Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

Aciu visiems uz sveikinimus wub.gif
Musu kompiuteris genda,tad prisjungiam retai. ax.gif
Gustukas paaugo 4 cm thumbup.gif dabar jau 83 cm. Vis i prieki.Svoris balansuoja apie 10 kg. O visa kita,tai viena diena geriau,kita blogiau...

O stai keletas nuotrauku is Palangos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks laimingas vaikinukas!!! thumbup.gif
Atsakyti
kokios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif , jau kaip aš noriu, bet ir šiemet jūros pamatyti neteks verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gražutis,meilutis Gustukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražus berniukas 4u.gif sėkmės jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 07 21, 12:05)

Jau šita nuotrauka wub.gif wub.gif tokis fainuolis dieduliukas sėdi thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vos neapsiverkiau...
Stiprybes mamai, vaikuciui - sveikatos. Labai grazus berniukas wub.gif
Ir svarbiausia - tose nuotraukose jis laimingas. Manau, tai didelis didelis labai mylincios ir stiprios mamos zygdarbis.
Atsakyti
Koks gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 07 21, 13:05)
Aciu visiems uz sveikinimus wub.gif
Musu kompiuteris genda,tad prisjungiam retai. ax.gif
Gustukas paaugo 4 cm thumbup.gif dabar jau 83 cm. Vis i prieki.Svoris balansuoja apie 10 kg. O visa kita,tai viena diena geriau,kita blogiau...
O stai keletas nuotrauku is Palangos:

wub.gif wub.gif kaip smagu skaityt geras naujienas thumbup.gif visos nuotraukos nuostabios wub.gif man labiausiai patiko kur su smėliuku žaidžia- akytės pilnos džiaugsmo biggrin.gif Gustukui be galo pasisekė kad turi tokią nuostabią mamą ir mylinčią šeimą wub.gif stiprybės ir sėkmės Jums visiems 4u.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz pagyrimus wub.gif
Istikruju Gustukui didziausia ispudi padare smelis wub.gif
Jeigu pasiseks,tai bandysim dar vasaros pabaigoj nuvaziuot pasidziaugt jura...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif paveluoti sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
su nuostabiomis atostogomis wub.gif
Atsakyti
vilmut, parašyk man savo adresą, jūsų laukia liepinukų antro gimtadienio marškinėliai. O gal kada į Kauną važiuosit?
Atsakyti