QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 21:17)
kada dareisi bakterini tyrima, ar rado, jei taip, tai ar sugerei antibijotikus, ar raminamus bandei? tai glaudziai susieta ir net rekomenduociau. nueik pas savo terapeuta, po to pas gastro ir tada pas psichiatra, lai israso, nes menkiausias pasamones prisiminimas apie stresa gali sukelti siuos simptomus ir bakterija
bakterijos nera, pas psichiatra buvau, puse metu gydyta raminamaisiais. rezultatas - nulis, kaip degino, taip ir yra, kai nieko negalejau valgyt, taip ir liko.santariskiu psichiatras pasake, kad bus ne jo sritis
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 21:37)
Na pas mane isvarza ir nemaza, erozijos ir t.t., bet niekas neskuba operuoti.
Manau, kad reiktu pakeisti gastro gydytoja, juk kiek galvu tiek ir nuomoniu. Gal kitokius vaistus paskirs, gal pagal tavo tyrimu rezultatus kazka kito pasakys. Pvz. man raminancius vaistus pasiule gastro gydytoja (bet as atsisakiau). Rekomendavo ka galima ko negali (pagal esama bukle).
Pritariu Malibu, kad tau reikia pirmiausia nusiraminti
zinai, as nepanikuoju, stengiausi gyventi toliau, matyt, tiesiog siandien sudirginta po elinio zondo, nes neseniai grizau, tai dar gerkle isdraskyta. tiesiog per siuos metus taip neatpazistamai pasikeite mano gyvenimas, kad as jau nebesusivokiu, ar dar kada sugebesiu kokybiskai gyventi, o ne tik egzistuoti kaip simet.man kyla tiek klausimu, o atsakymu niekas neduoda, konsultavausi ir privaciai, ir poliklinikoje, ir dviejose ligoninese - visi tik dusauja ir didina vaistu dozes. bet juk bus riba - o kas toliau?kaip man is keliu produktu, kurie dar siaip ne taip tinka, semtis jegu, energijos, nuotaikos, kaip atstatyti svori, menesines, nora dziaugtis.nezinau, pasimeciau kazkaip