Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pradinė mokykla

Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą.
Atsakyti
QUOTE(melyna. @ 2009 05 05, 14:57)
Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą.

jūs matau esat didesnė isterikė doh.gif ne viena aš rašau apie šią mokyklą neigiamai ir ne viena mokytoja buvo išmesta jūsų žiniai jei dar nežinot. Apie šią mokyklą kalbama labai negražiai ir pamatysit jei ne šie metai paskutiniai tai kiti bus tikrai,nes tėveliai netyli mirksiukas.gif o apie mano Letą deja jūs teigti nieko negalite,nes galbūt mūsų vadinama ale mokytoja klasėje turėjo gal 4 tėvelių kurie palaikė ją ta prasme atitinkamai ir dabar jūs drabstote tokius marazmus. Mano mergaitė naujoje mokykloje turi tikrai daug draugių ir namuose savaitgaliais ateina klasiokės ir yra mylima. O jūs mėlyna kažkokia anonimė mėlyna kuri daugiau nieko neįvardinusi kažką ko pati nežinote keliat į viršų. Apie mane labai abejoju,kad jūs ką žinote,nes man būdavo šlykštu net į susirinkimus eiti,nes vykdavo vos ne mūšiai tarp tėvų,mokytojos ir tų kelių tėvelių mokytojos pasekėjų. Net sargas sakydavo tiek metų dirbu,o tokios nesąmonės dar neesu matęs. Taip,kad mieloji aš nesislapstau taip kaip tamsta,o rėžiu tiesiai šviesiai. Dabar turime thumbup.gif mokyklą ir thumbup.gif mokytoją,kuri yra verta didžiausios pagarbos.
Papildyta:
ir dar ne keleta metų,o porą metų kaip nedirba,o kita tai turbūt nė metų nėra kaip atleista. Taigi diskusija su jumis baigiau biggrin.gif
Atsakyti
Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 05, 21:29)
Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest  ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba. smile.gif

Nu žinokit tikrai bloga darosi g.gif ir vėl kažkokia anonimė giria tai ko ten nei puse nėra. Tu tikriausiai nemačiusi kaip yra kitur jeigu šitaip ardaisi. Kokie darbeliai,kokie konkursai,kokie vaikų pasirodymai ir kokie projektai patikėk brangioji Žaliakalnio pradinėj to nemačiau. O mamyčių versti įsitikinti nėra dėl ko,nes nuėjusios tikrai įsitikins. Na ir su pedagogais iš kitų mokyklų esu kalbėjusi tikrai nieko gero apie šią mokyklą pasakyti negali. Jūs lyskit čia iš kampų kaip pelės ir rašinėkit daugiau pažadu į jokias diskusijas su jum būtent tokiom,kurios tik prisijungę tikrai nesivelsiu,nes tėveliai tik nuėja pamatys ten visą absurdišką situaciją. O tai ką čia rašote vyksta ir kitose mokyklose tik su didesne meile,su visai kita samprata ir be tokių nežmoniškų rinkliavų, o dar kaip rašote apie pasiaukojimą išvis sukeliat tik juoką,nes ten jo išvis nebuvo. Auginu du vaikučius ir džiaugiuosi,kad bent antrajam neteks papult į beprotnamį mirksiukas.gif viso gero biggrin.gif
Atsakyti
Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 06, 10:51)
Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris  tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate verysad.gif

Matau,kad tamstelė esi kovotoja už Žaliakalnio pradinę tai kovok sau į sveikatą. Ne viena esu kuriai ši mokykla paliko slogų vaizdelį vat teip. O ir mugės ir projektai ir konkursai vyksta daugelyje mokyklų tuom nieko nenustebinote,bet tikrai neteko nei iš vienos mokyklos girdėti,kad pradinukų mokytojos apgirtusios ateina į mokyklą doh.gif čia jau daug pasakyta atleista gi ne viena jei tamstelė taip viską žinote. O šiaip kas liečia mokyklas yra tikrai gerų mokyklų ir tikrai žinotce žinau pvz. Rūtelės pradinė mokykla,Prano Mašioto,Varpelio ir t.t Pati baigiau Varpo ir apie mokyklą vien geriausi prisiminimai.Va taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės 4u.gif, susitaikykite ir nesipykite, nes vis tiek mokyklėlė paskutinius metelius kvėpuoja, tik va gaila, kad vadovybė, gerai tai žinodama, vis dar renka klases ir teisybės nepasako, tikėdamasi per metus laiko dar savo kišenes pinigėlio prisikrauti. O po metų akytes nekalto triušiuko nustatys ir aimanuos, oi pardon nežinojome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita36 @ 2009 05 06, 17:11)
Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės  4u.gif, susitaikykite ir nesipykite, nes vis tiek mokyklėlė paskutinius metelius kvėpuoja, tik va gaila, kad vadovybė, gerai tai žinodama, vis dar renka klases ir teisybės nepasako, tikėdamasi per metus laiko dar savo kišenes pinigėlio prisikrauti. O po metų akytes nekalto triušiuko nustatys ir aimanuos, oi pardon nežinojome  biggrin.gif

Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako doh.gif nu negražu šitaip labai negražu,bet matyt sunku sustoti.... tikrai tokia mokykla negali egzistuoti.
Atsakyti
QUOTE(Daivytė @ 2009 05 06, 21:20)
Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako doh.gif nu negražu šitaip labai negražu,bet matyt sunku sustoti.... tikrai tokia mokykla negali egzistuoti.

aš nelabai galiu komentuoti šios mokyklos ir mokytojų, nes joje buvau tik kelias minutes, kol domėjausi ieškodama mokyklos sūnui, tačiau džiaugiuosi, kad nepasirinkau šio varianto ir sėkmingai sutaupiau nemažai pinigų bei savo vaiko sveikatos (patalpų atžvilgiu). smile.gif
Atsakyti
Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az smile.gif

O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska.
Atsakyti
QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 16:54)
Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az smile.gif

O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska.

mes lyg ir turim,jei palauksite tai peržiūrėsiu ir parašysiu,bet tikrai ne šiandien mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar blush2.gif berniukui ar mergytei???
Atsakyti
QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 18:54)

UNIFORMAS GALIT RASTI UZSUKUSI I PIRMOKELIU KLASES (BIRZELIO MEN.),BUNA KAD KAI KURIE TEVELEI NET DOVANOJA.AS KAI NEZINOJAU,TAI SIUVOMES,KAINOS NEREALIOS IR BE TO ,MEDZIAGU SIUVKLOS JAU NEBEGAUNA.

NA MAN KOLKAS SI MOKYKLA NIEKO NEIGIAMO POVEIKIO NESUTEIKE. SUNUS BAIGE 1 KLASE,MOKYTOJA L.GERA (J.CESINIENE).
Atsakyti