Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(maža mazgė @ 2009 11 16, 21:46)
mano tiekejai ivardina stiklineje bonkuteje kaip krema, tubeleje kaip geli, kitur tokiu aprasymu neradau, todel man skiriasi tiesiog talpa  biggrin.gif
Papildyta:

La, o tavo amzius ir ar naudoji pudra?

25 metai-pudros nenaudoju
Atsakyti
Trumpai noriu pasidalintis ispudziais apie suos sampunus.
user posted image
user posted image
Tas raudonas tai nuo plauku slinkimo. Patiko kad gerai putoja, bet issiplauna sunkiau nei paprasti sampunai. Plaukai issidziovinus labai minksti, purus. Nepasisiause o butent teisingai purus biggrin.gif Susiriebalioja negreit. Vienu zodziu kaip sampunas tai labai patiko. Kas liecia paskirti (slinkimas) kolkas negaliu nieko pasakyti nes tik pora kart ploviai. Parasysiu kai ilgiau panaudosiu.
Tas zalias nuo pleiskanu sausiems plaukams. Blogiau putoja, bet labai geriai issiskalauja. Slapi plaikai net girgzda. Issidziovinus plaukai labai minksti ir purus (irgi teisingai purus). Susiriebaluoja irgi negreit. O kas liecia pleiskanu tai tikrai tikrai po poros plovimu beveik dingo. Super. Esu nustebusi. Nes su ta bjaurybe kovoju senokai, bet cia net nesitiki. Galvos oda neniezti, pleiskanu beveik ner. Vienu zodziu kolkas sampunas Nr.1.
Atsakyti
v-i-k-a, kokia ju kaina kiekvieno? bigsmile.gif
Atsakyti
Vaistinej po 47lt. pirkau kai bivo 20% nuolaida. Brangoka nes ten po 200ml. Bet sakau kas turi problemu su pleiskanom tikrai rekomenduoju bent jau pabandyti. Del to raudono, kuris nuo slinkimo, kolkas negaliu pasakyti ar efektivus, bet tas zalias tai man tikrai padeda. Bent jau kolkas biggrin.gif
Atsakyti
Bresta laikas, kada vel viska reikes susipirkti "nuo-iki", todel si karta noreciau isbandyti Vichy. Niekada sios kosmetikos nenaudojau. Gal cia yra tarpininkiu? Jei neatsiras, galvoju pirkti is cia http://www.hiperfarm...00122337/page/0
kainos lyg ir mazesnes nei vaistinese g.gif
O is kur jus perkate? ax.gif
Atsakyti
as tai nemegstu pirkt is tarpininkiu, tai perku eurovaistineje, kai buna nuolaidos. dar jei kur uzsieny budama pigiau uzmatau, tai ten perku.
Atsakyti
gal kur nuolaidos siai kosmetikai? beje, jeigu siunciates pacios, tai is kur?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 11 17, 21:58)

Juk parašyta porą postų aukščiau mirksiukas.gif eurovaistinei 20 proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2009 11 17, 18:32)
as tai nemegstu pirkt is tarpininkiu, tai perku eurovaistineje, kai buna nuolaidos. dar jei kur uzsieny budama pigiau uzmatau, tai ten perku.

O kodel netinka is tarpininkiu?Niekada is ju nepirkau,bet galvoju apie tai g.gif Maciau,kad ju siulomos kainos pigesnes nei eurovaistineje,kai buna nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 11 17, 22:32)
O kodel netinka is tarpininkiu?Niekada is ju nepirkau,bet galvoju apie tai g.gif Maciau,kad ju siulomos kainos pigesnes nei eurovaistineje,kai buna nuolaidos.

Na, net nezinau. kazkaip man nepatinka, ir tiek. taip, ju prekes paprastai buna mazesnes nei vaistinese per akcijas.
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2009 11 17, 22:39)
Juk parašyta porą postų aukščiau  mirksiukas.gif eurovaistinei 20 proc. nuolaida smile.gif

doh.gif praziopsojau. aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 11 17, 21:58)

Aš siunčiuosi is escentual.com
Atsakyti