Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 22, 14:36)
man irgi jau pasikeite..
is tikruju vardan ramybes gal nevertetu kasdien po kelis kartus tikrintis... tik idomu, kada pakeis musu deklaruota gyvenamaja vieta ir ar nuo to pasikeis eiles vieta....tai ir tikrinu, ir nervinuos  biggrin.gif

Mums gyvenamoji vieta pasikeitė po 1 mėnesio ir 1 savaitės, tad ramiai galite užmiršti tikrinimus kurį laiką mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 03 22, 15:44)
galetu anksciau patvirtinti, kas patenka, o kas ne. dabar iki birzelio 15d. nei paleistas, nei pakartas... doh.gif  negali nieko planuoti, o jei reiks aukles, ar privataus ieskot, tai isvis bus mazai laiko like... unsure.gif

O va kai paskui išaiškės situacija, tai nebus įmanoma taip lengvai rasti auklę ir patekt į privačius, nes tada ten paklausa bus labai didelė.
Atsakyti
Laba diena,

registruojant sistemoje, buvo parašyta, kad po duomenų suvedimo bus nurodytas vaiko ID numeris.
viską suvedžiau, patvirtinau, man rodo registracijos numerį ir užsakymo numerį. Pabandžiau įlyst, pažiūrėt, ką rodys darzeliai.kaunas.lt, bet suvedus vieną arba kitą numerį, man išmeta, "Duomenų bazėje nėra nurodyto vaiko ID".

Gal kas pagelbėtų suprasti naudojimosi ypatumus? wink.gif tas ID yra kelių skaitmenų?
Atsakyti
o mano vieno vaiko info siandien dingo visai. neberodo g.gif aisku galiu jau nebesivarginti,penktadienis, jau visi dinge is darbo matyt. na ziuresim kaip pirmadieni bus, ar atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 03 22, 17:06)
Laba diena,

registruojant sistemoje, buvo parašyta, kad po duomenų suvedimo bus nurodytas vaiko ID numeris.
viską suvedžiau, patvirtinau, man rodo registracijos numerį ir užsakymo numerį. Pabandžiau įlyst, pažiūrėt, ką rodys darzeliai.kaunas.lt, bet suvedus vieną arba kitą numerį, man išmeta, "Duomenų bazėje nėra nurodyto vaiko ID".

Gal kas pagelbėtų suprasti naudojimosi ypatumus? wink.gif tas ID yra kelių skaitmenų?

O Kaune irgi tą pačią sistemą diegia? Ar ten kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 22, 15:36)
man irgi jau pasikeite..
is tikruju vardan ramybes gal nevertetu kasdien po kelis kartus tikrintis... tik idomu, kada pakeis musu deklaruota gyvenamaja vieta ir ar nuo to pasikeis eiles vieta....tai ir tikrinu, ir nervinuos  biggrin.gif

jus jei prisiregistravot kitur tai skambikit ir sakykit kad pas jus blogai irasyta deklaruota vieta, nes bent jau as kol nepaskambinau nieks nesikeite o paskambinus ji ten pakeite viska pati paskyroj.
Atsakyti
Matyt visgi kazka dar tvarko. Nes ilga laika buvo nurodyta, kad pageidaujama kalba lietuviu, nors prasymas pateiktas i rusakalbiu darzeli. Dabar matau pasikeitimus, ties kalba atsirado irasas "rusu"
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 22, 16:12)
o mano vieno vaiko info siandien dingo visai. neberodo  g.gif  aisku galiu jau nebesivarginti,penktadienis, jau visi dinge is darbo matyt. na ziuresim kaip pirmadieni bus, ar atsiras  g.gif

Mano vyresnis irgi dingo, nei prie laukiančių, nei prie lankančių g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 03 22, 18:29)
Mano vyresnis irgi dingo, nei prie laukiančių, nei prie lankančių  g.gif

pas mane tas pats
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 22, 16:12)
o mano vieno vaiko info siandien dingo visai. neberodo  g.gif  aisku galiu jau nebesivarginti,penktadienis, jau visi dinge is darbo matyt. na ziuresim kaip pirmadieni bus, ar atsiras  g.gif

Gal ir jau pateko i darzeli, ziurekite prie lankanciu
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2013 03 22, 21:27)
Gal ir jau pateko i darzeli, ziurekite prie lankanciu

nera prie lankanciu ir patekt dabar negali. nera vietu
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 22, 20:42)
nera prie lankanciu ir patekt dabar negali. nera vietu

O kurioje jis vietoje eilėje?
Atsakyti