Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Kas dėl svorio, tai man buvo atvirkščiai: kol turėjau spiralę, svoris buvo pradėjęs kristi, bet va, kai iškrito spiralė, tai svoris pradėjo augti ir pms žiaurus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 01 22, 08:54)
Manau, kad gydytojoms kas nors nubyra nuo tu spiraliu, nes mano gyd. pasiliko spirales pakuote, atsikirpo jos dali ir pasidejo i stalciu. Bet man tai negaila. Juk ji tik pasiulo, o renkuosi as. Manau, kiekviena pasidomi ir apie kitus budus, nepuola aklai pirkti spiraliu 4u.gif

Faktas. Tik koks skirtumas, kad kažkiek nubyra gydytojai, jums nuo to spiralė nei pabrangs, nei atpigs. Yra įvairūs atsidėkojimo būdai, už prastumtus vaistus, pvz. jiems suorganizuojamos kelionės į užsienį, padengiant kelionės išlaidas.
Man irgi gydytoja labai norėjo įsiūlyti Mirena, bet kai pasakiau, kad kelios ilgiau vartojusios pažystamos po poros metų jau nebesidžiaugia, pradėjo berti veidus ir panašiai, tai ir nebesiūlė daugiau. Tikrai nemanau, kad čia sveika moters organizmui, kai visiškai dingsta mėnesinės. Kas žino kaip tai atsilieps sveikatai ateity. Ne paslaptis, kad pirmūjų sukurtų kontraceptikų vartotojas gerokai praretino vėžiukai.
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 03 17, 17:19)
Na jau sulaukiau antru mmm, nu fainai teplioja ir tiek  thumbup.gif

thumbup.gif As jau isvis nezianu ar turiu tas menesines. lotuliukas.gif
MIRENA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2009 03 23, 00:00)
Norėjau paklausti tų, kurios turi įsidėjusios Mirena, kaip jums su noru  smileysex.gif ?

Man geriau, nei buvo su pleistru. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ar su mirena daretes citologini tyrimuka,ar viskas buvo gerai?
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2009 03 26, 00:15)
thumbup.gif  As jau isvis nezianu ar turiu tas menesines.  lotuliukas.gif
MIRENA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Man geriau, nei buvo su pleistru.  4u.gif

gerai su pleistru?o koks svoris neauga?

o tarpkitko ar bezinot kiek mirena kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(wvaidulia @ 2009 03 27, 16:16)
gerai su pleistru?o koks svoris neauga?

o tarpkitko ar bezinot kiek mirena kainuoja?

Man rodos čia ne taip supratote... "Man geriau, nei buvo su pleistru"
T.y. man geriau su mirena, nei buvo su pleistru... rolleyes.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kada po mirenos idejimo galima myletis? Ir ar visoms sumazeja noras?
Papildyta:
Ar nebuvo kam paumeje migrenos priepuoliai idejus mirena? Kazkada seniai geriau tabletes, tai budavo labai stiprus migrenos priepuoliai, nors iki tol isvis nebuvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 14, 17:06)
Mokėjau 750Lt Eurovaistinėj, nes nenoriu rizikuoti ir pirkti ne vaistinėj  doh.gif
Camelijoj su 10proc nuolaida buvo apie 764Lt.

sveikos,
nu va ir as jau seniai galvoju apie mirena,mat dabar laukiuosi trecio vaikelio,birzelio men gims,tai manau tam tarpui uzteks ax.gif .
kaip manot po kiek laiko,kai pasigimdysiu bus galima detis.tiesa nesu turejusi niekad spirales.
o pats idejimas ar tikrai slykstus ir skaudus,kaip mano viena pazistama sake?
aciu Genute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuk @ 2009 03 27, 19:57)
Norejau paklausti, kada po mirenos idejimo galima myletis? Ir ar visoms sumazeja noras?
Papildyta:
Ar nebuvo kam paumeje migrenos priepuoliai idejus mirena? Kazkada seniai geriau tabletes, tai budavo labai stiprus migrenos priepuoliai, nors iki tol isvis nebuvo... verysad.gif

Myletis galima kad ir ta pati vakara mirksiukas.gif jei ja dejo ne menesiniu metu ax.gif Del mirenos nezinau nieko,bet yra sansu kad jei nuo tableciu buvo paumejimai,tai bus ir nuo Mirenos unsure.gif

QUOTE(Genute M @ 2009 03 27, 20:00)
sveikos,
nu va ir as jau seniai galvoju apie mirena,mat dabar laukiuosi trecio vaikelio,birzelio men gims,tai manau tam tarpui uzteks ax.gif .
kaip manot po kiek laiko,kai pasigimdysiu bus galima detis.tiesa nesu turejusi niekad spirales.
o pats idejimas ar tikrai slykstus ir skaudus,kaip mano viena pazistama sake?
aciu  Genute bigsmile.gif

Siaip anotacijoj raso kad deti galima po keliu men nuo gimdymo,bet as asmeniskai nesideciau jos tol kol maitinciau krutimi smile.gif O idejimas tikrai nera slykstus ir skaudus schmoll.gif Nemalonus,bet tikrai nieko baisaus,juolab kad idejimas uztrunka kelias sekundes mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Spegle,2009 03 27, 21:05]
Myletis galima kad ir ta pati vakara mirksiukas.gif jei ja dejo ne menesiniu metu ax.gif

bet geriau dėtis mmm metu, tada mažiau skauda rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=dominyka3,2009 03 28, 12:57]
[quote=Spegle,2009 03 27, 21:05]
Myletis galima kad ir ta pati vakara mirksiukas.gif jei ja dejo ne menesiniu metu ax.gif

bet geriau dėtis mmm metu, tada mažiau skauda rolleyes.gif ax.gif
[/quote]
Gali buti,bet man visai neskaudejo schmoll.gif Toks nemalonus cvaktelejimas,o paskui kaip nieko nebuve.Gal kad nesenai po gimdymo buvau,tai tie visi kiti skausmai kaip uodo igelimas lyginant su saremiais lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS ax.gif As mirena jau turiu puse metu, paskutini men sirgau dvi dienas, na toks ir sirgimas iklotu uztekau smile.gif bet va kad tie skausmai pilvo ir nugaros apacios vos ne kiekviena diena kankina, gal man ji netinka ar praeis? gal taip kam nors yra ar buvo? seip viskas gerai butu, bet jau pavargau nuo nuolatiniu skausmu. g.gif
Atsakyti