QUOTE(RuD!X @ 2009 03 15, 14:48)
Tikrai neturejau tokiu problemu...

Net keista skaityti, kad cia apie Mirena
JAu su Mirena esu virš 2 metų irgi jokių šalutinių poveikių ner, ir keistai skamba

matyt kiekvienos organizmas reaguoja individualiai

o kaip tau su svoriu ir potraukiu vyrui?
man asmeniškai svoris neauga

ir potraukis išlikes tas pats
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2009 03 22, 22:00)
Norėjau paklausti tų, kurios turi įsidėjusios Mirena, kaip jums su noru

?

nedingo niekur kaip norejos tai ir noris
Papildyta:
QUOTE(giedre78 @ 2009 03 18, 14:14)
Man baigus maitinti, taip pat prasidėjo mėnesinės ir kuo toliau, tuo gausesnės. Nusprendžiau pasirodyti gydytojai ir ką gi-po echoskopo apžiūros paaiškėjo, kad spiralės nebeturiu kada ji iškrito-neaišku, aš nepastebėjau, gyd sako, kad galėjo iškristi pirmų mėnesinių metu, žodžiu nežinau, kodėl taip atsitiko, kad ji iškrito. Keista, nes po pirmo vaiko turėjo varinę spiralę ir laikėsi kuo puikiausiai 3,5 metų, taigi tas variantas, kad gimda atmeta spiralę kaip ir netinka
na ką norėjau pasakyti, kad jeigu būna dideli kraujavimai, tai būtinai eikit pas gyd
ytoją, nes va kaip aš, pasirodo, 4 mėnesius buvau be jokios apsaugos
As dariau echoskopa ir sake mato spirale ,bet neryskiai.Sake ,kad mirenos matosi labai blogai ,o va varines matosi kuo puikiausiai.Po to dar viena gydytoja pasikviete ji ir patvirtino ,kad tipo ji yra pas mane.Ir as galvojau,kad ja esu pametus,nes kiek budavau pas gyd.tai sakydavo ,kad siulu nesimato.O ta gyd.,kuri dejo spirale dabar jau nedirba augina vaikeli.BeT JI MAN DAR SENIAU SAKE,GAL PER TRUMPUS SIULUS PALIKO IR JIE ISITRAUKE.
gali būti,kad paliko per trumpus siulus

nors va anytai tai sakė iš kart po poros menesius ją atmete ir kai ji sužinojo,kad aš ja deduos tai papasakojo,kaip jai buvo ir liepe pagalvot, juk nemaži kaip ir pinigai

ale surizikavau