Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 15:31)
Tai jau taip...
As geriausiai jauciuosi kai visai nieko nevalgau (nors tai nerekomenduojama) tik vandeni ir silpna arbata geriu.  ax.gif

tai tau gerai, o man jei tik skrandis pabuna tuscias iskart spazmai ir skausmai verysad.gif uztat nezinau kaip svori sumazinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 15:40)
tai tau gerai, o man jei tik skrandis pabuna tuscias iskart spazmai ir skausmai  verysad.gif  uztat nezinau kaip svori sumazinti  verysad.gif

Kiekvienas organizmas kitoks...
As galiu visa diena nieko nevalgyti doh.gif beveik nejauciu alkio jausmo. Valgau tik todel, kad reikia ir silpna buna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 15:47)
Kiekvienas organizmas kitoks...
As galiu visa diena nieko nevalgyti 

kodel man taip nera cry.gif buciau kuda, kuda wub.gif (proto ribose) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 16:42)
kodel man taip nera  cry.gif  buciau kuda, kuda  wub.gif  (proto ribose)  ax.gif

As nesu kuda, kad buciau kuda turiu sverti apie 55 kg pagal ugi verysad.gif P
Per sventes padauginau maisto kiekio, tai prasidejo paumejimas doh.gif Jauciu, reiks laikytis dietos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 18:34)
As nesu kuda, kad buciau kuda turiu sverti apie 55 kg pagal ugi  verysad.gif  P
Per sventes padauginau maisto kiekio, tai prasidejo paumejimas  doh.gif  Jauciu, reiks laikytis dietos  blush2.gif

55as sveriau tik paauglystej doh.gif gali neatsakyti, bet koks ugis ir svorio santykis, kad nori tokio mazo svorio unsure.gif as su 60 jausciausi manekene blush2.gif o patenkinta buciau su 65 ax.gif o esu 168 tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 18:56)
55as sveriau tik paauglystej  doh.gif  gali neatsakyti, bet koks ugis ir svorio santykis, kad nori tokio mazo svorio  unsure.gif as su 60 jausciausi manekene  blush2.gif  o patenkinta buciau su 65  ax.gif  o esu 168 tik  rolleyes.gif

As 1 cm mazesne biggrin.gif
Ka tik suskaiciavau KMI - 21.87.
Bet as smulkiu kaulu, todel noreciau mazesnio svorio ax.gif Dabar kur paimsi - visur minksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 19:05)
As 1 cm mazesne  biggrin.gif
Ka tik suskaiciavau  KMI - 21.87.
Bet as smulkiu kaulu, todel noreciau mazesnio svorio  ax.gif  Dabar kur paimsi - visur minksta  hihihi.gif

nu jooooo, su tokiu kmi ir nudurti galima nuo atsikisusiu kauliuku biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras visiems, dalyvaujantiems siame forume.Pirma karta prisijungiu ir as.Mano kancios kelias pavadinimu GERL prasidejo lygiai pries metus, o paciai man 30m.Per siuos metus isstudijavau visa prieinama literatura apie GERL, daug ka ismanau, bet, deja, kaip su tuo gyventi, nezinau. man yra kol kas neerozine forma, taciau vargina labai daug simptomu:nuolatinis deginimas praejus valandai po valgio, atsirugimasrugstumas/kartumas burnoje,liezuvio deginimas ir t.t. Esu gydyta visais imanomais vaistais ir nemazomomis dozemis visa sergimo laika, nepriejau dar tik iki NExium. Taciau situacija tik prasteja.Pries 10dienu prisidejo kruva nauju simptomu - uzkimimas, dusulys, kasnis gerkleje,skausmai "duobuteje", gerkles deginimas...Siandien vel dariau zonda - tai vel neerozine forma, tik stiprus paumejimas.Visus metus didziausia problema yra maistas - laikausi visu nurodymu, valgau tik virta,garinta maista be prieskoniu ir koses, ne karto neatkritau, bet kuo toliau, tuo mano bedos ne tik negereja, bet tik blogeja.nuo tokios mitybos ir nuolatiniu vaistu numeciau 23kg,is pradziu sutriko, o veliau isnyko menesines, negaliu daryti jokios , net ir menkos fizines veiklos, net dulkiu isvalyti - is karto prasideda riaugejimas, deginimas po krutinkauliu arba skausmas.nenoriu lytiniu santykiu, tampu vis maziau darbinga, nuotaika nuolat prislegta, pradedu bijoti valgyti net tuos kelis produktus, kuriuos dar galiu, nes degina po visko. O idomiausia, kad literaturoje rasoma, kad operacija skiriama tik esant dideliai isvarzai arba Bareto stemplej.Tai ir noriu paklausti - kaip man gyventi toliau?ar as dabar turiu kenteti tiek laiko, kol zondas nerodys isvarzos arba vezejancios stemples?nesuprantu sito ir jau nebezinau, kaip man toliau gyventi
Atsakyti
QUOTE(oksanab @ 2009 01 15, 19:10)
labas vakaras visiems, dalyvaujantiems siame forume.Pirma karta prisijungiu ir as.Mano kancios kelias pavadinimu GERL prasidejo lygiai pries metus, o paciai man 30m.Per siuos metus isstudijavau visa prieinama literatura apie GERL, daug ka ismanau, bet, deja, kaip su tuo gyventi, nezinau. man yra kol kas neerozine forma, taciau vargina labai daug simptomu:nuolatinis deginimas praejus valandai po valgio, atsirugimasrugstumas/kartumas burnoje,liezuvio deginimas ir t.t. Esu gydyta visais imanomais vaistais ir nemazomomis dozemis visa sergimo laika, nepriejau dar tik iki NExium. Taciau situacija tik prasteja.Pries 10dienu prisidejo kruva nauju simptomu - uzkimimas, dusulys, kasnis gerkleje,skausmai "duobuteje", gerkles deginimas...Siandien vel dariau zonda - tai vel neerozine forma, tik stiprus paumejimas.Visus metus didziausia problema yra maistas - laikausi visu nurodymu, valgau tik virta,garinta maista be prieskoniu ir koses, ne karto neatkritau, bet kuo toliau, tuo mano bedos ne tik negereja, bet tik blogeja.nuo tokios mitybos ir nuolatiniu vaistu numeciau 23kg,is pradziu sutriko, o veliau isnyko menesines, negaliu daryti jokios , net ir menkos fizines veiklos, net dulkiu isvalyti - is karto prasideda riaugejimas, deginimas po krutinkauliu arba skausmas.nenoriu lytiniu santykiu, tampu vis maziau darbinga, nuotaika nuolat prislegta, pradedu bijoti valgyti net tuos kelis produktus, kuriuos dar galiu, nes degina po visko. O idomiausia, kad literaturoje rasoma, kad operacija skiriama tik esant dideliai isvarzai arba Bareto stemplej.Tai ir noriu paklausti - kaip man gyventi toliau?ar as dabar turiu kenteti tiek laiko, kol zondas nerodys isvarzos arba vezejancios stemples?nesuprantu sito ir jau nebezinau, kaip man toliau gyventi

kada dareisi bakterini tyrima, ar rado, jei taip, tai ar sugerei antibijotikus, ar raminamus bandei? tai glaudziai susieta ir net rekomenduociau. nueik pas savo terapeuta, po to pas gastro ir tada pas psichiatra, lai israso, nes menkiausias pasamones prisiminimas apie stresa gali sukelti siuos simptomus ir bakterija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanab @ 2009 01 15, 19:10)
O idomiausia, kad literaturoje rasoma, kad operacija skiriama tik esant dideliai isvarzai arba Bareto stemplej.Tai ir noriu paklausti - kaip man gyventi toliau?ar as dabar turiu kenteti tiek laiko, kol zondas nerodys isvarzos arba vezejancios stemples?nesuprantu sito ir jau nebezinau, kaip man toliau gyventi

Na pas mane isvarza ir nemaza, erozijos ir t.t., bet niekas neskuba operuoti.
Manau, kad reiktu pakeisti gastro gydytoja, juk kiek galvu tiek ir nuomoniu. Gal kitokius vaistus paskirs, gal pagal tavo tyrimu rezultatus kazka kito pasakys. Pvz. man raminancius vaistus pasiule gastro gydytoja (bet as atsisakiau). Rekomendavo ka galima ko negali (pagal esama bukle).
Pritariu Malibu, kad tau reikia pirmiausia nusiraminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 15, 21:17)
kada dareisi bakterini tyrima, ar rado, jei taip, tai ar sugerei antibijotikus, ar raminamus bandei? tai glaudziai susieta ir net rekomenduociau. nueik pas savo terapeuta, po to pas gastro ir tada pas psichiatra, lai israso, nes menkiausias pasamones prisiminimas apie stresa gali sukelti siuos simptomus ir bakterija  4u.gif

bakterijos nera, pas psichiatra buvau, puse metu gydyta raminamaisiais. rezultatas - nulis, kaip degino, taip ir yra, kai nieko negalejau valgyt, taip ir liko.santariskiu psichiatras pasake, kad bus ne jo sritis
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 21:37)
Manau, kad reiktu pakeisti gastro gydytoja, juk kiek galvu tiek ir nuomoniu. Gal kitokius vaistus paskirs, gal pagal tavo tyrimu rezultatus kazka kito pasakys. Pvz. man raminancius vaistus pasiule gastro gydytoja (bet as atsisakiau).  Rekomendavo ka galima ko negali (pagal esama bukle).
Pritariu Malibu, kad tau reikia pirmiausia nusiraminti  mirksiukas.gif

zinai, as nepanikuoju, stengiausi gyventi toliau, matyt, tiesiog siandien sudirginta po elinio zondo, nes neseniai grizau, tai dar gerkle isdraskyta. tiesiog per siuos metus taip neatpazistamai pasikeite mano gyvenimas, kad as jau nebesusivokiu, ar dar kada sugebesiu kokybiskai gyventi, o ne tik egzistuoti kaip simet.man kyla tiek klausimu, o atsakymu niekas neduoda, konsultavausi ir privaciai, ir poliklinikoje, ir dviejose ligoninese - visi tik dusauja ir didina vaistu dozes. bet juk bus riba - o kas toliau?kaip man is keliu produktu, kurie dar siaip ne taip tinka, semtis jegu, energijos, nuotaikos, kaip atstatyti svori, menesines, nora dziaugtis.nezinau, pasimeciau kazkaip
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 15, 19:37)

kokio laipsnio isvarza? ja operuoja tik tokia, kuri jau trukdo. operacija daro labai isimtinais atvejais, net man nenori daryti, bet jau pribrendo tam mirksiukas.gif jos sekmingumas yra nedidelis tarpkitko 4u.gif

QUOTE(oksanab @ 2009 01 15, 19:51)
bakterijos nera, pas psichiatra buvau, puse metu gydyta raminamaisiais. rezultatas - nulis, kaip degino, taip ir yra, kai nieko negalejau valgyt, taip ir liko.santariskiu psichiatras pasake, kad bus ne jo sritis

is tavo postu dvelkia nerimas, nusivylimas, neigiamos emocijos.... kokiais vaistais tave puse metu gyde. raminami negeriami puse metu schmoll.gif antidepresantai tai taip, bet tai skirtingi dalykai. raminantys gali buti ir valerijonu tabletes ir xanax cheminis ar kiti ir ju kursas max menesiui 4u.gif
ivardink ka geri, kaip miegi, kuo anksciau gyde, kokios dozes, gal rukai, ar progai esant sampano isgeri. bet man panasu, kad tau reikia gero psichologo ir pageretu. tu ju nebijok, as ju maciusi nerealiai daug ir to nebijau nei garsiai sakyti ir tai nesigediju, nes man mano sveikata svarbesne, nei kitu nesubrendeliu nuomone 4u.gif koki darba dirbi, kaip seima, ar turi vaikuciu, cia viskas svarbu 4u.gif
Atsakyti