QUOTE(baltapuke @ 2009 10 09, 13:13)
nežinau
išbandžiau daug pigių ir brangių, bet kažko tokio, kas super tiktų mano plaukučiams neradau. SM skaičiau, kad daug kas giria vichy šampūnus, todėl noriu pabandyti. Mano plaukai ghmm net nežinau kaip paaiškinti. Sausi nuo vidurio, bet linkę riebaluotis, lengvai pučiasi(jei drėgna, bando pūstis ir tipo garbanotis, bet negražiai..). Šviesinti, todėl praradę blizgesį. Norėčiau, kad šampūnas kažkiek atstatytų dažymų nualintą plauką, ir tuo pačiu tiesintų ir glotnintų... Paskutinis šampūnas kuris tai darė buvo shwartzkop bc serijos garbanotiems plaukams, bet arba jo sudėtis ilgainiui pasikeitė arba mano plaukai priprato, kad dabar nejaučiu poveikio.. Kaip suprantu, vichy platinate, gal turite ką nors parekomenduoti? 

Mano saknys labai riebaluojasi, o galiukai sausi, bet man prioritetas buvo svarus plaukai. Todel naudojau reguliuojanti riebalu issiskyrima:

Taciau sviesintiems plaukuciams rekomenduojama naudoti atstatanti maitinanti sampuna sausiems plaukams:

yra ir balzamas. Naudoja kelios moterys (is mano klienciu), uzsako nuolat, yra patenkintos, visos sviesintais plaukuciais.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 09, 14:29)
Mergaites ar yra Vichy sampunai nuo pleiskanu? Jai taip ar geri?
Labas, yra, geri-negeri, pati supranti, subjektyvu

Pas man sausi plaukai, beto garbanoti ir stovi i visas puses dibom
Kazkiek laiko atgal mano kirpeja pasiule naudoti GoldWell sampuna ir kondiske. Tai po naudojimo tiek daig atsirado pleiskanu, kad nezinojau kuo griebtis. Dabar lig ir beveik gerai, bet vistiek yra tu pleiskanu. Vat ir jieskau naujo sampuno.

kaip pienelis purete thermale? 

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 09, 15:32)
Pas man sausi plaukai, beto garbanoti ir stovi i visas puses dibom
Kazkiek laiko atgal mano kirpeja pasiule naudoti GoldWell sampuna ir kondiske. Tai po naudojimo tiek daig atsirado pleiskanu, kad nezinojau kuo griebtis. Dabar lig ir beveik gerai, bet vistiek yra tu pleiskanu. Vat ir jieskau naujo sampuno.

kas liecia pleiskanas, as pvz gaunu Vichy nuo pleiskanu riebiai nieztinciai galvos odai ir Vichy nuo pleiskanu sausai nieztinciai galvos odai, taciau kad jie labai sutramdytu neklusnius plaukus tikrai negaliu garantuoti, cia jau spec. priemoniu reik

Papildyta:
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 09, 19:57)
svelniai nuvalo, palieka tikrai svarios odos pojuti, taciau nuvalo ne visus blakstienu tusus, todel daznai papildomai reikia priemoniu akiu demakiazui

Ar yra isbandziusiu vishy mineraline pudra? Kokios nuomones?
O kazin vichy aqualia thermal kremas veidui, tikru misriai odai linkusiai i sausuma?
Papildyta:
Beje, ar kuo nors skiriasi aqualia thermal mat ir aqualia thermal light? Ar cia vienas ir tas pats kremas?
Papildyta:
Beje, ar kuo nors skiriasi aqualia thermal mat ir aqualia thermal light? Ar cia vienas ir tas pats kremas?

QUOTE(Gelaite @ 2009 10 11, 07:36)
O kazin vichy aqualia thermal kremas veidui, tikru misriai odai linkusiai i sausuma?
Papildyta:
Papildyta:

skirtingi cia kremai,thermal mat daugiau vasarai,labiau linkusiai i riebuma odai.
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 11, 07:36)
Papildyta:
Papildyta:

tau tiktu mat, jis drekintu oda, taciau palieka ja matine

Papildyta:
QUOTE(leliuses @ 2009 10 10, 22:57)
siandien paziurejau kokiom kainom prekiauja platintojos sia ir dar kai kuriom kosmetikom. istikro labai neitiketina, kad ant tiek pigiau. nesuprantu is kur tada ta produkcija vezta. gal kad galit atsakyt?
Galiu, bet neatsakysiu. Platinu sia ir kelias kitas rusis kosmetikos, kainuoja apie 30 proc. pigiau, kadangi tuo uzsiimu, papildomai domiuosi ir truputi konsultuoju. Jei tau siulo isigyti kosmetikos vos ne uz savikaina (paciai teko susidurti) - suabejok jos kokybe arba galiojimu. Vichy platinama tik per farmacininku tinklus, todel negali kainuoti labai pigiai, nes si kosmetika turi savo varda ir atitinkama kokybes zenkla. O nemokamai kaip zinia suris pelekautuose

QUOTE(maža mazgė @ 2009 10 09, 16:21)
Taciau sviesintiems plaukuciams rekomenduojama naudoti atstatanti maitinanti sampuna sausiems plaukams:

yra ir balzamas. Naudoja kelios moterys (is mano klienciu), uzsako nuolat, yra patenkintos, visos sviesintais plaukuciais.
ju irgi kelios rusys, riebioms, sausoms pleiskanoms, kokia tavo galvos oda?

Labai geras šampūnas, ir ne tik šviesintiems - po visokių papigiajskų šampūnų (buvo nelengva finansinė situacija) mano nešviesinti plaukai siaubingai išsausėjo, skilinėjo, nebeblizgėjo... tai va šitas šampūmas ir kondicionierius pagaliau viską sutvarkė.
Nuo pleiskanų vyras naudojo, tik neatsimenu kokį - irgi padėjo.