QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 22:04)
kokio laipsnio isvarza? ja operuoja tik tokia, kuri jau trukdo. operacija daro labai isimtinais atvejais, net man nenori daryti, bet jau pribrendo tam
jos sekmingumas yra nedidelis tarpkitko
is tavo postu dvelkia nerimas, nusivylimas, neigiamos emocijos.... kokiais vaistais tave puse metu gyde. raminami negeriami puse metu
antidepresantai tai taip, bet tai skirtingi dalykai. raminantys gali buti ir valerijonu tabletes ir xanax cheminis ar kiti ir ju kursas max menesiui
ivardink ka geri, kaip miegi, kuo anksciau gyde, kokios dozes, gal rukai, ar progai esant sampano isgeri. bet man panasu, kad tau reikia gero psichologo ir pageretu. tu ju nebijok, as ju maciusi nerealiai daug ir to nebijau nei garsiai sakyti ir tai nesigediju, nes man mano sveikata svarbesne, nei kitu nesubrendeliu nuomone
koki darba dirbi, kaip seima, ar turi vaikuciu, cia viskas svarbu 

is tavo postu dvelkia nerimas, nusivylimas, neigiamos emocijos.... kokiais vaistais tave puse metu gyde. raminami negeriami puse metu

ivardink ka geri, kaip miegi, kuo anksciau gyde, kokios dozes, gal rukai, ar progai esant sampano isgeri. bet man panasu, kad tau reikia gero psichologo ir pageretu. tu ju nebijok, as ju maciusi nerealiai daug ir to nebijau nei garsiai sakyti ir tai nesigediju, nes man mano sveikata svarbesne, nei kitu nesubrendeliu nuomone

psichiatras rudalevicius santariskese pradejo nuo lexotonil, paskui eglonyl, buvo salutiniu poveikiu, pakeitei kazkokius is f.. raides, paskui lengva antideprisanta, ir tas ne kiek nesumazino GERL simptomu.paskutiniu metu geriu tik omeprazol40mg, raniberl300, motilium plius virtas/garintas maistas, koses ant vandens, bananas, dziuvesiai, daugiau nieko negaliu, nes stipriau eda remuo.miegu neblogai, bet gal del raniberlo nakciai.anksciau geriau visu tu rusiu omeprazol grupes be NExium - ir omep, ir lanzul, ir ultop, ir gasec..., taip pat cerukalis, venter, domperidonas, gal jau ka ir pamirsau pamineti, tiek daktare eksperimentavo.niekada nerukiau, niekada ne laso alkoholio burnoj neturejusi net per sventes, niekada negeriau jokios kavos - viso sito nemegeja. o del psichologu - as esu psichologe