Na pasipasakosiu ir as

Gyvenu su Mirena daugiau kaip pusantru metu

Idejimas baika palyginus su pirmu menesiu,buvo ziauru

Baisinis pykinimas,prakaitavimas naktim,pilvo putimas (prakaitas ir dabar dar kamuoja)

Kadangi mano svoris reaguodavo i KT tai suregavo ir i spirale

+15kg per pusantru metu

Sirgimas susilpnejo gerokai,bet budavo nuolatinis tepliojimas,o visiskai jos isnyko tik pries 2 menesius.Dejau ja ,nes po gimdymo buvo labai issiderine hormonai,menesines trukdavo apie 2 savaites,pirma savaite budavo kraujopludziai

Dabar tikiuosi susireguliavo,tai bandysiu issiimti ir ieskot kitokiu apsaugos budu,ne hormoniniu
Papildyta:
QUOTE(gineituke @ 2009 02 20, 17:49)
Prasau patarimo
Gundausi ir as Mirena deti, bet va bijau kad bus kaip su tabletem. Kai jas gerdavau visai lytinis potraukis sumazedavo. Turbut taip hormonai veikdavo.
Kai nustojau gerusi, tai galima sakyt medaus menuo prasidejo.
Sakykit, ar su Mirena jums taip nera.
Man noras dingo visai

Vyras kaip brolis,jokio potraukio

Taip budavo ir nuo KT
QUOTE(mamenka @ 2009 02 27, 19:41)
Man gyd inirtingai siule, bet as dar galvoju
O siaip apsimoka, nors 800 kainuoja, taip sake gyd., nes KP kiekv men, dar pampersai

ar tomponai, tai ekonomiskiau si spirale....o jei netiks?
Man gyd. sake kad sitos spirales atmetimo praktiskai nebuna

Sake labai labai retais atvejais vyksta atmetimas,o va varines netinka labai daug kam.
QUOTE(murce @ 2009 03 03, 20:19)
As galvojau irgi isidet...bet cia tiek visokiu salutiniu pasireiskia.......hmm.... dar galvosiu td
Salutiniu turi turbut kiekviena kontracepcijos rusis

Jokio salutinio neturi tik skaiciavimas vaisingu dienu,temperaturos matavimas,ar gleiviu stebejimas,bet yra didelis nepatogumas kad myletis turi pagal isskaiciavima,o ne tada kai noras uzeina