Nors ir paveluotai bet sveikinam ir mes
Atiduok mano regejima zmogui,kuris ne karto nemate patekancios saules,kudikio veido ar moters meiles zvilgsnio.
Atiduok mano sirdi tam,kurio sirdis tebuvo nesibaigianciu skausmu saltinis.
Atiduok mano krauja sesiolikmeciui,istrauktam is sudauzytos masinos,kad jis isvystu zaidziancius savo vaikaicius.
Atiduok mano inkstus tam,kuris priklauso nuo masinos,padedancios jam isgyventi dar viena savaite.
Pasiimk mano kaulus,kiekviena kuno raumeni,skaidula,nerva ir padek zengti zingsni suluosintam vaikui.
istirk mano smegenu kerteles.
Jei reikia,paimk mano lasteles ir isaugink jas taip,kad viena diena nebylys berniukas susuktu,isgirdes plazdant siksnosparni,
O kurcia mergaite isgirstu lietu,barbenanti i jos langa.
Sudegink tai,kas liks is manes,o pelenus isbarstyk pavejui,kad geriau augtu geles.
Jei privalai ka nors palaidoti,tebunie tai mano ydos,mano silpnybes
ir visi isankstiniai nusistatymai pries kitus zmones.
atiduok mano nuodemes velniui.
Atiduok mano siela Dievui.
Jei kartais noretum prisiminti mane,padaryk gera darba ar tarki zodi zmogui,
kuriam esi reikalingas.
Jei padarysi,ko taves prasau,as gyvensiu amzinai.
Robertas N. Testas
Atiduok mano krauja sesiolikmeciui,istrauktam is sudauzytos masinos,kad jis isvystu zaidziancius savo vaikaicius.
Atiduok mano inkstus tam,kuris priklauso nuo masinos,padedancios jam isgyventi dar viena savaite.
Pasiimk mano kaulus,kiekviena kuno raumeni,skaidula,nerva ir padek zengti zingsni suluosintam vaikui.
Jei reikia,paimk mano lasteles ir isaugink jas taip,kad viena diena nebylys berniukas susuktu,isgirdes plazdant siksnosparni,
Sudegink tai,kas liks is manes,o pelenus isbarstyk pavejui,kad geriau augtu geles.
kuriam esi reikalingas.
Robertas N. Testas
QUOTE(vilmal @ 2009 06 14, 13:22)
Atiduok mano regejima zmogui,kuris ne karto nemate patekancios saules,kudikio veido ar moters meiles zvilgsnio.
kuriam esi reikalingas.
Robertas N. Testas
kuriam esi reikalingas.
Robertas N. Testas
grazu
Kadangi vasara neateina,tai vaziuosim patys jos ieskot.
Sestadieni vaziuojam i Birstona,ten vyks konferencija ligoniuku ir ju tevu. paprastai ten buna kokiu nors siurprizu vaikams. Pavyzdziui,pernai buvo rokeriai,kurie pavezino su motociklais visus norincius
Vaikams labai patiko. Siemet irgi bus kazkokia atrakcija.Gustukui neidomu,bet uztat sesei ir broliui pats tas.
Treciadieni vaziuosim prie juros. Gal ten vasara pasislepus
labai idomu,kokia bus Gusto reakcija pamacius tiek vandens.
ir pabaigai pati maloniausia dalis. Norim padekot Kristinai,kuri suorganizavo parama Gustukui:padovanojo mums "Bifoval"
dar karta aciu jai ir firmai "Valentis"
Ir visiems ,kurie mus palaiko
Sestadieni vaziuojam i Birstona,ten vyks konferencija ligoniuku ir ju tevu. paprastai ten buna kokiu nors siurprizu vaikams. Pavyzdziui,pernai buvo rokeriai,kurie pavezino su motociklais visus norincius
Treciadieni vaziuosim prie juros. Gal ten vasara pasislepus
ir pabaigai pati maloniausia dalis. Norim padekot Kristinai,kuri suorganizavo parama Gustukui:padovanojo mums "Bifoval"
Ir visiems ,kurie mus palaiko
Gero jum oro
parvežkit jį ir į vidurį Lietuvos
Sveiki
kaip jūs gyvenate?Kaip Gustukas?
Sveiki!!! na kaip jus ten? Kaip del transplantacijos?
laba
mes jau po visu kelioniu...Buvom Palangoje. Oras labai pasiseke,nelijo.Tad dziaugemes rade vasara.
Gustukui didziausia ispudi paliko smelis
Jura dar salta,bijojo bangu ir uzimo,tad kapstemes kopose.jam labai patiko. Gyvenome Basanaviciaus gatveje,tad ir pasivaiksciodavome ten. Vaikinui daug sviesu ir pagundu. karuseles netrauke,bet paziopsot buvo kur. Butinai ikelsiu nuotraukas,kai tik perkelsiu is fotoaparato.
Tik pradzia buvo nekokia,nes nuvaziave iskart atsidurem Klaipedos ligonineje. Prasidejo peritonitas
Viena para ten,o paskui as pati gydziau. Tad,kad ir sirgdami,bet vis tiek smagiai paatostogavom.
Tik man labai keistai nuskambejo Klaipedos gydytoju komentarai..."Kaip jus galit su tokiu vaiku vaziuot is namu?.."
Pasirodo,musu visuomene dar nepriima neigaliuju kaip normaliu zmoniu(vaiku)
Juk mano Gustukas protauja taip,kaip kiti vaikai,tai kodel del ligos turiu atimt is jo vaikyste...
Papildyta:
Tiesa,dar pries tai svaitgali buvom Birstone. Tik porai dienu. buvo konferencija panasiu ligoniuku. Siek tiek suzinojau apie svietimo sistema. T.y. kaip galeciau derinti mokslus ir gulejima ligoninese. Mums dar anksti,bet vis tiek. Be to,pabendravom su psichologu.ir zinoma,pasedejom visi tevai. Stai tada nesijauti balta varna su savo problemom,kai salia taves zmones ,kuriems kreatininas,urija,transplantacija nera kazkokia mistika.
Issilieji,pasidalini patirtimi ir ziurek,vel lengviau
O cia Gustukas Birstono gelytem dziaugiasi:

O
stai tokia staigmena lauke vaiku
Visus paskraidino
mes jau po visu kelioniu...Buvom Palangoje. Oras labai pasiseke,nelijo.Tad dziaugemes rade vasara.
Tik pradzia buvo nekokia,nes nuvaziave iskart atsidurem Klaipedos ligonineje. Prasidejo peritonitas
Tik man labai keistai nuskambejo Klaipedos gydytoju komentarai..."Kaip jus galit su tokiu vaiku vaziuot is namu?.."
Papildyta:
Tiesa,dar pries tai svaitgali buvom Birstone. Tik porai dienu. buvo konferencija panasiu ligoniuku. Siek tiek suzinojau apie svietimo sistema. T.y. kaip galeciau derinti mokslus ir gulejima ligoninese. Mums dar anksti,bet vis tiek. Be to,pabendravom su psichologu.ir zinoma,pasedejom visi tevai. Stai tada nesijauti balta varna su savo problemom,kai salia taves zmones ,kuriems kreatininas,urija,transplantacija nera kazkokia mistika.
O cia Gustukas Birstono gelytem dziaugiasi:

O
stai tokia staigmena lauke vaiku
Valio
sugrįžot
Sveiki,pargrįžę
labai jūsų laukėm
Šaunuoliai,kad pailsėjot,pasižmonėjot,atsigavot šiek tiek nuo kasdienybės
Nekreipkit,Vilmute,dėmesio į tuos nusistebėjimus
juk,toli gražu,nekiekvienas moka "įlysti" į jūsų kailį ir pagalvoti:o kaip gi aš elgčiaus jos situacijoj?
Bučkis jums
Cia sieke tiek daugiau apie Birstona:
http://www.donoras.l.../naujienos.html
http://www.donoras.l.../naujienos.html