Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

Kiek įspūdžių Gustukui wub.gif thumbup.gif

Įdomūs tie Klaipėdos gydytojų pamąstymai doh.gif tai negi dabar ištisas dienas sėdėt užsidarius namie? Juk reikia vaikui pasaulį pažint. Nekreipk dėmesio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuoliai jus, dziaugiuosi ir as jusu mini atostogomis ir tikrai visai nesuprantu Klaipedos mediku!
Gerai, kad randate galimybiu pailseti!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labai dziugu girdeti tiek geru naujienu is jus !!!! wub.gif
Jus kaip visada tikri saunuoliai!!! 4u.gif

O del ligonines, tai tikrai nekreipk demesio. Tokia fraze pasako viska apie zmogu ja pasakiusi!!! doh.gif
Mums buvo toks atvejis Siluteje. Mano maziuko silpna vieta yra alkunes sanaris, viena karta isnarintas, dabar labai nedaug reikia, kad vel tas pasikartotu. Tai taip atsitiko, kad vel "issoko" sanariukas per atostogas Silutes raj. Nulekem i Silute, tai, zinok, tiek prisiklausiau. Kad vos ne galejo susidaryti vaizdas, kad vaika savo tycia zalojam, o gal net ir musam!!!! doh.gif blink.gif Tai taip norejau tam "daktareliui" per galva duoti!!!
Atsakyti
4u.gif sveikuciai labai smagu kad pailsejot,pasizmonejot wub.gif saunuolis Gustukas wub.gif ka veikait per dienas?ar padeda akinukai matyti wub.gif
Atsakyti
Matas sveikina Gustuką su ANTRUOJU GIMTADIENIU 4u.gif linkim ir toliau būt tokiam šaunuoliui ir pranešinėt tik geras žinias susijusias su gydymu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 06 14, 12:22)
Atiduok mano regejima zmogui,kuris ne karto nemate patekancios saules,kudikio veido ar moters meiles zvilgsnio.
Atiduok mano sirdi tam,kurio sirdis tebuvo nesibaigianciu skausmu saltinis.
Atiduok mano krauja sesiolikmeciui,istrauktam is sudauzytos masinos,kad jis isvystu zaidziancius savo vaikaicius.
Atiduok mano inkstus tam,kuris priklauso nuo masinos,padedancios jam isgyventi dar viena savaite.
Pasiimk mano kaulus,kiekviena kuno raumeni,skaidula,nerva ir padek zengti zingsni suluosintam vaikui.
istirk mano smegenu kerteles.
Jei reikia,paimk mano lasteles ir isaugink jas taip,kad viena diena nebylys berniukas susuktu,isgirdes plazdant siksnosparni,
O kurcia mergaite isgirstu lietu,barbenanti i jos langa.
Sudegink tai,kas liks is manes,o pelenus isbarstyk pavejui,kad geriau augtu geles.
Jei privalai ka nors palaidoti,tebunie tai mano ydos,mano silpnybes
ir visi isankstiniai nusistatymai pries kitus zmones.
atiduok mano nuodemes velniui.
Atiduok mano siela Dievui.
Jei kartais noretum prisiminti mane,padaryk gera darba ar tarki zodi zmogui,
kuriam esi reikalingas.
Jei padarysi,ko taves prasau,as gyvensiu amzinai.

Robertas N. Testas

wub.gif

Šiandien turim didelę šventę tongue.gif Šiandien mūsų Gustukui suėjo du metukai thumbup.gif

Sveikatėlės jam, kad visos svajonės pildytųsi, kad akelės šviesą ir grožį regėtų ilgai ilgai

Vimal oro_buckis.gif tu ne viena, mes su tavim, saulele friends.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai Gustukui su gimtadieniu. 4u.gif
Atsakyti
Su Tortadieniu,Gustuk birthday.gif Sveikatytės tau,džiaugsmo ir būk LAIMINGAS VAIKAS wub.gif 4u.gif Sveikinimai ir mamytei 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai ir nuo musu!!! happybday.gif birthday.gif
Linkiu jums tik vieno - sveikatos Gustukui!!! 4u.gif
Atsakyti
user posted image ir mes sveikinam Gustuką su user posted image-uoju gimtadieniu

o čia mamytei user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 20 liepos 2009 - 14:01
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif , nors ir kiek paveluotai. Sveikatytes jums
Atsakyti
Ir musu paveluoti sveikinimai happybday.gif
Atsakyti