Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

o kos jusu odos tipas?i riebuma? kaip issilaike dienos begyje?nenuplauke?veidas blizga su ja po kazkiek laiko?gal galetumet paliginti su kitomis pudromis,pvz guerlain parure extreme,chanel mat lumiere ar dar kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 05, 22:11)
o kos jusu odos tipas?i riebuma? kaip issilaike dienos begyje?nenuplauke?veidas blizga su ja po kazkiek laiko?gal galetumet paliginti su kitomis pudromis,pvz guerlain parure extreme,chanel mat lumiere ar dar kokia? 4u.gif

Oda mano daugiau nei misri doh.gif Nosis, kakta, smakras - riebu, skruostai (kartais ir ne vien jie) issauseje. Laikesi gerai, sitas labai patiko, nes dazniausia kiek turejus pudru, jei ir is pradziu atrodo idealiai, po keliu val ''subega''. Si issilaike ilgai, na po 9valandu tik siek tiek blizgesys atsirado.
Guerlain nenaudojus, esu naudojus Mary kay, Make up forever, Chanel (na loreal, nivea, maxfactor ir t.t. neminesiu) - maskavimas ir lengvumo pojutis panasiausias i Chanel gal g.gif O labai panasiai atrodo ant veiduko kaip Make up forever smile.gif O lyginant su Mary Kay man Vichy penkiskart geresne.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 05, 20:59)
Oda mano daugiau nei misri doh.gif

O kokia jos konsistencija? Ar tirsta? ax.gif Kaip tepasi?
Sudomino blush2.gif
Atsakyti
Koki kremuka paakiams pasiulytumet ( man 28m) smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 08, 02:27)
O kokia jos konsistencija? Ar tirsta? ax.gif Kaip tepasi?
Sudomino blush2.gif

Man tai normali, nepavadinciau nei tirsta, nei skysta smile.gif Gal vizualiai netgi skystoka atrodo, bet tepant butinai reik kad veidukas butu padrekintas, nes kitaip kazkaip blogai pasiskirsto (pajauciau ta, kai krema pries pamirsau). Beje, ji labai skalsi, viliuos, kad ilgai vartosis. Gaaal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2009 11 07, 22:24)
Ar matete Eurovaistieneje yra 20 % Vichy  4u.gif

Ooo, aciu bigsmile.gif Tik reik sugalvot ko man is Vichy reikia biggrin.gif Kiek zinau terminis vanduo giriamas? ax.gif
Atsakyti
O Aqualia light ar tiktu misriai odai? gal kas bande? smile.gif domina ar neriebina.... siaip ji turetu but lengva, bet buna kad ir nuo gelio-kremo konsistencijos produktu ima labiau blizgeti vaidas.... unsure.gif
Atsakyti
Bandžiau, tinka puikiai, sausumo ir tempimo jausmas dingsta visai dienai, bet matiškumo nesuteikia. Sakyčiau, jei oda linkus blizgėt, tai šiek tiek blizgesio ir liks, reikėtų trupučio pudros. Bet šiaip - puikiai susigeria, man geriausias kremas prieš dažantis.
Čia aš apie tokį, nes dar yra panašiu pavadinimu kitoKS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo between: 08 lapkričio 2009 - 18:06
QUOTE(edre @ 2009 11 05, 10:38)
Mergaites gal galetumet rekomenduot sausai odai koki rinktis krema. Pasiskaiciau ir galvoju gal bandyt is serijos Vichy  Aqualia Thermal Rich  g.gif, taip pat ir paakiu kremo reiktu. Man 31m.
O kur dingusi maza mazge, jos pilna az.

Mano oda sausa, tai aš naudoju būtent Vichy Aqualia Thermal Rich thumbup.gif Jau antrą tūtelę įpusėjau. Nesinori į jokį kitą kesiti. O paakimas (man 31m) naudojau vichy aqualia thermal paakiams (man įspūdžio nepaliko...). Dabar pradėjau myokine paakiams - žiūrėsim, koks bus rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 05, 20:06)
Ismeginau Vichy dermablend krempudra. Triju virsutiniu spalvu, labai patiko smile.gif O labiausiai man tiko ir patiko viena, tad nusipirkau jau pilna kieki 35nr-Sand (nesu nei perbalus, nei ruda. Vidutine. Labiau sviesesne, nei tamsesne biggrin.gif). Turiu nemazai inkstiriuku, oda tokia pademeta siek tiek, tai si pudra mane pakerejo. Maskuoja ypatingai. Bet pliusas, kad nepadaro kaukes ivaizdzio. Tik sutiksiu su kitomis, kad pries tepant reikia nepamirsti veido krema ir ne taskeli ax.gif Nes jei nebus oda padrekinta, ''slidi'', tai gali nelygiai issitepti.

gal kuri pasakysit, kur vilniuj buna pirk vichy krempudra? uzklausiau eurovaistinej gedimino prospekte, tai sake nebuna pas juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2009 11 09, 21:22)
gal kuri pasakysit, kur vilniuj buna pirk vichy krempudra? uzklausiau eurovaistinej gedimino prospekte, tai sake nebuna pas juos  g.gif

Nėra Lietuvoj Dermablend krempudros.
galima tik parsisiųsti pvz. iš čia: mistrys.co.uk, garden.co.uk, escentual.com
Atsakyti
Naudojau VICHY Aqualia Light kremuką, patenkinta juo labai, norėčiau pabandyt OLIGO 25 g.gif Mano oda normali/mišri, net nežinau ar verta keist jei kremukas man tinka, bet labai smalsu kitą pabandyt blush2.gif Gal galit pakomentuoti abu kremukus, lengviau apsispresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas yra bandę štai šį dalykėlį? Domintų atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti