Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 22:04)
kokio laipsnio isvarza? ja operuoja tik tokia, kuri jau trukdo. operacija daro labai isimtinais atvejais, net man nenori daryti, bet jau pribrendo tam  mirksiukas.gif  jos sekmingumas yra nedidelis tarpkitko  4u.gif
is tavo postu dvelkia nerimas, nusivylimas, neigiamos emocijos.... kokiais vaistais tave puse metu gyde. raminami negeriami puse metu  schmoll.gif  antidepresantai tai taip, bet tai skirtingi dalykai. raminantys gali buti ir valerijonu tabletes ir xanax cheminis ar kiti ir ju kursas max menesiui  4u.gif
ivardink ka geri, kaip miegi, kuo anksciau gyde, kokios dozes, gal rukai, ar progai esant sampano isgeri. bet man panasu, kad tau reikia gero psichologo ir pageretu. tu ju nebijok, as ju maciusi nerealiai daug ir to nebijau nei garsiai sakyti ir tai nesigediju, nes man mano sveikata svarbesne, nei kitu nesubrendeliu nuomone  4u.gif  koki darba dirbi, kaip seima, ar turi vaikuciu, cia viskas svarbu  4u.gif

psichiatras rudalevicius santariskese pradejo nuo lexotonil, paskui eglonyl, buvo salutiniu poveikiu, pakeitei kazkokius is f.. raides, paskui lengva antideprisanta, ir tas ne kiek nesumazino GERL simptomu.paskutiniu metu geriu tik omeprazol40mg, raniberl300, motilium plius virtas/garintas maistas, koses ant vandens, bananas, dziuvesiai, daugiau nieko negaliu, nes stipriau eda remuo.miegu neblogai, bet gal del raniberlo nakciai.anksciau geriau visu tu rusiu omeprazol grupes be NExium - ir omep, ir lanzul, ir ultop, ir gasec..., taip pat cerukalis, venter, domperidonas, gal jau ka ir pamirsau pamineti, tiek daktare eksperimentavo.niekada nerukiau, niekada ne laso alkoholio burnoj neturejusi net per sventes, niekada negeriau jokios kavos - viso sito nemegeja. o del psichologu - as esu psichologe ax.gif , todel ir minejau, kad nepanikuoju, tik labai jau norisi zinoti, kaip gi bus toliau tam gyvenime.reikia paciai jegu dirbti su savo klientais, negaliu jiems parodyti savo emociju ar jegu nebuvimo, bet ka gi dayti, jei taip prastai jauciuosi, va ir dabar vel biuletenis po sio stipraus paumejimo.o man taip norisi, kaip anksciau, viska valgyti, buti aktyviai, dirbi...o del seimos - turiu mylinti vyra, myliu pati, o apie vaikuti pradejome galvoti pries pat man susergant, nes iki tol labai daug mokiausi, kad galeciau dirbti megstama darba.ir stai ta liga viska pakeite, plius nuo gydymo organizme viskas sutriko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanab: 15 sausio 2009 - 20:21
As tavo vietoje vistiek pagerciau kokiu valerijonu, sedatif ar kitu zoliniu nuo nervuku, nereikia nervintis, bet streso pasekmes lenda ir po keliu metu, manau pati tai zinai smile.gif As tave suprantu ir labai gerai, nes as cia tarp keletos musu forumo nariu- esu sunkiausias ligonis ir taip skaudu, kad musu tiek daug, nes ta ka jauciu ir kaip gyvenu- niekam nelinkeciau verysad.gif
paminejai daug vaistu, bet paciu geriausiu nepavardinai arba tiesiog negerei 4u.gif pabandyk gerti (jei leidzia finansai) originalius- pariet ir kitus. pvz pariet menesiui iki pabrangimo kainuodavo apie 650 lt blush2.gif jie super man buvo, bet deja nebeiperku verysad.gif geriu pigius- gaseka ir dar prasau, kad kompensuotu blush2.gif o visi tie omeprozoliai yra pakaitalai ir jokie pirmtakai, tik originalai buvo tiesiogiai isbandyti ir kurti refliuksai, o pakaitalai turi tik ta 1 veikliaja medziaga 4u.gif
geras dalykas joga, gal ji tau padetu, dvasine ramybe labai praverstu 4u.gif
jei noresi kada pasikalbeti- gali rasyti man per skype: Jurga ir Linas (Vilnius), tau tik 2 kontaktus ismestu mirksiukas.gif
tiesa o bakterija kaip nustatinejo? (is ko)
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 22:31)
As tavo vietoje vistiek pagerciau kokiu valerijonu, sedatif ar kitu zoliniu nuo nervuku, nereikia nervintis, bet streso pasekmes lenda ir po keliu metu, manau pati tai zinai  smile.gif  As tave suprantu ir labai gerai, nes as cia tarp keletos musu forumo nariu- esu sunkiausias ligonis ir taip skaudu, kad musu tiek daug, nes ta ka jauciu ir kaip gyvenu- niekam nelinkeciau  verysad.gif
paminejai daug vaistu, bet paciu geriausiu nepavardinai arba tiesiog negerei  4u.gif  pabandyk gerti (jei leidzia finansai) originalius- pariet ir kitus. pvz pariet menesiui iki pabrangimo kainuodavo apie 650 lt  blush2.gif  jie super man buvo, bet deja nebeiperku  verysad.gif  geriu pigius- gaseka ir dar prasau, kad kompensuotu  blush2.gif  o visi tie omeprozoliai yra pakaitalai ir jokie pirmtakai, tik originalai buvo tiesiogiai isbandyti ir kurti refliuksai, o pakaitalai turi tik ta 1 veikliaja medziaga  4u.gif
geras dalykas joga, gal ji tau padetu, dvasine ramybe labai praverstu  4u.gif
jei noresi kada pasikalbeti- gali rasyti man per skype: Jurga ir Linas (Vilnius), tau tik 2 kontaktus ismestu  mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanab: 16 sausio 2009 - 07:20
As tavo vietoje vistiek pagerciau kokiu valerijonu, sedatif ar kitu zoliniu nuo nervuku, nereikia nervintis, bet streso pasekmes lenda ir po keliu metu, manau pati tai zinai  smile.gif  As tave suprantu ir labai gerai, nes as cia tarp keletos musu forumo nariu- esu sunkiausias ligonis ir taip skaudu, kad musu tiek daug, nes ta ka jauciu ir kaip gyvenu- niekam nelinkeciau  verysad.gif
paminejai daug vaistu, bet paciu geriausiu nepavardinai arba tiesiog negerei  4u.gif  pabandyk gerti (jei leidzia finansai) originalius- pariet ir kitus. pvz pariet menesiui iki pabrangimo kainuodavo apie 650 lt  blush2.gif  jie super man buvo, bet deja nebeiperku  verysad.gif  geriu pigius- gaseka ir dar prasau, kad kompensuotu  blush2.gif  o visi tie omeprozoliai yra pakaitalai ir jokie pirmtakai, tik originalai buvo tiesiogiai isbandyti ir kurti refliuksai, o pakaitalai turi tik ta 1 veikliaja medziaga  4u.gif
jei noresi kada pasikalbeti- gali rasyti man per skype: Jurga ir Linas (Vilnius), tau tik 2 kontaktus ismestu  mirksiukas.gif

patikek, as tave irgi puikiai suprantu, zinau apie tavo padeti, nes jau keleta menesiu seku forumus, kur tu dalyvauji.zinau, kad mes viena kitai nieko negalime padeti, nebent issikalbeti bei kitas dalyves padrasinti ar patarti ka geresnio tiems, kas ka tik susidure su GERL, ir patyria siuo metu toki lengva soka, yra pasimetes.prisipazistu, ir pati vis dar pasimetusi, bet laikausi.didele beda man- kad butinai turiu dirbti, yra nemaza paskola bustui, kuri buvo paimta, kai dar neturejau GERL.o dirbti kuo toliau, tuo sunkiau darosi, nes liga po truputi progresuoja, net tobulai save priziurint.tau paciai tik noriu palinketi dideles stiprybes, ir jokiais budais nepasiduok - kovok iki galo.is visos tos kruvos literaturos, kuria riju jau metus laiko supratau, kad po operacijos Bareto stemple pradeda atsikurti.labai tikiuosi, jog tai tiesa, tik to tau ir linkiu.
pariet negeriau, bet kaina ir man per didele,deja.o labiausiai liudina zinai kas - kad ir kiek ir kokiu vaistu begertum, ilgainiui jie vistiek nustoja daryti teigiama poveiki, tada didini doze, vel tas pats - kazkoks uzdaras ratas.juk doziu riba irgi ateis, o kas toliau?mane gyde be pertraukos 8men, paskui liepe po truputi nutraukti, tai isgyvenau lygiai para - visi skausmai atsinaujino su dviguba jega.dabar vel sedziu su vaistais, dozes vis dideja, o bukle negereja.stai tada ir pradedi susimastyti, o kas rytoj?o anksciau as sau tokiu klausimu nekada neuzdavinejau, bet, galvoji, ir tu saves to paties klausi.
mano skype'as yra O.B., as vilniete.tik nevisada galiu ilgai prie kompo buti, dabar tiesiog nedarbingumo lapelis, tai galiu dazniau prisesti, o taip dirbu visa diena, bent jau kol kas.bet tiek laiko, kiek surasiu, forume butinai dalyvausiu
Atsakyti

patikek, as tave irgi puikiai suprantu, zinau apie tavo padeti, nes jau keleta menesiu seku forumus, kur tu dalyvauji.zinau, kad mes viena kitai nieko negalime padeti, nebent issikalbeti bei kitas dalyves padrasinti ar patarti ka geresnio tiems, kas ka tik susidure su GERL, ir patyria siuo metu toki lengva soka, yra pasimetes.prisipazistu, ir pati vis dar pasimetusi, bet laikausi.didele beda man- kad butinai turiu dirbti, yra nemaza paskola bustui, kuri buvo paimta, kai dar neturejau GERL.o dirbti kuo toliau, tuo sunkiau darosi, nes liga po truputi progresuoja, net tobulai save priziurint.tau paciai tik noriu palinketi dideles stiprybes, ir jokiais budais nepasiduok - kovok iki galo.is visos tos kruvos literaturos, kuria riju jau metus laiko supratau, kad po operacijos Bareto stemple pradeda atsikurti.labai tikiuosi, jog tai tiesa, tik to tau ir linkiu.
pariet negeriau, bet kaina ir man per didele,deja.o labiausiai liudina zinai kas - kad ir kiek ir kokiu vaistu begertum, ilgainiui jie vistiek nustoja daryti teigiama poveiki, tada didini doze, vel tas pats - kazkoks uzdaras ratas.juk doziu riba irgi ateis, o kas toliau?mane gyde be pertraukos 8men, paskui liepe po truputi nutraukti, tai isgyvenau lygiai para - visi skausmai atsinaujino su dviguba jega.dabar vel sedziu su vaistais, dozes vis dideja, o bukle negereja.stai tada ir pradedi susimastyti, o kas rytoj?o anksciau as sau tokiu klausimu nekada neuzdavinejau, bet, galvoji, ir tu saves to paties klausi.
mano skype'as yra O.B., as vilniete.tik nevisada galiu ilgai prie kompo buti, dabar tiesiog nedarbingumo lapelis, tai galiu dazniau prisesti, o taip dirbu visa diena, bent jau kol kas.bet tiek laiko, kiek surasiu, forume butinai dalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 16:31)
Tai jau taip...
As geriausiai jauciuosi kai visai nieko nevalgau (nors tai nerekomenduojama) tik vandeni ir silpna arbata geriu.  ax.gif

aš dar su maisto produktais nesu atkalusi jokių sistemyčių, be to, dažnai jaučiuosi esanti bevalė... Tai kai prieš akis stovės - "galima/vengtina", gal paprasčiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 16, 16:09)
aš dar su maisto produktais nesu atkalusi jokių sistemyčių, be to, dažnai jaučiuosi esanti bevalė... Tai kai prieš akis stovės - "galima/vengtina", gal paprasčiau bus smile.gif

As anksciau negalejau gyvent be juodos duonos,vien tik tokia ir valgiau,dabar,kai uzuodziu jos kvapa parduotuvej-net silpna pasidaro...o jei dar su cesnakiuku... doh.gif Bet kai zinau kad nors gabaliuka uzvalgius bus klaikus ne vienos dienos paumejimas su temperaturos pakilimu tai...tada turi jegu ir atsisakyti.Nors nuo baltos duonos ir visokiu svelniu varskyciu ,kosyciu ir jogurteliu jau net purto,tiesiog valgai per jega,nebusi juk alkana.O per naujaka geriau alu,tik ji viena galiu doh.gif
Tiesa,zinau,ka tikrai galiu valgyti ir kas gerina savijauta-gerai suvirtas vistienos buljonas thumbup.gif Paskutiniu metu beveik tik juo ir maitinuosi ax.gif
Atsakyti
As pradejau viska valgyti proto ribose ax.gif Po truputi.
Duonos visai mazai valgau, o alaus tik vasara prie vandens telkiniu (ezero, juros) truputi atsigeriu. Jei kokia proga buna, tai tik gryna degtine geriu (sveikiausia). Buljono is vis negaliu valgyti. Jogurtai, varskes sureliai kartais tinka, bet jau taip nusibode doh.gif
Atsakyti
Kaip bebutu keista,visiskai nebegaliu valgyti makaronu,pykina mane nuo ju,o juk toks nekaltas maistas doh.gif Paskutiniu metu pradejau valgyti tai,ko visa gyvenima burnon neimdavau-pieniskas kruopu sriubas,greita ir soti vakariene ax.gif Tiesa,dar visiskai negaliu valgyti kopustu sriubos(svieziu),irgi kazkodel pykina,negaliu net nuryti prisiversti.Ir nesuprantu kame reikalas,juk cia svelnus maistas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 16, 21:07)
Duonos visai mazai valgau, o alaus tik vasara prie vandens telkiniu (ezero, juros) truputi atsigeriu. Jei kokia proga buna, tai tik gryna degtine geriu (sveikiausia). Buljono is vis negaliu valgyti. Jogurtai, varskes sureliai kartais tinka, bet jau taip nusibode  doh.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 01 16, 22:16)
Kaip bebutu keista,visiskai nebegaliu valgyti makaronu,pykina mane nuo ju,o juk toks nekaltas maistas doh.gif Paskutiniu metu pradejau valgyti tai,ko visa gyvenima burnon neimdavau-pieniskas kruopu sriubas,greita ir soti vakariene ax.gif Tiesa,dar visiskai negaliu valgyti kopustu sriubos(svieziu),irgi kazkodel pykina,negaliu net nuryti prisiversti.Ir nesuprantu kame reikalas,juk cia svelnus maistas unsure.gif

ne veltui pazymejau juodai produktus mirksiukas.gif daryciau tai itin retai, o tokiu kaip alus ir degtine net nepraktikuociau. turit pavyzdzius kuo gali tai baiktis, mokinkites is tu zmoniu klaidu, kurioms gyvenimas baisiau uz pragara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 16, 22:36)
o tokiu kaip alus ir degtine net nepraktikuociau. turit pavyzdzius kuo gali tai baiktis, mokinkites is tu zmoniu klaidu, kurioms gyvenimas baisiau uz pragara  4u.gif

Nugi nesam kokie alkoholikai doh.gif , jei per puse metu koki 100 gr per sventes pavartojam blink.gif
Pagaliau, jei lemta nuskesti, tai niekada nepakliusi po masina cool.gif
Kiekvienam savas likimas rolleyes.gif
Atsakyti
Pienas man visai neblogai praeina,bet vartoju pati riebiausia ir labai nedaug(tik kaip prieda prie kazko),o labai gerai buna jei grietineles 36proc.pavartoju,piluosi jos i kava,ne taip jauciasi pasekmes.Kazkiek rugstinguma nuima ir sotumo jausma suteikia,geriau jauciuosi.O vat lieso pieno ir jo produktu visai negaliu,dar blogiau buna(zinau,kad ir negalima).
Beje,kai jau visai tas skrandis uzknisa ir valgyt nelabai kas einasi tai kokia stikline svelnaus alaus pramusa ta visa reikala,alus juk kartus,o kartumas mazina rugstis,svarbu,kad laipsniu ten mazai butu.Na,as retai ta praktikuoju smile.gif Daugiau nieko nevartoju is alkoholio.
Atsakyti