Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pradinė mokykla

Sveikos mamytes,
mes taip pat sioje mokykloje mokomes, nors labai noretume, bet gero apie ja pasakyti negalime.
Atsakyti
QUOTE(marysia @ 2009 06 27, 01:42)
Sveikos mamytes,
mes taip pat sioje mokykloje mokomes, nors labai noretume, bet gero apie ja pasakyti negalime.

o kas blogai,mes i sia mokykla pereinam is kitos?ieskojom kur geriau,nejau cia blogai..............?kas,kur?kodel?
Atsakyti
labukas,
gal galitepasakytiapie kokia mokytoja taip graziai snekate? mes nuo kito rugsejo pradesim ten mokytis. aciukas

QUOTE(VEgle @ 2008 12 13, 23:33)
sveikos visos.

mano sunus siuo metu mokosi ketvirtoje klaseje Zaliakalnio pradinej. niekada nesu pasakiusi blogo zodzio apie sia mokykla ir nesakysiu. superine mokykla. galbut del to, kad jis mokosi pas mokytoja, kuri tikrai visu mokytoju pavyzdys. tikrai ir mokslai aukstam lygy ir vaikai kaip pas mama... patys geriausi zodziai apie sia Mokytoja.

rinkliavos mokykloj nemazos, bet del savo vaiku juk renkame:) ka padarysi, kad gyvename tokioj valstybej, kur net normalaus apsvietimo mokykloje negali valstybe sufinansuoti. del to, kad vaikai turi eiti po pietu i mokykla, zinoma, irgi nera gerai. bet kai zinai, kad vaikas gauna gera issilavinima, tai i visa kita uzmerki akis... tuo labiau, kad po pietu eina tik metus.

jei kas nors norit kokios nors konkretesnes info, rasykit i az. nepazadu greitai atsakyti, nes retai cia uzsuku, bet tikrai atsakysiu:)

Atsakyti
sveikos,
laukiam atsiliepimu apie zaliakalnio pradines mokyklos mokytoja RASMA RAUDONIENE. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 09 24, 17:13)
sveikos,
laukiam atsiliepimu apie zaliakalnio pradines mokyklos mokytoja RASMA RAUDONIENE. 4u.gif

Labai puiki mokytoja,mano dukra ejo dailes bureli pas sia mokytoja, siltas,mielas zmogus. wub.gif
Apie mokykla atsiliepimai tik geri,paruosimo lygis l.aukstas, mokytojai super thumbup.gif
O del rinkliavos kaip minejo mama Daiva, negirdetos sumos schmoll.gif (mergaites buvo klasiokes), renka pinigus,bet tikrai ne tokiom sumom.
p.s. ( cia ne i tema ) mokytoja kuria taip smeize, jai didelis didelis aciu, labai stiprus pedagogas.
Atsakyti
QUOTE(roblan @ 2009 10 30, 23:42)
Labai puiki mokytoja,mano dukra ejo dailes bureli pas sia mokytoja, siltas,mielas zmogus. wub.gif
Apie mokykla atsiliepimai tik geri,paruosimo lygis l.aukstas, mokytojai super  thumbup.gif
O del rinkliavos kaip minejo mama Daiva, negirdetos sumos schmoll.gif (mergaites buvo klasiokes), renka pinigus,bet tikrai ne tokiom sumom.
p.s. ( cia ne i tema ) mokytoja kuria taip smeize, jai didelis didelis aciu, labai stiprus pedagogas.

nu žinot negaliu nutylėt mokytoja kurią šmeižė stiprus pedagogas,nu kaip jūs galit alkoholikę šitaip aukštint,jau senai išmesta ir išmesta už girtavimą,visuomet būdavo įtampoje ir tikrai galiu pasakyt,kad ją kamavo nervai ir neaišku dėl ko dėl to,kad neišgerdavo,nes poreikis buvo stiprus. Ne viena aš šitaip rašiau ir daugiau mamų buvo pasisakančių ir nieko gero apie šią mokyklą pasakyti negalinčios. O dėl rinkliavų tai faktas jos buvo tikrai ir neaišku už ką. Maniškė tikrai nebuvo labai gerai besimokanti,tačiau yra visokių vaikų vienas taip kitas taip,o ir bijodavo ji eiti į mokyklą,nes mokytoja būdama nestabili išvadindavo visokiais žodžiais. Tai ne mano vienos nuomonė yra žymiai daugiau mamų,kurios gali pasakyti tą patį. Perėjom į kitą mokyklą ir mergaitei akys nušvito,o aš sau negalėjau ilgai atleisti kaip aš ją 2 metus galėjau ten pralaikyti. Taigi gerb. mamyte ar nepamenat kaip mokytoja išvežė pirmokėlius į ekskursiją ir grįžo girta,kaip 2 klasėje atėjau į mokyklą ir nuėjau pas direktorę,o ji išsikvietė mokytoją ir jai pasakė: tu esi su kvapeliu ir galų gale sekretoriauti turėjusi vakare mokytoja į mokyklą atėjo su 3,6 promilės ir buvo iškviesti medikai kurie tai nustatė . Nu be žodžių tai tiesa ir tai matė žmonės,matė ir vaikai tik jie dar nesuprato tai apie ką kalbam???

Apie mokytoją Rasmą ir aš girdėjusi tikrai gerus atsiliepimus,susidurti mums neteko,bet draugės mergytė dailę pas ją lankė ir tikrai labai gyrė. Aš nesakau gal yra ir daugiau mokytojų neblogų šioje mokykloje,bet šiaip kaip apie mokyklą aš girdėjusi tikrai daug ir nekokių atsiliepimų.
Atsakyti
Puiki mokykla ir mokytojai.
Mokomės ne pirmus metus, tad galiu tvirtai sakyti. Mano sūnui ten labai gerai.
O Kauno savivaldybei, kiek man žinoma, labiausiai rūpi mokyklos žemė, kuri yra labai patrauklioje vietoje, ir yra įvairių būdų, kaip mokyklą uždaryti...
Tad pilnai tikiu, kad ši mokykla bus "suvalgyta"
O p. Daivai galiu pasakyti, kad kiekvienoje mokykloje yra rinkliavų, nenusisekusių mokytojų, nepritapusių vaikų.
Gerų, jaukių šv. Kalėdų!
Atsakyti
Mūsų mokykloje jokių rinkliavų nėra ir niekada nebuvo,o šitoj turbūt greit ir už orą teks mokėt. Taip nenusisekusių mokytojų gal ir yra ir vaikų nepritapusių gal yra,bet alkoholikių kaip šioj dar neteko niekur sutikt jau čia tai absurdo galas ir jau nėra ką bepasakyti.
Džiaugiamės,kad einam į puikią mokyklą,turim super auklėtoją,draugišką klasę,mielus tėvelius ir turėjom nuostabią mokytoją gaila,kad tik nuo 3-čios klasės teko turėti tokį gėrį visų vaikų numylėtą.
Jau tikrai daugiau apie tą ŽALIAKALNIO pradinę nesileisiu į pokalbius,nes puikiai žinom kas joje vyksta kiek reik susimokėt norint čia ale mokintis ir aplamai jau viskas išsakyta ir kitų mamyčių.
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Laukiu atsiliepimų
Atsakyti
I sia mokykla buvau uzejus pasidometi kaip busima pirmokes mama. Paliko labai slogu ispudi. Direktore neturi elementarios etikos bendraudama su tevais. Atejus tevams i direktores kabineta, si net i juos nepakelia akiu, o neatitraukdama akiu nuo savo telefono (susirasineja sms su kazkuo), bendraudama su tevais. Savo tonu leisdama suprasti, kad labai jai trukdom... blink.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 19:32)
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Laukiu atsiliepimų

Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta biggrin.gif . Mokytoja labai atsakinga, reikli, nebijo sakyti ką galvoja. Kalba tiesiai, be išvedžiojimų. Skatina vaikus ne tik gerai mokytis matematikos, lietuvių, anglų kalbos, bet ir dalyvauti popamokinėje veikloje book.gif . Veda ketvirtokams pasaulio pažinimo būrelį anglų kalba. Sūnus pradėjo lengviau įsisavinti anglų kalbą. Dėl to labai gerai sekasi vidurinėje mokykloje. Mokytoja dalyvauja projektuose tarp mokyklų, ne tik su vaikais, bet įtraukia ir visą šeimą. Teko dalyvauti ir sporto varžybose fitness3.gif ir piešime ant asfalto, gaminti lesyklėlę ir gaudyti paukščius thumbup.gif . Aplankė daug muziejų ir važiavo į ekskursijas. Aš labai džiaugiuosi šia mokytoja. Taip pat labai džiaugiasi ir mano sūnus, o tai man atrodo ir yra svarbiausia. Nes ne mes mokomės, o vaikai. clap.gif . Jo komentaras: pati geriausia mokytoja šioje mokykloje. vacation1.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Ingutė: 27 sausio 2010 - 12:37
sveikos smile.gif
visu pirma neklausykit ka sako ta keistuole netolerantiskoji mamyte Daiva, ji yra visiskai neteisi vertindama mokyklos darba pagal viena mokytoja ar tuo labiau savo vaika, kuriam matomai yra problemu seimoje ( kalbu pagarbiai jums).
antra, mokykloje dideliu rinklevu nera, yra renkami pinigeliai iv. dalykams, bet sumos nesiekia 100lt per metus.
trecia, vienentele problema, kuria matau mokykloje-tai maitinimas, bet zinant kiek vaikai valgo mokykloje tai nera problema( juolab kai maitinimas ne nuo mokyklos priklauso).

sneku cia ne siaip sau, pries desimt metu pati baigiau sia mokykla, o praitais metais ja baige mano brolis.

taigi, mamos, pasvarstykit, ar klausysit vienos mamytes pesimistes ar sios mokyklos vaiku isojimu i tolesnes mokyklas, gimnazijas rezultatu, nes visi tikrai istoja i geras mokyklas, daugelis yra olimpiadu laimetojai, ivairiu konkursu laureatai, o apie anglu kalbos paruosima net zodziu nera-jis puikus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 20:32)
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Laukiu atsiliepimų

Pazistu, kad mokesi pas sia mokyktoja. Gyre mokytojos tvarka, sazininguma, teisinguma. Mokytoja organizuoja bureli apie pasaulio pazinima anglu kalba, taip pat vaikuciai dalyvauja iv projektuose, juose laimi iv apdovanojimus ir zinoma patirties. Taip pat organizuojamos keliones i muziejus, kuriose vykdomos edukacines programos. Beto mokytoja dirba papildomai, jeigu to reikia vaikuciui.
Manau tai tikrai gera mokytoja pradinukui, kuriam labai reikia ziniu ir palaikymo mokymosi procese smile.gif
Atsakyti