau. Nzn ar pavyko man kazkaip apibudint  unsure.gif

Aga, man irgi jis labai patinka bigsmile.gif nes paakiu oda mano sausesne - tai labai dziaugiuosi ji isigijusi 4u.gif tikrai vaizdas geresnis odos aplink akis thumbup.gif
Atsakyti
O kokį kremuką patartumėt 30-etei paakiams? Pas mane jie tokie truputį "patinę" būna iš ryto, tai norėčiau, kad tą patinimą kažkiek nuimtų.
Atsakyti
QUOTE(Mon Amour @ 2009 10 07, 14:15)
O kokį kremuką patartumėt 30-etei paakiams? Pas mane jie tokie truputį "patinę" būna iš ryto, tai norėčiau, kad tą patinimą kažkiek nuimtų.

jei ypatingo drekinimo nereikia, o tik nori kovoti su patinimais, gali pabandyti Vichy oligo 25 paakiams, jos maloniai vesina oda. Bet nuo saves siulau uzvirti zoleliu, supilti nuovira i formeles, uzsaldyti ledukus ir ryte juo naudoti. 4u.gif
Atsakyti
na va nusipirkau siandien sampuna
http://www.farmacia-...0ml-p-2096.html
bandysim kas per stebuklas , dar noreciau kondincionieriu isbandyt
Atsakyti
Mano nuomone Vichy sampunai isties stebuklingi 4u.gif
Atsakyti
prisiskaičiau,užsimaniau ir aš vichy. pamačiau kainas biški žagtelėjau.. bet nusprendžiau pabandyt! Cup'e eurovaistinėje jei ka nors perki iš normaderm serijos, duoda normaderm giliai valančią žele dovanų. Kaina 83 berods. Įtariu per platintojas panašiai už abu būtų doh.gif , bet gal kam reikės greito varianto kaip man, tai turėkit omeny smile.gif

šampūnas ir kondiške stovi eilėje norimų nusipirkt smile.gif bet kad irgi brangoka..kondicionierius eurovaistinėje ~70 pinigų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 10 08, 19:12)
šampūnas ir kondiške stovi eilėje norimų nusipirkt smile.gif bet kad irgi brangoka..kondicionierius eurovaistinėje ~70 pinigų...  sad.gif

kokie butent tave domina?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 10 09, 12:05)
kokie butent tave domina?

nežinau doh.gif išbandžiau daug pigių ir brangių, bet kažko tokio, kas super tiktų mano plaukučiams neradau. SM skaičiau, kad daug kas giria vichy šampūnus, todėl noriu pabandyti. Mano plaukai ghmm net nežinau kaip paaiškinti. Sausi nuo vidurio, bet linkę riebaluotis, lengvai pučiasi(jei drėgna, bando pūstis ir tipo garbanotis, bet negražiai..). Šviesinti, todėl praradę blizgesį. Norėčiau, kad šampūnas kažkiek atstatytų dažymų nualintą plauką, ir tuo pačiu tiesintų ir glotnintų... Paskutinis šampūnas kuris tai darė buvo shwartzkop bc serijos garbanotiems plaukams, bet arba jo sudėtis ilgainiui pasikeitė arba mano plaukai priprato, kad dabar nejaučiu poveikio.. Kaip suprantu, vichy platinate, gal turite ką nors parekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti