Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

QUOTE(dushianerami @ 2013 03 22, 16:12)
o mano vieno vaiko info siandien dingo visai. neberodo 
mano irigi mazelio. laukiam 1dienio
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 03 22, 16:16)
O Kaune irgi tą pačią sistemą diegia? Ar ten kažkaip kitaip?

taip, nors dar esu girdėjusi, kad tėvai nuvažiuoja į darželius, ir dar šneka su direktorėm dėl priėmimo. bet kadangi dar sunku su mažiuke važinėt tokiais orais... tai užpildžiau internetu. tik nesuprantu, kuris tas ID numeris
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 22, 16:12)
o mano vieno vaiko info siandien dingo visai. neberodo  g.gif  aisku galiu jau nebesivarginti,penktadienis, jau visi dinge is darbo matyt. na ziuresim kaip pirmadieni bus, ar atsiras  g.gif

mano irgi iš trijų užregistruotų vaikų, beliko tik vienas, kiti du dingo g.gif jau išsigandau, bet žiūriu, kad ne mano vienos, matyt, vyksta kažkokie sistemos pertvarkymai, tikiuos, kaip dingo, taip ir atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 22, 16:17)
Mums gyvenamoji vieta pasikeitė po 1 mėnesio ir 1 savaitės, tad ramiai galite užmiršti tikrinimus kurį laiką  mirksiukas.gif .

QUOTE(inaja @ 2013 03 22, 17:37)
jus jei prisiregistravot kitur tai skambikit ir sakykit kad pas jus blogai irasyta deklaruota vieta, nes bent jau as kol nepaskambinau nieks nesikeite o paskambinus ji ten pakeite viska pati paskyroj.

Niu ir nebesuprasi, laukti ar skambint smile.gif bet dekui, kad dalinates informacija. parasysiu el. pastu, tai bent jau turesiu ats, kaip elgtis. nes informacijoj sako, kad atsinaujina duomenys periodiskai, svietimo skyriuje niekas nekelia ragelio, o kitu nr net nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 25, 10:18)
Niu ir nebesuprasi, laukti ar skambint smile.gif bet dekui, kad dalinates informacija. parasysiu el. pastu, tai bent jau turesiu ats, kaip elgtis. nes informacijoj sako, kad atsinaujina duomenys periodiskai, svietimo skyriuje niekas nekelia ragelio, o kitu nr net nezinau smile.gif

Aš rašiau irgi el. paštu ir man atraštė, kad nieko daryti nereikia. Jie viską patys atsisiunčia automatiškai. Na nebent paskambinus iš karto prasuktų tą atnaujinimo procesą ir gal greičiau būtų. Man kai nebuvo skubu, tai aš ir laukiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 25, 11:38)
Aš rašiau irgi el. paštu ir man atraštė, kad nieko daryti nereikia. Jie viską patys atsisiunčia automatiškai. Na nebent paskambinus iš karto prasuktų tą atnaujinimo procesą ir gal greičiau būtų. Man kai nebuvo skubu, tai aš ir laukiau  mirksiukas.gif .

Dekui 4u.gif vis tiek parasiau, kad nebutu ko nors idomaus paskui...
Atsakyti
Na va, atsirado mano vaikas biggrin.gif
Atsakyti
o idomu jau grupes dapilde ar dar tik pildys?
Atsakyti
Vaiciuke, mums telefonu sakė, kad deklaruotas adresas pasikeis maždaug per mėnesį, bet kol kas įvedė naują faktinį adresą, tai dabar sistemoj matom skirtingus deklaruotus ir faktinius adresus.
Įdomu, kad vaikas eilėje yra aukštoj pozicijoj, tai be galo smalsu, ar dar pakils, pasikeitus deklaruotam adresui, ar čia jau priskirta pagal gyvenamą vietą ir prioritetą.
Atsakyti
Zmones, kokiu el.pasto adresu Jus visi rasote skundus, klausimus ir t.t i svietimo skyriu??? As jau visai pasimeciau.
ACIU!
Atsakyti
QUOTE(mama-Ingrida @ 2013 03 25, 14:28)
Zmones, kokiu el.pasto adresu Jus visi rasote skundus, klausimus ir t.t i svietimo skyriu??? As jau visai pasimeciau.
ACIU!

darzeliai@vilnius.lt
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 25, 13:34)
darzeliai@vilnius.lt

4u.gif Dekoju.
Atsakyti