Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Gardee @ 2009 02 01, 17:21)

dar paklaust norėjau tokio kvailo klausimo, bet tikrai nežinau  blush2.gif  ar nieko, jei aš išimsiu akumuliatorių iš mašinos ir parsinešiu namo iki šeštadienio? man vėl jaučiu neužsikurs po šalčių ir tiek dienų nevažiavimo tai gal kol nevažiuosiu, palaikysiu jį namie

relax, take it easy..... biggrin.gif
nieko nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 01, 15:44)
o geriausia  buna, kai atlekia mirksi pypina, kad pasitrauk...... tada aplenkia ir nusuka kur i sona  blink.gif  va tokie kaip mane nervina..... mane taip viena kart x5 uzmirgalino sviesom  doh.gif  as antra juosta variau, nes pirma pilnutele o isukau ir nebuvo jau kaip persirikiuoti,tai tas kad mirgejo kad mirgejo.... o uz poros metru isuko i kiema..... tai kur jau cia nuskubesi taip, nesuprantu as

Aha,tokie pizonai ir mane jau uzknise negyvai,vaziuoju sau ramiai,o cia lenkia ir staiga be posukiu dar dazniausiai kerta skersai,per stabdzius ir i kiema panoseje doh.gif Nors jau be stabdziu kieman varytu,kaip man ta savo gargara sustabdyti tai negalvoja!!! Viena toki maciau sukanti i degaline autikas ir nukale,dar pagalvojau negraziai,kad taip jam ir reikia,gal pagalvos kita kart ar labai jau cia del poros metru skubeti verta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 02 01, 12:58)
nesiparink taip 4u.gif  jis gi džipas, jiems gi viskas galima doh.gif  ant tokių jau ir daktarai nebepyksta biggrin.gif  svarbu, kad neatsitiko nieko baisiau smile.gif

O as pyksiu doh.gif Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo verysad.gif Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.
Tiesiog nesmagu skaityti tokius nemalonius postus.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 01, 16:31)
relax, take it easy.....  biggrin.gif
nieko nenutiks  mirksiukas.gif

uch, ačiukas už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 01, 16:38)
Aha,tokie pizonai ir mane jau uzknise negyvai,vaziuoju sau ramiai,o cia lenkia ir staiga be posukiu dar dazniausiai kerta skersai,per stabdzius ir i kiema panoseje doh.gif Nors jau be stabdziu kieman varytu,kaip man ta savo gargara sustabdyti tai negalvoja!!! Viena toki maciau sukanti i degaline autikas ir nukale,dar pagalvojau negraziai,kad taip jam ir reikia,gal pagalvos kita kart ar labai jau cia del poros metru skubeti verta schmoll.gif

tai kad jau nori nenori, automatine mintis sauna, kad vat ir nulekei doh.gif man cia praeita savaite, su autobusiuku kazkoks vyrelis, kad uzkiso, tai aciu dievui kad stabdziai sutvarkyti jau pas mane. rolleyes.gif o tai buciau i subine ilekusi,kaip niekur doh.gif
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 19:57)
O as pyksiu doh.gif  Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo verysad.gif  Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.

ne nevisi tokie tikrai, bet pripazinkim, kad daug yra ir tokiu, kurie labai save sureiksmina sededami uz visureigio vairo.... Kaip ir apie BMW taip drysciau pasakyti, nors pati toki vairuoju blush2.gif bet nebereikalo juk tokia nuomone susidariusi visuomenes... ir daznai kencia net ir tie kurie vairuoja tvarkingai....
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 02 01, 21:06)
uch, ačiukas už atsakymą  4u.gif

cool.gif cool.gif tongue.gif

niu gerai gerai nesimaivau, ten mb atsakymas blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 20:57)
O as pyksiu doh.gif  Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo verysad.gif  Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.

cia nesutiksiu mirksiukas.gif
nesakau kad visi tie kurie su dzipu ar siaip tokia new_russian.gif masina bjauriai elgiasi
bet tie kurie araliai tik su galingesne masina elgiasi kaip chamai, pasodink toki dunduka i golfuka, birbes uzpakali sutraukes. mano nuomone tokia-normalus vairuotojas ir su tanku normalus, aralis savo didyji AS demonstruoja 'trypdamas' kitus tik su galinga arba prabangesne masina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 01 vasario 2009 - 20:28
QUOTE(comep @ 2009 02 01, 11:38)
as ateinu pasiguosti kokio streso apturejau (na kai kam nera jis didelis bet man zaliai-kosmaras)

unsure.gif siaubas doh.gif vairuotoju kultura Lietuvoje mane labai siurpina...
Atsakyti
Gal aš ir klystu, bet man tai šen, tai ten pasiskaičius atrodo, kad vairavimo kultūra Kaune Vilniuje ir Klaipėdoj labai skiriasi. Vakar turbūt pirmąkart per daugiau nei metus kasdienio vairavimo (nu ir, šiaip, šalia vairo juk seniai važinėjau ir iki to) mačiau pirmą užpypintą. Kažkoks isterikas, matyt, pasitaikė, ir dar ant mokinuko doh.gif Užsidegus žaliam mokinys vis geso ir pajudėt niekaip nesugebėjo, tai tas, su pakrikusiais nervais net kelis kart pyptelėjo, o paskui jau apvažiavo ir per raudoną numovė fool.gif Nu buvo keista stebėti g.gif

O va kursiokė, gyvenanti ir seniai vairuojanti Vilniuje, atvirkščiai sakė, kad Klaipėdoj nekultūringai važinėja: neužleidžia iš šalutinio kai nėr kaip išvažiuot, stabžius spaudžia kažkaip paskutiniu momentu - vos spėji sustot iš paskos...
Matyt kiekviename mieste nusistovi kažkoks savitas vairavimo stilius ir kultūringo vairavimo suvokimas mastau.gif
Atsakyti
o man vakar kaip buvo doh.gif važiuoju kiemu - girdžiu trekšt! aš iškart sustoju, įjungiu avarinį, išlipu, apžiūriu mašiną - pasirodo viso labo ant bambalio užvažiavau doh.gif o taip išsigandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 02, 00:26)
1.  Užsidegus žaliam  mokinys vis geso ir pajudėt niekaip nesugebėjo, tai tas, su pakrikusiais nervais net kelis kart pyptelėjo, o paskui jau apvažiavo ir per raudoną numovė fool.gif Nu buvo keista stebėti g.gif

2.    O  va kursiokė, gyvenanti ir seniai vairuojanti Vilniuje, atvirkščiai  sakė, kad Klaipėdoj nekultūringai važinėja: neužleidžia iš šalutinio kai nėr kaip išvažiuot, stabžius spaudžia kažkaip paskutiniu momentu - vos spėji sustot iš paskos...
Matyt kiekviename mieste nusistovi kažkoks savitas vairavimo stilius  ir kultūringo vairavimo suvokimas  mastau.gif

1. pypina mokinukams tikrai gana daznai aggressive.gif ir mane buvo apipypine ir ne viena karta, bet as kazkaip zinojau kad reikia to tiketis, tai zinokit nereagavau visai schmoll.gif
2. kaip tik Klp, daugumoje vietu uzleidzia, na bent jau mane ax.gif ir apsisukimuose uzleidzia, jeigu kamstis ir tenka stoveti ilgai ir tt..... bet matyt kekvienas ipranta savam mieste vazinetis ir kitame jau atrodo viskas kitaip g.gif
Atsakyti
Tenka pavažinėt ir Kaune, ir Vilniuje. Tai galiu pasakyt, kad ir ten, ir ten važinėja vienodai tragiškai.
Na o mano mašiniuko laukia remontas ir technikinė.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 19:57)
O as pyksiu doh.gif  Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo...

niu nereikia čia taip asmeniškai sau visko taikyti smile.gif pritariu comep, kad tokie kelių didvyriai šūstri būna tik už galingo automobilio vairo drinks_cheers.gif tai dbr tokiu atveju turėtų sukilti ir visos blondinės, kurios vairuoja smile.gif nes jas gi linksniuoja ant kiekvieno kampo doh.gif
ir kalbėdama apie džipą, neturėjau omeny visų važinėjančių su džipais. o tik comep pasakotą atvejį. nes tikrai galiu spėt, kad to vairuotojo šūstrumas buvo pasirodyti su savo džipu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2009 02 01, 20:35)
araliai tik su galingesne masina elgiasi kaip chamai, pasodink toki dunduka i golfuka, birbes uzpakali sutraukes.

nes tokiems gi nefasonas su tokia mašinike būtų važiuot biggrin.gif
Atsakyti