Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(*fėja* @ 2005 07 28, 10:13)
1. Nuo kada jaunyste yra yda?
2. tokia patirtis labai subrandina zmogu, ir tokie minciu kratiniai yra naturalus dalykas

1. Jaunystė - ir privalumas ir yda. Dažnai sakoma: o jei man kas nors grąžintų 20-mečio išvaizdą + sveikatą ir dabartinę gyvenimo išmintį --> kalnus nuversčiau.
2. protingi mokinasi iš svetimos patirties. Vaidai buvo patarta 1001 kartą: neforsuok, nesureikšmink problemos, nepadaryk savo problemos giminių, artimųjų, pažįstamų problema. Palauk su visais alimentais, orumo ir t.t.t.t.t. įžeidimų kompensavimais. Negi blogo norėdami jai rašėm patarimus, savo laiką gaišdami?
Ai, man iš viso viskas čia keistai. Susituokė jauni žmonės, dar normalių mokslų nebaigę, dar normaliai ant kojų neatsistoję. Vaikų susilaukė tokioj situacijoj, kai vėl nėra pagrindo po kojom. Nežinau ar čia dabartinis mąstymas toks, bet bent jau mūsų studentavimo laikais tuokėsi labai mažai kas. Pabaigia mokslą ir tik tuomet lizdus suka, kad tėvams ant sprando nesėdėt.

Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 28, 08:55)

2. protingi mokinasi iš svetimos patirties.

Na nepyk, bet šitoj vietoj tai tikrai nusišnekėjai, nors paprastai kalbi gana protingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 28, 10:55)

Ai, man iš viso viskas čia keistai. Susituokė jauni žmonės, dar normalių mokslų nebaigę, dar normaliai ant kojų neatsistoję. Vaikų susilaukė tokioj situacijoj, kai vėl nėra pagrindo po kojom. Nežinau ar čia dabartinis mąstymas toks, bet bent jau mūsų studentavimo laikais tuokėsi labai mažai kas. Pabaigia mokslą ir tik tuomet lizdus suka, kad tėvams ant sprando nesėdėt.

Man irgi keista, nors ir pati esu prie "dabartiniu" smile.gif, ir liudna, kad toks siuolaikinis poziuris i seima. Kiekvienas galvoja apie save, kaip jam cia idomiau ir linksmiau nugyventi ta savo gyvenimeli vieninteli, juk ir kazkaip pykti negali delto...bet..... maziausias nesklandumas (cia ne apie si atveji) ir "viso gero". Kaip paprasta.

Manau, kad jie antra karta jau taip nepasielgtu, bet taip jau atsitiko-nelabai protingai. O mokomes, ypac "zalioje" jaunysteje-is savu klaidu. Ir tik is savu, nes dar nera patirties ir isminties. Beje, vis atrodo, kad dar viskas pries akis, kad man tai jau taip neatsisitiks. Tik kai atsitinka, susimastai, kad jau gyvenimas istate tave i tavo vezes...ir tas viskas pries akis labai susiaurejo..
Zmones juk visada galvoja, kad va, seniau tai as durnas buvau, o dabar jau protingas... biggrin.gif Va seniau tai dar nelabai mylejau ta ir ana, bet jau dabar kaip myliu... Kiekviena meile atrodo truks amzinai, o kai baigiasi, galvoji, ar tikrai ji buvo... g.gif
Na, cia pafilosofavau siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2005 07 28, 11:06)
šitoj vietoj tai tikrai nusišnekėjai

idealiu atveju taip turėtų būti smile.gif
Tačiau praktikoje dažnai norime pasirodyti protingesni, tikime, kad "mes esam baisiai protingi", mūsų pasirinktasis (-oji) yra ne toks - yra labai labai geras ir jisai TAIP nepasielgs. Visko buvo, visko yra, visko bus.
Nors šiaip man gyvenime labai pasisekė, nes turėjau vyresnę seserį, kuri visokiais būdais išdūrinėdama bernus man sakė: žiūrėk, broliuk, ir mokykis, kad nebūtum panašus į vieną iš tų apgailėtinų asilų, kurie šliaužioja kelienais aplink mane laugh.gif
Bet tai jau kitos temos kalba, kadangi tuomet buvo kalba apie 18-20-mečių kvailiones ir jų nejungė jokie santuokos ryšiai. Bet pamoką tuomet ji man davė gerą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2005 07 28, 11:21)
Na, cia pafilosofavau siek tiek 

Anksčiau kažkaip žmonės šioj vietoj daugiau mąstydavo. Na gal nelabai demokratiškai, nelabai europietiškai ir nelabai šiuolaikiškai, bet logikos jų mąstyme buvo daug.
Tėvai atkreipdavo dėmesį kokioj šeimoj išaugęs, kokie tėvai, ar ne girtuokliai ir ne kokie žulikai (obuoliukas nuo obels....), pagaliau ir vaikams būdavo kalama galvon: veike, baik mokslus, susirask darbą ir tik paskui ženykis.
O ką jau bekalbėt apie visokius tarpnacionalinius - tarprūšinius (= tarprasinius) kontaktus ir santuokas. Žinau atvejį, kuomet jaunosios tėvai ir visa pusė net į vestuves neatvyko, kai dukra tuokėsi su kitataučiu. Nenoriu čia šiurpinti jūsų, bet esmė tai kokia: iki santuokos nėra ir negali būti NEPAKEIČIAMŲ, o jau susituokus, tai kaip ten bebūtų, bet reikia stengtis vienam kito ydas praleist pro akis, santuoką saugot. Nuodėmės (mes visokių jų pridarom - čia niekam ne paslaptis blush2.gif ) - jos telieka daugiau šeimoje, neiškeliant į viešumą. O jei tai jau tampa viešų aptarinėjimų objektu, žinokit kad bet kuriuo atveju gyvenimo jau nebus....
Atsakyti
Cia jau tu, Voveriuk, labai teviskai (svelniai ir grieztai) mus paauklejai notworthy.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2005 07 28, 11:44)
Voveriuk, labai teviskai mus paauklejai

Merginos ir mamkos,
Imkit mani ir skaitykit
Ir tatai skaitydami permanykit umn.gif

Nu viskas, pietūs baigias, darbas prasideda, sėkmės jums - bediskutuojančioms
Atsakyti
Vis dėlto manau, jog žmogų myli už kažką arba visumą to kažko blush2.gif : na, kad jis- geras, paslaugus, švelnus, turtingas biggrin.gif , supratingas ir t.t. Vaidos atveju, tas josios žmogėnas pilnas bjaurybių tongue.gif : tinginys, babnikas, išlepėlis, nevykėlis ( nes žmona sugeba supakuoti), negarbingas ir toks visoks. Taip ne man atrodo schmoll.gif , Vaida ( jo žmona) jį taip apibūdina mirksiukas.gif Ar yra koks tikslas dėl jo kovoti? Bandyti jį susigrąžinti? " Myliu aš jį vistiek" g.gif blink.gif - už ką?
Sutinku, kad pasirodysiu egoiste, atsiras teigiančių, kad negalima myleti žmogaus už kažką konkrečiai blush2.gif blush2.gif , bet Vaidos altruizmas mane glumina blink.gif . Ar tai- altruizmas? Gal būt tai- savigarbos neturėjimas, savęs nevertinimas? verysad.gif Gal tai- nesveikas, absoliutus atsidavėliškumas? ax.gif
Sakydama " ar verta bandyti jį susigrąžinti" neturiu omeny " ar verta jam atleisti už tą paskutinį fintą". Bandau suprasti, ar apskritai Vaidai jo reikia? Nugis, yra pasaulyje vyras, kuris apie ją bėgiotų, ji galėtų tik nagučius lakuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 liepos 2005 - 17:49
QUOTE(Elina @ 2005 07 28, 17:44)
yra pasaulyje vyras, kuris apie ją bėgiotų, ji galėtų tik nagučius lakuotis

Yra dar vienas tokis dalykas, tai kaip pasiaukojimo sindromas.
Kažkada turėjau gerą draugą, fainas toks draugelis, bet jo mergina - fui. Nu tokia mamytė, jinai kaip tas kiškutis iš filmuko: gal tau pasaką pasekti, gal dainelę padainuoti, o gal ragai miegui trukdo? smile.gif
Tai va. Būdavo ateina jinai apie 22.30 val. ir zyzia: laikas eiti miegooti, pailsėti Tau reikia, saulele. O ką pusrytėliui valgysi? Vištytę? Antytę? Žąsytę? O gal kiškutį? biggrin.gif
Miriau aš iš juoko iš to jos motiniškumo, o draugiukas dar pasimuisto, lyg ir nenori eit, dar paplepėt norėtų, o ta jau pyksta: tu, prakeiktasis voveriau, atimi iš manęs pačias gražiausias valandas su V" (toks jo vardas)
Na ir ką manot? susituokė jie. Pagyveno kelis metelius ir išsiskyrė, nes vaikinui visai ne to reikėjo. Jam buvo gerai studijų metais: skaniai ėdė, saldžiai miegojo, papas visuomet buvo ranka pasiekiamas, bet už*iso jį tas josios motiniškumas.
Gal ir Vaidoška tokia klaida padarė?
Gal yra iškrypėlių vyrų, kuriems patinka, kuomet apie juos šokinėjama? man tikrai nereikia nei tarnaitės, nei virėjos. Man žmogus pirmiausia turi būt įdomus + protingas. O marškinukus išsilygint + bulvyčių išsikept ir aš pats sugebu.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 28, 18:07)
Gal yra iškrypėlių vyrų, kuriems patinka, kuomet apie juos šokinėjama?

Išvada: Vaidoškos vyras- ne iškrypėlis blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad nevertejo vaidoskai (kaip kazhkas tokio jau rashe) kelt i vieshuma savo istorija, kol ten viskas galutinai nesusideliojo... O dabar praktishkai "be galo" tema sgauna. TAip iki pencijos aptarinesim shi atveji....
NA ir keista aishku... VIena diena taip. Kita anaip.... MAn jau pachiam butu nejauku, kai vos ne visa lietuva, nors ir anonimishkai beveik, aptarineja mano gyvenima...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 28, 19:10)
Išvada: Vaidoškos vyras- ne iškrypėlis blink.gif  blush2.gif

KAd nelabai ash tikiu, kad vaidoska shokinejo apie savaji....
NEbent tokiu stailu: "Valgyk, pupuliuk.... VAlgyk.... Valgyk bjaurybe!"
Atsakyti