Įkraunama...
Įkraunama...

Akademinės atostogos

Na as maniau,kad tikrai bus nesunku,bet va dabar,kai arteja rugsejis,siurpas ima huh.gif unsure.gif Akademiniu neimsiu,tik laisva grafika,bet tai nieko nereiskia destytuvams-turi lankyti paskaitas ir viskas blink.gif Vienintele beda-nerandam aukles 2 menesiu leliukui,kad galeciau bent i viena paskaitele isbegti sad.gif
Atsakyti
Viena destytoja pas mus sakydavo - nera geresniu studenciu uz mamytes thumbup.gif . Jos labai atsakingai i viska ziuri, pareigingai viska atlieka ir pristato laiko ir net dar anksciau clap.gif smartass.gif

As pati neemiau akademiniu ir viskas pavyko puikiai thumbup.gif . Maza to, dar nebaigusi mokslu laimejau darbo konkursa i labai neprasta vieta cool.gif Teisybes delei reikia pasakyti, kad tuomet per konkursa jie manes tiesog nepaklause, ar as turiu vaiku, kitaip turbut buciau nepraejus (tuomet mano vyresnelei buvo 8 men) laugh.gif
Atsakyti
Aš irgi kai mokiausi, nei akademinių, nei laisvo grafiko neėmiau. Tuo metu kai dukrelei dar mėnesio nebuvo, išskubėjau tęsti magistro studijų (IIkursas). Pienas per paskaitas upeliais tekėjo... Kartą savo kūdikėlį net į ne tokią svarbią paskaitą buvau atsinešus. O šiaip, mano mama vaiką nuo pusiaudienio galėdavo prižiūrėti. Rytais kartais ir negalėdavau nueiti į paskaitas. Ir pienas nenutrūko (taip ir "varėsi upeliais iki pat 7 mė., kol kažkiek sumažėjo). Ir nieko, baigiau smartass.gif
Atsakyti
visu pirma mokslas mokslui yra nelygus. turiu draugiu, kuriu egzaminai vyksta taip: likus men iki egzamino is klausimu saraso issirenki viena kl, jam pasiruosi ir atejes i ji atsakai. As mokiausi teise, kur tokiu stebuklu net per eilini seminara nebuna.
Ka as noriu pasakyti, kad mano situacijoj pagrindine problema buvo ne kam palikti leliu, kad galeciau iseit i univera (tikrai porai val gali paziuret drauge, pussesere ir pan), o kaip pasiruosti seminaram ir ypac egzaminam. Tikrai destytojai nera zverys ir labai gerai supranta jei negali ateiti del mazo leliuko. Bet pacios zinot, kaip su mazium greit bega laikas, atrodo tika atsikelei, o jau naktis. o mokytis, tiksliau kalt - labai daug. Valstybinaim egzeminam zmones ruosesi 3 sav nuo ryto iki vakaro. As ruosiausi 2 sav. kai maitindavau, nes kitu metu niekaip nesigaudavo. Rezultatas buvo tragiskas - 4. Per kita valstybini mama pasieme nemokamas atostogas, nutraukiau maitinima ir dviem sav uzsidariau bibliotekoj, rezultatas - 10.
Jei mokinies teise ar medicina, patariu - imk akademines. O jei ka kitka - gali pabandyt, jei ir kada ateisi su leliuku visi tik dziaugsis.
Atsakyti
Na ka gi, jau islaikiau abu egzaminus ir sekmingai pasivijau grupiokus biggrin.gif smartass.gif bis.gif Pagal vidurki lyg tai tureciau patekti i nemokamas vietas biggrin.gif
Atsakyti
Labas nestuke.gif,

Noriu nutraukti mokslus del nestuke.gif ir nezinau nuo kada tai galima padaryti. Ar cia irgi galioja tas 7 menesiu terminas. Gal kas susidurete su tuo ir galit pakonsultuoti? O gal uztenka pristatyti mokslo istaigai pazyma, kad laukiuosi ir prasyma. Patarkit prasau, nes laiko apsispresti turiu tik 3 dienas.
Atsakyti
Manau kad nera jokio skirtumo. Kad pasiimti atostogas reikalinga pateisinama priezastis, o pas tave ji tikrai yra thumbup.gif O kodel tu nesidomejai dekanate pas metodininkes? Jos viska pasako kokiu dokumentu reikia. Na bet mano nuomone manau gali iseit kada nori.Tik po to sugrizt prisiverst mokintis bus labai sunku... smartass.gif
Papildyta @ [mergetime]1100109901[/mergetime]
Manau kad nera jokio skirtumo. Kad pasiimti atostogas reikalinga pateisinama priezastis, o pas tave ji tikrai yra thumbup.gif O kodel tu nesidomejai dekanate pas metodininkes? Jos viska pasako kokiu dokumentu reikia. Na bet mano nuomone manau gali iseit kada nori.Tik po to sugrizt prisiverst mokintis bus labai sunku... smartass.gif
Atsakyti
Jei negrisiu, tai nedaug ir prarasiu smile.gif O noriu iseiti, nes nepakenciama atmosfera, gal geriau stresuosiu kai pagimdysiu 2.gif, o ne dabar. Klausiau metodininkes, kokie reikalimgi dokumentai iseinant akademiniu. O ji atreze, kad pasakys jei tikrai ruosiuos iseiti, o kol kas nesivargins.
Atsakyti
Nu cia tai super metodininke ohmy.gif mad.gif Zaraza kokia. O kur tu mokaisi? Tai aisku jai nori iseit jau dabar tai ir eik, pasiimk is daktares pazyma, jos tikrai reiks, o ten ta prasyma vietoj parasysi.Nu bet ir metodininke blink.gif ohmy.gif blink.gif ohmy.gif
Atsakyti
As VU mokausi, ten visuose fakultetuose tokiu "maloniu" tetu yra. smile.gif
Atsakyti
fuj, kokem chia fake tokios nesamones? ash emiau akademines tik tada, kai jau pagimdzhiau, ir supratau, kad sesijos neishlaikysiu su 2.gif
o nestuke.gif laikiau tris sesijas (1 vaika gimdzhiau prish antra magistranturos sesija, paskui metu pertrauka, paskui gryzhau i antra kursa, laikiausi skirtumus ir skolas, vel pastojau ir antra gimdzhiau jau po ketvirtos sesijos)
nezhinau kaip kitoms, bet man neshchiai sesijas laikyti buvo labai lengva - tiesiog, zhinodama, kad turiu rimtesniu gyvenimishku rupeschiu negu egzai, ejau juos laikyti visishkai rami - mazhdaug "bus tu egzu, ne karo metas", o vat gimdai tai ne taip dazhnai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Alexia @ 2004 11 10, 21:12)
Jei negrisiu, tai nedaug ir prarasiu smile.gif O noriu iseiti, nes nepakenciama atmosfera, gal geriau stresuosiu kai pagimdysiu 2.gif, o ne dabar. Klausiau metodininkes, kokie reikalimgi dokumentai iseinant akademiniu. O ji atreze, kad pasakys jei tikrai ruosiuos iseiti, o kol kas nesivargins.

Jeigu pas tave tokios metodininkes, tai gal eik tiesiai pas prodekana (-e) ar dekana. Tada metodininkei bus paaiskinta "is virsaus" ir pasibaigs visi maivymaisi.
Atsakyti