Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

pagaliau kazka isgirdom is jusu saunuoliai, o Gustukas tai tikras kovotojas 4u.gif Laikykities, mes su jumis wub.gif
Atsakyti
Labas vakrėlis,
atsitiktinai radau šią temą....perskaičiau.....
sunku, graudu, nes labai man gaila mažų vaikučių , bet aš ne gailesčio pareikšti atėjau.....stiprybės Jum, sveikatos ...........nes jos labai reikia......Gustukas tikrai nuostabus vaikas, gražus berniukas.....tikiu, kad viskas bus gerai.
tokie išbandymai ne veltui, jie tik patiem stipriausiem siunčiami, ir manau ne veltui,nes tik stiprūs gali visa tai atlaikyti.
aš manau kad ir Jūs visa tai atlaikysite.
Sėkmės Jum begalinės
Palaikau Jus, nes mūsų daug tokių, ir aš noriu tikėti ,kad tai labai padės, ypač Gustukui.
Būtinai seksiu kaip JUM abiem sekasi.
Geros sveikatėlės Gustukui, ir kad jokios temperatūros daugiau jūsų nekamuotų
daug daug linkėjimų Jum
Atsakyti
idesiu kelias vaikino nuotraukas.
Cia Gustukas tvarkosi:
user posted image
user posted image
Cia su drauge,kuri vyresne tik 3 menesiais,bet ugio skirtumas akivaizdus:
user posted image
user posted image
Gustuko sukuosena keiciasi...Bus garbanius biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios garbanėlės wub.gif
Atsakyti
Wow, koks grazutis wub.gif Manyk, kad drauge auksta, o ne Gustas mazutis tongue.gif Gaila, kad neteko siandien pamatyt rolleyes.gif Bet jau geriau nuotraukoj paziuret, negu ligoninej mirksiukas.gif
Vilma, rasei, kad tyrimas parode nukritusi hemoglobina g.gif Tai cia tikrai del tridaliojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 30 sausio 2009 - 18:11
wub.gif koks grazuolis o jau plaukai bigsmile.gif ale drauge irgi nebloga pakabino wub.gif siuo metu madoj merginos aukstesnes mirksiukas.gif thumbup.gif o tvarka palaikyt tai reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 01 30, 18:04)
Kokios garbanėlės wub.gif

blush2.gif stengiames biggrin.gif
QUOTE(papuga @ 2009 01 30, 18:10)

Vilma, rasei, kad tyrimas parode nukritusi hemoglobina  g.gif  Tai cia tikrai del tridaliojimo  mirksiukas.gif

as ir tikiuosi,kad del to drinks_cheers.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 18:12)
ale drauge irgi nebloga pakabino 

taip sakant,po pazascia pasikiso lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip dziugu JUS cia matyti ir girdeti wub.gif 4u.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
o jau grazumas wub.gif , mano merginai toks apsikabinimas su vaikinuku baigesi melyne ant zando (vaikinukas ikando), o taip pampersus ir mes mokam tvarkyti tongue.gif lotuliukas.gif ,o del ugio taip sakoma NESVARBU UGIS, O SVARBU SMUGIS hihihi.gif

O KAIP JUAS DABAR JAUCIATIES g.gif
Atsakyti
GUSTUKAS-tikras gražuoliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
manau,kad savijauta gera,nes vaikinas nerodo jokiu oziu,vaiksto po kambarius,zaidzia,valgo.Spaudimas neblogas.siek tiek pilvuka pucia,bet dar matyt liekamieji reiskiniai po ligos. o siaip,kaip nesirges... 4u.gif
Atsakyti
dziaugiamies uz jus 4u.gif
Atsakyti