Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Crassula @ 2009 01 27, 20:14)
O as siandien vaziavau nezinomu keliu, nezinomam Kauno mieste, .... Viskas nieko, bet per raudona kaip variau, is pradziu skersai, o po to isilgai... Samoningai. Dieve, kaip man skauda sirdi dabar. Bet nieko nesuzalojau, nieko nesudauziau, tik paciai pries save geda. Bet baisiai geda. Aptersiau Zaliu lapu papuostuju garbe.Stazas- 1 menuo ir 1 savaite.  blush2.gif
Nu, paklydau Kaune. blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as savam mieste viena kart kaip sutinau per raudona,bet ten tokioj vietoj sviesaforas stovi, kad sakes. Ir negana to dar jis be geltono yra doh.gif bet tas buvo jau gana seniai, taigi turbut neteisybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 01 27, 20:48)
na kaip gi jums sekasi važinėti?  bigsmile.gif

uij gerai gerai bigsmile.gif taip dziaugiuosi kad vis dar sesija,nes vis dar masiniuka turiu (baigsis sesija-baigsis mano raliavimai verysad.gif )...taip sunku bus ji grazinti....ech prie gero greitai priprantama biggrin.gif tai reik dziaugtis kol galiu....

QUOTE(l'eau @ 2009 01 27, 20:51)
aš visada jungiu karštą į langus smile.gif

pas mus ir visada siltas oras nustatytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 01 27, 21:14)
O as siandien vaziavau nezinomu keliu, nezinomam Kauno mieste, .... Viskas nieko, bet per raudona kaip variau, is pradziu skersai, o po to isilgai... Samoningai. Dieve, kaip man skauda sirdi dabar. Bet nieko nesuzalojau, nieko nesudauziau, tik paciai pries save geda. Bet baisiai geda. Aptersiau Zaliu lapu papuostuju garbe.
Stazas- 1 menuo ir 1 savaite.  blush2.gif
Nu, paklydau Kaune. blush2.gif

as kaune ir esu per raudona prasinesus blink.gif ,tiksliau dege zalia..bet vaziuoti tik tiesiai,kairen-papild sekcija doh.gif blush2.gif
geda iki siol blush2.gif
ale saunuoliai is priekio praleido mane nes kaip atlekiau ant 50 tai kone ir nestabdydama prasinesiau per sankryza kairen blink.gif blink.gif
eina sau kokia vista doh.gif geda nors menuo jau ne vienas praejo, ir dekoju kad viskas graziai baigesi
taip kad nesijausk vienisa mirksiukas.gif ir aciu die nieko blogo neatsitiko, tiesiog pamokele-busim atidesnes 4u.gif
Atsakyti
Na, taip... aciu, kad paguodziat.
Bet jums tai dar nieko- jus bent jau vat taip... 100 proc. "ne""nublondinejot"...
Cia turbut suveike kokia nors menesio vairavimo krize... mazdaug, vairuotoja pasijutau fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 01 27, 20:14)
is pradziu skersai, o po to isilgai...

Čia kaip taip skersai-išilgai g.gif
Nepergyvenk, visko gyvenime būna, iš klaidų mokomės gi friends.gif
Atsakyti
ooojjėėė blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 01 31, 16:38)

oi geras cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 01 31, 16:38)

jo super thumbup.gif ypac tos kur per vartus bande ivaziuoti ir kur benza pylesi lotuliukas.gif nu varnos ne tas zodis
Atsakyti
oi bleėmba žvengiu garsom, kaimynai manys, kad tiu tiu visai man lotuliukas.gif Ypač ta benzokolonkėj hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 01 31, 17:38)

super!!!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik va kai kuriose situacijose izvelgiu 'nesusitvarkyma' su automatu
Atsakyti
super vaizdelis thumbup.gif ypač prajuokino parkavimasis valandą, pasismeigimas ant strypų, įvažiavimas balon ir aišku kolonėlės vaizdelis lotuliukas.gif pasirodo aš visai neblogai vairuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 31, 21:39)
super vaizdelis thumbup.gif ypač prajuokino parkavimasis valandą, pasismeigimas ant strypų, įvažiavimas balon ir aišku kolonėlės vaizdelis lotuliukas.gif pasirodo aš visai neblogai vairuoju thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif pakele nuotaika tokie vaizdeliai.... thumbup.gif
Atsakyti