Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Man baigus maitinti, taip pat prasidėjo mėnesinės ir kuo toliau, tuo gausesnės. Nusprendžiau pasirodyti gydytojai ir ką gi-po echoskopo apžiūros paaiškėjo, kad spiralės nebeturiu doh.gif kada ji iškrito-neaišku, aš nepastebėjau, gyd sako, kad galėjo iškristi pirmų mėnesinių metu, žodžiu nežinau, kodėl taip atsitiko, kad ji iškrito. Keista, nes po pirmo vaiko turėjo varinę spiralę ir laikėsi kuo puikiausiai 3,5 metų, taigi tas variantas, kad gimda atmeta spiralę kaip ir netinka g.gif
na ką norėjau pasakyti, kad jeigu būna dideli kraujavimai, tai būtinai eikit pas gydytoją, nes va kaip aš, pasirodo, 4 mėnesius buvau be jokios apsaugos blink.gif
Atsakyti
Man baigus maitinti, taip pat prasidėjo mėnesinės ir kuo toliau, tuo gausesnės. Nusprendžiau pasirodyti gydytojai ir ką gi-po echoskopo apžiūros paaiškėjo, kad spiralės nebeturiu kada ji iškrito-neaišku, aš nepastebėjau, gyd sako, kad galėjo iškristi pirmų mėnesinių metu, žodžiu nežinau, kodėl taip atsitiko, kad ji iškrito. Keista, nes po pirmo vaiko turėjo varinę spiralę ir laikėsi kuo puikiausiai 3,5 metų, taigi tas variantas, kad gimda atmeta spiralę kaip ir netinka
na ką norėjau pasakyti, kad jeigu būna dideli kraujavimai, tai būtinai eikit pas gyd
ytoją, nes va kaip aš, pasirodo, 4 mėnesius buvau be jokios apsaugos

As dariau echoskopa ir sake mato spirale ,bet neryskiai.Sake ,kad mirenos matosi labai blogai ,o va varines matosi kuo puikiausiai.Po to dar viena gydytoja pasikviete ji ir patvirtino ,kad tipo ji yra pas mane.Ir as galvojau,kad ja esu pametus,nes kiek budavau pas gyd.tai sakydavo ,kad siulu nesimato.O ta gyd.,kuri dejo spirale dabar jau nedirba augina vaikeli.BeT JI MAN DAR SENIAU SAKE,GAL PER TRUMPUS SIULUS PALIKO IR JIE ISITRAUKE.
Atsakyti
Norėjau paklausti tų, kurios turi įsidėjusios Mirena, kaip jums su noru smileysex.gif ?
Atsakyti
QUOTE(RuD!X @ 2009 03 15, 14:48)
Tikrai neturejau tokiu problemu... schmoll.gif  Net keista skaityti, kad cia apie Mirena

JAu su Mirena esu virš 2 metų irgi jokių šalutinių poveikių ner, ir keistai skamba wink.gif matyt kiekvienos organizmas reaguoja individualiai ax.gif o kaip tau su svoriu ir potraukiu vyrui?
man asmeniškai svoris neauga smile.gif ir potraukis išlikes tas pats blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2009 03 22, 22:00)
Norėjau paklausti tų, kurios turi įsidėjusios Mirena, kaip jums su noru  smileysex.gif ?

thumbup.gif wub.gif blush2.gif nedingo niekur kaip norejos tai ir noris blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre78 @ 2009 03 18, 14:14)
Man baigus maitinti, taip pat prasidėjo mėnesinės ir kuo toliau, tuo gausesnės. Nusprendžiau pasirodyti gydytojai ir ką gi-po echoskopo apžiūros paaiškėjo, kad spiralės nebeturiu  kada ji iškrito-neaišku, aš nepastebėjau, gyd sako, kad galėjo iškristi pirmų mėnesinių metu, žodžiu nežinau, kodėl taip atsitiko, kad ji iškrito. Keista, nes po pirmo vaiko turėjo varinę spiralę ir laikėsi kuo puikiausiai 3,5 metų, taigi tas variantas, kad gimda atmeta spiralę kaip ir netinka 
na ką norėjau pasakyti, kad jeigu būna dideli kraujavimai, tai būtinai eikit pas gyd
ytoją, nes va kaip aš, pasirodo, 4 mėnesius buvau be jokios apsaugos

As dariau echoskopa ir sake mato spirale ,bet neryskiai.Sake ,kad mirenos matosi labai blogai ,o va varines matosi kuo puikiausiai.Po to dar viena gydytoja pasikviete ji ir patvirtino ,kad tipo ji yra pas mane.Ir as galvojau,kad ja esu pametus,nes kiek budavau pas gyd.tai sakydavo ,kad siulu nesimato.O ta gyd.,kuri dejo spirale dabar jau nedirba augina vaikeli.BeT JI MAN DAR SENIAU SAKE,GAL PER TRUMPUS SIULUS PALIKO IR JIE ISITRAUKE.

gali būti,kad paliko per trumpus siulus g.gif nors va anytai tai sakė iš kart po poros menesius ją atmete ir kai ji sužinojo,kad aš ja deduos tai papasakojo,kaip jai buvo ir liepe pagalvot, juk nemaži kaip ir pinigai ax.gif ale surizikavau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
LAbukas visoms,
Na ir as pasidalinsiu sava patirtim smile.gif
TuriuMirena jau beveik pusantru meteliu, tai pirmus menesius tepliojo kasdien, galvojau kad isprotesiu doh.gif Gydytojas prase palauk,ir ka-prigijo,dabar viskas gerai.Bet prigijo taip,kad norint ja issimt,teks mini operacija daryt.nes viena puse iaugo kazkaip.Zodziu prilipo neiisimamai blush2.gif O del noro... ka as zinau,gal biski tas "noras" smileysex.gif ir sumazejo blush2.gif Na bet bandm ji atgaivint ax.gif
Siaip tikrai patenkinta,jokiu tableciu kiekviena diena ir t.t.

Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
na jungiuosi ir aš į jūsų būrelį, penktadienį įsidėjau mirena, labai tikiuosi, kad ji tiks ir nereiks gert tabletyčių 4u.gif
Atsakyti
As ieskau ir informacijos del Mirenos poveikio smileysex.gif ..nu turiu as ja jau 2 metus... ir man noras dinges visikai myletis doh.gif
Vis mastau ja issiimt ir taip gaila istiesu,nes tikrai labai patogu kai nereikia sukt galvos del apsisaugojimu.Beto kas liecia svori tai galiu ir pateikti ,kad super kyla svoris nuo Mirenos(bet cia manau kas linkes yra i tukima tai tam gal ir labiau tas svoris kyla nuo kontracept.)
Atsakyti
As ja turiu daugiau nei metai tai svoris man tikrai neauga nuo jos,o auga kai daugiau pavalgau.O del mylejimosi noras gal ir sumazejes,bet nezinau ar del jos ar nuo didelio nuovargio.
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2009 03 23, 17:32)
As ieskau ir informacijos del Mirenos poveikio  smileysex.gif ..nu turiu as ja jau 2 metus... ir man noras dinges visikai myletis doh.gif
Vis mastau ja issiimt ir taip gaila istiesu,nes tikrai labai patogu kai nereikia sukt galvos del apsisaugojimu.Beto kas liecia svori tai galiu ir pateikti ,kad super kyla svoris nuo Mirenos(bet cia manau kas linkes yra i tukima tai tam gal ir labiau tas svoris kyla nuo kontracept.)

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats verysad.gif Noro jokio,svoris auga kaip pasiutes ir tikrai ne del didelio apetito schmoll.gif Dar kol sedejau namie gal buciau suabejojus,gal ka ir uzvalgydavau netinkamo,bet dabar jau puse metu dirbu ir tikrai nera kada uzkandziaut schmoll.gif ,o vakare gryzus namo nelabai jau norisi kazko stipriau valgyt nakciai unsure.gif
Atsakyti
pirma karta kai turejau viskas buvo ok.jokiu pokyciu ar dar ko tikrai nebuvo,tik kol organizmas priprato.na o dabar turejau pusantru meteliu ir viskas buvo gerai,kol viena grazia diena pastojau.bet deja vaisius nesivyste,o gal ir gerai,nes buciau bijojus visa laika del kokio nesveiko vaikelio.
telieka paciai apsisprest kas geriau.gero pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2009 03 23, 12:04)
pirma karta kai turejau viskas buvo ok.jokiu pokyciu ar dar ko  tikrai nebuvo,tik kol organizmas priprato.na o dabar turejau pusantru meteliu ir viskas buvo gerai,kol viena grazia diena pastojau.bet deja vaisius nesivyste,o gal ir gerai,nes buciau bijojus visa laika del kokio nesveiko vaikelio.
telieka paciai apsisprest kas geriau.gero pasirinkimo  4u.gif

O tai tu pastojai butent turedama Mirena? g.gif Tai ,kad ji hormonine..ar imanoma su Mirena pastot?
Atsakyti
Nu va as sulaukiau antru MM tik teplioja ziuresim kaip toliau bus. O del noro smileysex.gif tai kiek apmazes. Na man po pirmo vaiko ilgai nebuvo noro, gal kokius 3m , bet po to atsistate nors ir buvau be spirales. Gal reikia laiko organizmui apsiprasti ir atsigauti.
Atsakyti