QUOTE(denaxa @ 2009 02 01, 16:38)
Aha,tokie pizonai ir mane jau uzknise negyvai,vaziuoju sau ramiai,o cia lenkia ir staiga be posukiu dar dazniausiai kerta skersai,per stabdzius ir i kiema panoseje

Nors jau be stabdziu kieman varytu,kaip man ta savo gargara sustabdyti tai negalvoja!!! Viena toki maciau sukanti i degaline autikas ir nukale,dar pagalvojau negraziai,kad taip jam ir reikia,gal pagalvos kita kart ar labai jau cia del poros metru skubeti verta
tai kad jau nori nenori, automatine mintis sauna, kad vat ir nulekei

man cia praeita savaite, su autobusiuku kazkoks vyrelis, kad uzkiso, tai aciu dievui kad stabdziai sutvarkyti jau pas mane.

o tai buciau i subine ilekusi,kaip niekur
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 19:57)
O as pyksiu

Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo

Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.
Tiesiog nesmagu skaityti tokius nemalonius postus.
ne nevisi tokie tikrai, bet pripazinkim, kad daug yra ir tokiu, kurie labai save sureiksmina sededami uz visureigio vairo.... Kaip ir apie BMW taip drysciau pasakyti, nors pati toki vairuoju

bet nebereikalo juk tokia nuomone susidariusi visuomenes... ir daznai kencia net ir tie kurie vairuoja tvarkingai....