Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

sveikos-gal esate isbande si dezodorantas kreminis Vichy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 13, 18:17)
sveikos-gal  esate isbande si  dezodorantas kreminis Vichy  4u.gif

Turiu si. Su juo pamirsau ka reiskia prakaitavimas thumbup.gif O mano oda labai labai jautri, dazniausiai berdavo nuo kitokiu deziku, tai cia vien del to atradimas, kad patiko odai.
Atsakyti
Man paakiu kremas patinka, ir kuno pieneli turiu. Bo po atostogu oda buvo taip isausejusi. Patinka man sita kosmetika thumbup.gif Esu turejusi tonini krema. Ispudzio nepadare. schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Aqualia drekinanti seruma?
user posted image
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 15, 01:10)
Turiu si. Su juo pamirsau ka reiskia prakaitavimas thumbup.gif O mano oda labai labai jautri, dazniausiai berdavo nuo kitokiu deziku, tai cia vien del to atradimas, kad patiko odai.

o kaip tu ji naudooji-taip kaip parasyta ant dezutes-ir poveikis toks kaip jie raso-trecia savaite reikia naudoti tik dvi dienas?o kito dezodoranto tuo metu nenaudoji kai nereikia sito teptis?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 16, 01:02)
o kaip tu ji naudooji-taip kaip parasyta ant dezutes-ir poveikis toks kaip jie raso-trecia savaite reikia naudoti tik dvi dienas?o kito dezodoranto tuo metu nenaudoji kai nereikia sito teptis?

Is pradziu tepiau kasdien - savaite, tada kita savaite kas antra diena, trecia ir ketvirta savaite du kartus per savaite, o nuo antro menesio tik karta i savaite... Lyg panasiai ir parasyta? Zinokit bent jau man, tai pakanka to karto per savaite, visiskai neprakaituoja! Ir kitu nenaudoju. Na tik buvo kelios isimtys, kai beprotiskai kartos vasaros dienos, tai per tas savaites kai jau tepdavau po karta, pasitepiau ir po antra, na bet vien del to, kad jaudinaus jog matyt suprakaituosiu. Labai karstos dienos..
Jus ji nusipirkot? Idomu kokie atsiliepimai bus is jusu puses. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 15, 23:14)
Is pradziu tepiau kasdien - savaite, tada kita savaite kas antra diena, trecia ir ketvirta savaite du kartus per savaite, o nuo antro menesio tik karta i savaite... Lyg panasiai ir parasyta? Zinokit bent jau man, tai pakanka to karto per savaite, visiskai neprakaituoja! Ir kitu nenaudoju. Na tik buvo kelios isimtys, kai beprotiskai kartos vasaros dienos, tai per tas savaites kai jau tepdavau po karta, pasitepiau ir po antra, na bet vien del to, kad jaudinaus jog matyt suprakaituosiu. Labai karstos dienos..
Jus ji nusipirkot? Idomu kokie atsiliepimai bus is jusu puses. 4u.gif

labas-aha nusipirkau sestadieni-buvo akcija vienoj vaistinej.nu ka galiu pasakyti-man atrodo ten buvo parasyta teptis vakare-as snd ryte pasitepiau-ir jokio prakaitavimo-kol atejau iki darbo visiskai nesuprakaitavau-reiks ziureti kokie bus tolimesni rezultatai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 11 15, 13:03)
Gal kas bandete Aqualia drekinanti seruma?
user posted image
Kokie atsiliepimai?

As bandziau, man jis vasara labai gerai, nereikia nei kremo, oda lyg aksomine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 23:53)
o kuo skiriasi AQUALIA THERMAL LIGHT STIKLINESE BONKUTESE IR TUBELESE ?

Kazkuris variantas yra naujesnio leidimo ar koks kitas skirtumas?

vaistinej maciau tik stiklinese bonkutese, o tarpininkes pardavineja tutelese....

Papildyta:
user posted image  VS. user posted image

? 4u.gif gal zinot kuom skiriasi sitie du ?
Atsakyti
koki krema patartumete naudoti misriai jautriai odai-tiesa-mono oda jautri salciui-is kart nosis ir zandai buna raudoni isejus i lauka-nors db ir nera dar taip salta.aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 16, 16:46)
4u.gif  gal zinot kuom skiriasi sitie du ?

mano tiekejai ivardina stiklineje bonkuteje kaip krema, tubeleje kaip geli, kitur tokiu aprasymu neradau, todel man skiriasi tiesiog talpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 16, 18:06)
koki krema patartumete naudoti misriai jautriai odai-tiesa-mono oda jautri salciui-is kart nosis ir zandai buna raudoni isejus i lauka-nors db ir nera dar taip salta.aciu ax.gif

La, o tavo amzius ir ar naudoji pudra?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 11 16, 22:46)
mano tiekejai ivardina stiklineje bonkuteje kaip krema, tubeleje kaip geli, kitur tokiu aprasymu neradau, todel man skiriasi tiesiog talpa  biggrin.gif
Papildyta:

La, o tavo amzius ir ar naudoji pudra?

dekuj ! smile.gif o paciai neteko tept ant rankos abieju ?... idomu kokia ju konsistencija, ar is tikruju vienas kremas, o kitas gelis ar tik talpa kita... g.gif
Atsakyti