QUOTE (pupa @ 2004 07 01, 07:54) |
Kai kurios gali imti vaiką ir neštis į paskaitas. Jie būna ramūs, nezirzia. Aišku, visa situacija priklauso nuo dėstytojų, kursiokų. Jei jie toleruoja, nepyksta, tai galima. Bet...maniškis buvo ramus kol mažiukas. Dabar jo niekur nenusivesčiau, nes pradėtų garsiai kalbėti, bėgioti po auditoriją, užsimanytų į tualetą, piešti, daimuoti ir t.t. Užteko kai ėjom į banką. Aš stoviu eilėj, jis duodasi po visą banką, pas visus bankininkus užsuka, pasisveikina, pabrėžia, kad mama banke pinigus moka. |
Tai aisku, kad kol maziukas

QUOTE (Juodaplauke @ 2004 07 05, 14:39) |
BAIGIAU BAKALAURA,ISTOJAU I MAGISTRANTURA NEMOKAMAI, BET SPALI GIMDYSIU SAVO LELIUKUTI, TODEL IMSIU AKADEMINIUS,VYRAS DIRBA,MANO TEVAI DIRBA,JO TEVAI TOLI NUO CIA.O JOKIU AUKLIU SAVO VAIKUI AS NENORIU. MOKSLAI NIEKUR NEPABEGS. ![]() ![]() |
As patarciau neimti, nes labai sunku vel kibti i mokslus. As irgi pagimdziau budama antrame kurse . Mokaus vakariniame skyriuje ir nieko . Aisku sunku, gali uzsimineti vakarais, bet nieko. Labai daug padejo ir palaike mane vyras. Taigi sekmes

Siandien apsigyniau MTD.
Tai nelabai miegojau nakti. Liko dar rugsejui 2 egzai. Jau reikes pradeti ruostis po truputi, nes mikroekonominė analize su visais jos uzdaviniais taip lengvai neikandama.

Musu tai kursiokai vaiko atsinesima supranta kaip tikejimasi gauti gera pazymi...
O viena karta, kai mano abu tevai dirbo, o mes turejom eiti gintis kursini - nesemes ir maziu (cia ne per seniausiai buvo), tai vienas kazkoks destytuvas pareiske: "Svarus argumentas gintis darbus:
As ji
jei galeciau.
O kitas destytojas tai visai fainas buvo, praejo, bet sugrizo ir pakalbino, nes pats turi panasaus amziaus anuke

O kitas destytojas tai visai fainas buvo, praejo, bet sugrizo ir pakalbino, nes pats turi panasaus amziaus anuke

ar imanoma baigti dienines studijas gimus vaikuciui be akademiniu? ypac jei gyveni ne tame mieste kur studijuoji? islikti nemokamoj vietoj ir studijuoti visai nelankant paskaitu?
Vaikutis gimė kai reikėjo antram kurse mokytis. Pasiėmiau laisvą grafiką, ėjau tik į atsiskaitymus, nors ir tie po kelis į savaitę būdavo. Buvo labai sunku, bet turėjau geras griupiokes, padėjo. Ačiū joms. Bet dar jei kitas miestas būtų
Jei atsiskaitymai visokie retai, tai gal ir įmanoma. Daug ir nuo noro priklauso. Aš pabandžiau ir tikrai nesigailiu. Nors daug naktų teko nemiegoti, bet diplomą jau turiu 
Jei bus sunku, bet kada gali pasiimti tas akademines

Jei bus sunku, bet kada gali pasiimti tas akademines

aš mokslus baigiau jau gimus vaikučiui, ir dar iškart po to likau dirbti ten, kur ir atlikau praktiką (dirbu ir dabar, nors vaikiukiui tik 5 mėn). Bet tikrai neturėčiau tokių galimybių jei vyras nebūtų pasiėmęs tėvystės atostogų

QUOTE (Rameda @ 2004 08 02, 18:51) |
Vaikutis gimė kai reikėjo antram kurse mokytis. Pasiėmiau laisvą grafiką, ėjau tik į atsiskaitymus, nors ir tie po kelis į savaitę būdavo. Buvo labai sunku, bet turėjau geras griupiokes, padėjo. Ačiū joms. Bet dar jei kitas miestas būtų ![]() ![]() Jei bus sunku, bet kada gali pasiimti tas akademines ![]() ![]() |
bet vat tas kitas miestas...atsiskaitymu metu niekas nenores priimti mamkos su vaiku-juk ir kitiems atsiskaitymai...o vilniuj ji neturi jokiu pazistamu issykurs kursiokus...tai va,nelabai as ir isivaizduoju ta studijavima be akademiniu...
Atsiskaitymas atsiskaitymui nelygus. Jei visa grupe iskart eina tada nekas, bet jei po kelis, tai netgi labai gerai galima susitvarkyti. Visada atsiras geru draugu, kurie paziures maziu uz duru, kol atsiskaitysi. Isbandyta
Susitvarkem be jokiu akademiniu
Faktas, kad lengva nebus, bet esant dideliam norui tikrai imanoma

Faktas, kad lengva nebus, bet esant dideliam norui tikrai imanoma

Mano atveju nelankyti paskaitų buvo praktiškai neįmanoma, nes studijavau tokį dalyką, prie kurio priklauso 10-15 laboratorinių pas savaitę, kuriuos privalai atlikti. Taigi mano zuikiui buvo dvi savaitės, kai būčiau turėjusi išlėkti į paskaitas, tad paėmiau akademines. O po akademinių irgi nebuvo labai lengva- tįsdavau ir su vežimuku į paskaitas, jei nesurasdavau kas padaboja.
manau kad viskas yra imanoma:) aisku, sunkumu buna, taciau jeigu turi geras grupiokes ir vadovybe:) tuomet viskas suderinama:)