Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pradinė mokykla

QUOTE(Muzika @ 2009 04 01, 11:20)
Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau.

sveiki, dekui
bet mums per toli, gyvenam prie zanaviku turgaus beveik ec doh.gif
Atsakyti
Mano mergaite lanke cia mokykykla 4 metus..
Istikruju mokykla BAISI.. Vaikas gavo trauma didziule ir dabar kaip pravaziuojame per ja visada sako , kad niekada nenoretu ten grizti.. schmoll.gif Ir labai dabar gailiuosi , kad savo vaika leidau i sita mokykla. Direktore vienas is baisiausu mano sutiktu gyvenime zmoniu.. doh.gif Buvau pas ja kabinete 2 kartus per visa savo gyvenima ir tuos du kartus isejau apsiverkus , nes istikruju labai BAISUS ZMOGUS unsure.gif Kai kokios sventes budavo niekados net nebuvo isejus is savo kabineto. schmoll.gif Pertrauku metu nebudavo jokios tvarkos , vaikas grizes visada skusdavo galvos skausmu ir kiekviena ryta nenoriai eidavo i sia mokykla. O man svarbu , kad vaiko pirmoji gyvenimo mokykla butu gera ir , kad kai baigtu sia mokykla visada noretu sugrizti..
Deja mano vaikas to neturejo ir LABAI LABAI gailiuosi uz savo gyvenimo klaida. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2009 04 01, 09:20)
Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau.

Vat būtent šią mokytoją mes ir turim,bet esam jau 4 klasėj ir labai gaila širdis verkia,kad paskutinius metus ją turim,tokių žmonių kaip ji sakyčiau nėra,arba yra,bet labai labai mažai,tai ne mokytoja tai visų mūsų vaikučių antroji mama wub.gif Ech ir aš kaip migall jaučiuosi padariusi didelę klaidą už žaliakalnio pradinėj praleistus 2 metus,už vaiko traumavimą,už įžeidinėjimus,už tos geriančios moters nedrįstu pavadint mokytoja visokius priekabiavimus ir už tas nenormalias rinkliavas. Tačiau dabar mes laimingos antri metai iš eilės,nes turim nuostabų,be galo geros širdies žmogų,be galo gerą mokytoją Daivą Švedienę,kuri mano mergaitei padėjo atsitiesti ir mano mergaičiukė į mokyklą eina tikrai pasakysiu kaip į šventę. Mamytės nežiūrėkit jei įmanoma to atstumo ir pagal metus pakliūnate pas šią mokytoją ir jūs būsite laimingos ir jūsų vaikutis jausis taip lyg šalia jo būtų antroji mama,kuri irgi yra labai svarbi tik pradedančio žengti pirmuosius žingsnius į mokyklą. Su Jumis Muzika mes jau atrodo esam kalbėja lygtai Jūs ir sakėte,kad ir Jūsų vaikučiai kažkada mokėsi pas šią mokytoją. Atsiprašau,kad tiek daug prirašiau,bet norisi išsakyti viską apie mūsų turtą mūsų mokytoją Daivą Švedienę wub.gif
Atsakyti
Labai bloga mokykla schmoll.gif
savo vaika niekados neleisciau , nes kai drauge pasakojo tai ziauru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 16:18)
Labai bloga mokykla  schmoll.gif
savo vaika niekados neleisciau , nes kai drauge pasakojo tai ziauru  unsure.gif

Ką pasakojo. jei galima išsamiau. kokio senumo įvykiai?
Atsakyti
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18)

aš daugiau kalbėjau apie mokytoją mirksiukas.gif, bet jei jau užsiminėt apie mokyklą apie ją taipogi negalėčiau nieko blogo pasakyti. Mokykla kasmet gražėja direktorius labai rūpinasi tuom,rinkliavų iš tėvelių nėra jau kaip ir sakau per tiek laiko nors kažkiek ir tėveliai galėtų prisidėt. Per pertraukas yra budintys kurie vaikus stebi,stadionas sutvarkytas puikiai aš nežinau kas yra čia tokio žiauraus g.gif
Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą.
Atsakyti
QUOTE(Daivytė @ 2009 04 21, 11:06)
aš daugiau kalbėjau apie mokytoją mirksiukas.gif, bet jei jau užsiminėt apie mokyklą apie ją taipogi negalėčiau nieko blogo pasakyti. Mokykla kasmet gražėja direktorius labai rūpinasi tuom,rinkliavų iš tėvelių nėra jau kaip ir sakau per tiek laiko nors kažkiek ir tėveliai galėtų prisidėt. Per pertraukas yra budintys kurie vaikus stebi,stadionas sutvarkytas puikiai aš nežinau kas yra čia tokio žiauraus g.gif
Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą.

Aš čia manau, kad prieš tai forumietė kalba apie Žaliakalnio
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2009 04 21, 12:13)
Aš čia manau, kad prieš tai forumietė kalba apie Žaliakalnio

Tuomet atsiprašau wub.gif ne taip supratau. Kas dėl žaliakalnio tai tikra tiesa.
Papildyta:
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18)

dar kart atsiprašau wub.gif kas dėl žaliakalnio jūs teisi. Tikrai ten žiauru ir reikia,kad kuo daugiau mamyčių apie tai sužinotų ir suspėtų pasirinkt kitą mokyklėlę.
Atsakyti
Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę.
Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų????
Atsakyti
QUOTE(jolita36 @ 2009 04 26, 21:27)
Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę. 
Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų????

Sveiki 4u.gif

Nėra. O gero nieko ir nerasite.Ten yra baisu. Alkoholizmas,rinkliavos ir t.t
Atsakyti
Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose?
Atsakyti
QUOTE(melyna. @ 2009 05 04, 17:35)
Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose?

Na atsakysiu gal per daug grubiai,bet jei mokytoja kasdien šnapsu prasmirdus tai problema vaikuose ania???? g.gif jei per kiekvieną susirinkimą rinkliavos baisusinės tai problema vaikuose???? g.gif jei ji negavusi degtinės pamokose vaikus kolioja visokiais bjauriais žodžiais tai kalti vaikai nu blyn negaliu iš kur atsiranda tokių užtarėjų??? jei direktorė prieš priimdama vaiką į mokyklą priima tik su vokeliu tai vaikas kaltas??? jei buvo pasakyta direktorės surinkti pinigus už tai,kad bus asfaltuojama gatvė prie mokyklos,o sumelė gan labai apvali tai vaikas kaltas??? g.gif KAD MOKYTOJA PIRMOKĖLIUS IŠVEŽĖ Į EKSKURSIJĄ GIRTA BŪDAMA TAI VAIKUOSE PROBLEMA????? g.gif problema ta mokykla jei ją dar galima vadint mokykla,ten kažkokia koncentracijos stovykla,ten kažkas baisaus. Kiek vaikų yra patyrę traumas ir nukritę nuo tų prakeiktų laiptų argi gali ten būt pradinukų mokykla???? Taip porą mokytojų ten yra neblogų,bet daugiau ten karceris. Neduok dieve tokių mokyklų,skambinau visur yra lyg planų ją ir uždaryti. Taip,kad jei visko nežinote apie save ir kalbėkite,bet nepamirškite pasakyti dėl rinkliavų,nes be jų ten neapsieinama. Mūsiškę reikėjo ir su Valentino diena sveikint hihihi.gif daba draugė matė tai sakė maximoj alaus butelių pilnus krepšius telpa nu be žodžių aš be žodžių tiek mokytojų atleista už alkoholį tai viskas pasakyta apie mokyklą doh.gif
Atsakyti