Įdomūs tie Klaipėdos gydytojų pamąstymai
Kiek įspūdžių Gustukui
tai negi dabar ištisas dienas sėdėt užsidarius namie? Juk reikia vaikui pasaulį pažint. Nekreipk dėmesio
Saunuoliai jus, dziaugiuosi ir as jusu mini atostogomis ir tikrai visai nesuprantu Klaipedos mediku!
Gerai, kad randate galimybiu pailseti!!!
Gerai, kad randate galimybiu pailseti!!!
Labai dziugu girdeti tiek geru naujienu is jus !!!!
Jus kaip visada tikri saunuoliai!!!
O del ligonines, tai tikrai nekreipk demesio. Tokia fraze pasako viska apie zmogu ja pasakiusi!!!
Mums buvo toks atvejis Siluteje. Mano maziuko silpna vieta yra alkunes sanaris, viena karta isnarintas, dabar labai nedaug reikia, kad vel tas pasikartotu. Tai taip atsitiko, kad vel "issoko" sanariukas per atostogas Silutes raj. Nulekem i Silute, tai, zinok, tiek prisiklausiau. Kad vos ne galejo susidaryti vaizdas, kad vaika savo tycia zalojam, o gal net ir musam!!!!
Tai taip norejau tam "daktareliui" per galva duoti!!!
Jus kaip visada tikri saunuoliai!!!
O del ligonines, tai tikrai nekreipk demesio. Tokia fraze pasako viska apie zmogu ja pasakiusi!!!
Mums buvo toks atvejis Siluteje. Mano maziuko silpna vieta yra alkunes sanaris, viena karta isnarintas, dabar labai nedaug reikia, kad vel tas pasikartotu. Tai taip atsitiko, kad vel "issoko" sanariukas per atostogas Silutes raj. Nulekem i Silute, tai, zinok, tiek prisiklausiau. Kad vos ne galejo susidaryti vaizdas, kad vaika savo tycia zalojam, o gal net ir musam!!!!
QUOTE(vilmal @ 2009 06 14, 12:22)
Atiduok mano regejima zmogui,kuris ne karto nemate patekancios saules,kudikio veido ar moters meiles zvilgsnio.
Atiduok mano sirdi tam,kurio sirdis tebuvo nesibaigianciu skausmu saltinis.
Atiduok mano krauja sesiolikmeciui,istrauktam is sudauzytos masinos,kad jis isvystu zaidziancius savo vaikaicius.
Atiduok mano inkstus tam,kuris priklauso nuo masinos,padedancios jam isgyventi dar viena savaite.
Pasiimk mano kaulus,kiekviena kuno raumeni,skaidula,nerva ir padek zengti zingsni suluosintam vaikui.
istirk mano smegenu kerteles.
Jei reikia,paimk mano lasteles ir isaugink jas taip,kad viena diena nebylys berniukas susuktu,isgirdes plazdant siksnosparni,
O kurcia mergaite isgirstu lietu,barbenanti i jos langa.
Sudegink tai,kas liks is manes,o pelenus isbarstyk pavejui,kad geriau augtu geles.
Jei privalai ka nors palaidoti,tebunie tai mano ydos,mano silpnybes
ir visi isankstiniai nusistatymai pries kitus zmones.
atiduok mano nuodemes velniui.
Atiduok mano siela Dievui.
Jei kartais noretum prisiminti mane,padaryk gera darba ar tarki zodi zmogui,
kuriam esi reikalingas.
Jei padarysi,ko taves prasau,as gyvensiu amzinai.
Robertas N. Testas
Atiduok mano sirdi tam,kurio sirdis tebuvo nesibaigianciu skausmu saltinis.
Atiduok mano krauja sesiolikmeciui,istrauktam is sudauzytos masinos,kad jis isvystu zaidziancius savo vaikaicius.
Atiduok mano inkstus tam,kuris priklauso nuo masinos,padedancios jam isgyventi dar viena savaite.
Pasiimk mano kaulus,kiekviena kuno raumeni,skaidula,nerva ir padek zengti zingsni suluosintam vaikui.
istirk mano smegenu kerteles.
Jei reikia,paimk mano lasteles ir isaugink jas taip,kad viena diena nebylys berniukas susuktu,isgirdes plazdant siksnosparni,
O kurcia mergaite isgirstu lietu,barbenanti i jos langa.
Sudegink tai,kas liks is manes,o pelenus isbarstyk pavejui,kad geriau augtu geles.
Jei privalai ka nors palaidoti,tebunie tai mano ydos,mano silpnybes
ir visi isankstiniai nusistatymai pries kitus zmones.
atiduok mano nuodemes velniui.
Atiduok mano siela Dievui.
Jei kartais noretum prisiminti mane,padaryk gera darba ar tarki zodi zmogui,
kuriam esi reikalingas.
Jei padarysi,ko taves prasau,as gyvensiu amzinai.
Robertas N. Testas
Šiandien turim didelę šventę
Sveikatėlės jam, kad visos svajonės pildytųsi, kad akelės šviesą ir grožį regėtų ilgai ilgai
Vimal
Su Tortadieniu,Gustuk
Sveikatytės tau,džiaugsmo ir būk LAIMINGAS VAIKAS
Sveikinimai ir mamytei
Nuosirdziausi sveikinimai ir nuo musu!!!
Linkiu jums tik vieno - sveikatos Gustukui!!!
Linkiu jums tik vieno - sveikatos Gustukui!!!
ir mes sveikinam Gustuką su
-uoju gimtadieniuo čia mamytei
Prisidedu ir as prie sveikinimu
, nors ir kiek paveluotai. Sveikatytes jums
Ir musu paveluoti sveikinimai