Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 17:31)
Niu merginos- labai reikia su jumis pasikalbėti. Iki nėštumo su antru vaiku- nežinojau ką reiškia skrandžio bėdos, gyvenime nežinojau, kas tai tokio. O va po nėštumo ėmė juodai ėsti rėmuo, atpildynėti rūgštimis- rado stemplės eroziją. Gydžiausi, išsigydžiau, bet periodiškai vėl blogumai užeidavo, šiandien po tyrimo- vėl randa erozijas. Man žinokit ta liga tokia beviltiška atrodo- jau metai nevalgau nieko kepto, negeriu kavos, alkoholio, stengiuosi reguliariai ir po nedaug valgyti- o rezultatas nulinis. Visai neturiu nuotaikos, man kartais atrodo, jog Gerl gali įvaryti depresiją. Ar yra čia tokių, kurioms tos nesąmonės pastoviai kartojasi? verysad.gif

nepyk, bet vargu ar kas nores vel pasakoti viska is naujo. musu nedaug cia bendraujanciu. paskaityk nors sia temele nuo pradziu ir tau bus galbut naudingos info ir mums lengviau blush2.gif kiek galesim tiek padesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 18:39)
nepyk, bet vargu ar kas nores vel pasakoti viska is naujo. musu nedaug cia bendraujanciu. paskaityk nors sia temele nuo pradziu ir tau bus galbut naudingos info ir mums lengviau  blush2.gif  kiek galesim tiek padesim  4u.gif

Paskaičiau truputį- ech ir jūs vargstat. O ar yra bent viena išsikapsčiusi iš tų blogumų.
Beje, dabar man buvo tik burnos džiūvimas ir sausi kosuliai- rūgščių nejutau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 17:46)
Paskaičiau truputį- ech ir jūs vargstat. O ar yra bent viena išsikapsčiusi iš tų blogumų.
Beje, dabar man buvo tik burnos džiūvimas ir sausi kosuliai- rūgščių nejutau verysad.gif

ta liga visam gyvenimui, tik galima laikas nuo laiko visai pamirsti, o prireikus pagerti vaistukus ir vel pamirsti. viskas imanoma. pilnai tikiu, kad dauguma gali ismokti gyventi pagal tam tikras taisykles ir vargo nematyti iki senatves. viskas priklauso nuo pacio zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 19:02)
ta liga visam gyvenimui, tik galima laikas nuo laiko visai pamirsti, o prireikus pagerti vaistukus ir vel pamirsti. viskas imanoma. pilnai tikiu, kad dauguma gali ismokti gyventi pagal tam tikras taisykles ir vargo nematyti iki senatves. viskas priklauso nuo pacio zmogaus.

O tu šaunuolė- perskaičiau visą temikę. Jei ne paslaptis - kiek tau metų? Gerai kad yra temikė, kur matau, jog ne aš viena gyvenu tokį gyvenimą, nors labiausiai norėčiau, jog visos būtume sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 18:13)
O tu šaunuolė- perskaičiau visą temikę. Jei ne paslaptis - kiek tau metų? Gerai kad yra temikė, kur matau, jog ne aš viena gyvenu tokį gyvenimą, nors labiausiai norėčiau, jog visos būtume sveikos smile.gif

31 4u.gif
ir as noreciau, kad niekas nesirgtu, nei sia nei kita liga, bet ..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 18:46)

vat dar viena kaip as sviezia sad.gif ir man po antrojo vaiko sad.gif ir pastovus kosulys.... mane tai jis labiausia ir ciuozia stogas sad.gif primastau is kur jis, kodel, gal kas blogiausia ... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 23 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 19:16)
31  4u.gif
ir as noreciau, kad niekas nesirgtu, nei sia nei kita liga, bet ..... verysad.gif

tai mes panašaus amžiaus- man 32. Žinai, ko labiausiai pasiilgstu- tai tikrai kokybiško gyvenimo. O tu iš kokio miesto?
Papildyta:
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 19:19)
vat dar viena kaip as sviezia sad.gif ir man po antrojo vaiko sad.gif ir pastovus kosulys.... mane tai jis labiausia ir  ciuozia stogas sad.gif primastau is kur jis, kodel, gal kas blogiausia ... sad.gif

Žinai Gerlą gydausi jau beveik metai, tik va susinervinau, kad vėl rado erozijų, o aš taip stengiuosi viską daryti kad būtų man gerai verysad.gif Tiesa, man šiandien kita gydytoja pametė, kad svorio reikia numesti. Aš nei labai kuda, nei stora, bet ant pilvuko po antro vaiko liko biški lašinukų......... Tik įdomu, ar tai padėtų?
Papildyta:
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 19:19)
vat dar viena kaip as sviezia sad.gif ir man po antrojo vaiko sad.gif ir pastovus kosulys.... mane tai jis labiausia ir  ciuozia stogas sad.gif primastau is kur jis, kodel, gal kas blogiausia ... sad.gif

Mūsų vaikiukai panašaus amžiaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 19:26)

Žinai Gerlą gydausi jau beveik metai, tik va susinervinau, kad vėl rado erozijų, o aš taip stengiuosi viską daryti kad būtų man gerai verysad.gif Tiesa, man šiandien kita gydytoja pametė, kad svorio reikia numesti. Aš nei labai kuda, nei stora, bet ant pilvuko po antro vaiko liko biški lašinukų......... Tik įdomu, ar tai padėtų?
Papildyta:

Mūsų vaikiukai panašaus amžiaus bigsmile.gif

na man ir sake maista po truputi,daznai, atsargiau truputi su maistu, siaip sunkaus maisto as ir nevalgau senai jau, del svorio-gal ir padetu, nes manau pilvas kai ypac atsisedi, lankstaisi sukelia viska ir aisku taip dirginasi skrandis, stemple. na cia ne visai graziai isdesciau mintis, bet tikiuosi supratai smile.gif

del lelku-na taip, keliu men skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar turiu klausimuką- tokį truputį į temą ir ne smile.gif O jums taip nėra, kad su šiomis ligomis ėmėte atsiriboti nuo žmonių, bendravimo? Nes aš tai tikrai labai pasikeičiau. Anksčiau buvau linksmesnė, geresnės nuotaikos, mėgėja pabendrauti, o dabar stoviu prie garų puodo nuo ryto iki vakaro. Tiesiog daug kur nesinori eiti, nes labai daug ko valgyti negaliu ir į svečius nesinori, kad nereiktų pasakoti apie savo ligas, kad nepradėtum atsisakinėti vaišių (nors daug draugų žino situaciją). O kokius geriate skysčius pagrinde? Arbatas?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 19:33)
Ir dar turiu klausimuką- tokį truputį į temą ir ne smile.gif O jums taip nėra, kad su šiomis ligomis ėmėte atsiriboti nuo žmonių, bendravimo? Nes aš tai tikrai labai pasikeičiau. Anksčiau buvau linksmesnė, geresnės nuotaikos, mėgėja pabendrauti, o dabar stoviu prie garų puodo nuo ryto iki vakaro. Tiesiog daug kur nesinori eiti, nes labai daug ko valgyti negaliu ir į svečius nesinori, kad nereiktų pasakoti apie savo ligas, kad nepradėtum atsisakinėti vaišių (nors daug draugų žino situaciją). O kokius geriate skysčius pagrinde? Arbatas?

na patyrusi ir gal labiausia tikra cia ligone yra malibu. bet kas pas mane pakito per siuos metus....
as niekam nieko neaiskinu.. laikausi principo-kai noriu isidedu, valgau, as neklausiu kodel jus valgote, jus neklasukite kodel as nevalgau smile.gif mielai mano porcija perima mb smile.gif ant stalo visada randu ir sau, be to as saves vien garintu maistu neriboju kol nera paumejimo. o prie garu puodo nestoviu-i ji viska sumetu ir jis savo darba padaro pats biggrin.gif
manasis elektrinis, labai fainas dalykas ir viskas labai skanu, as ir taiop megeja presko maisto, tai man super ten gamintas-imetu i viena inda buvbiu, i kita mkorku, kopustu, ar siaip kokiu kt darzoviu, i trecia vistukes, zuvies, mesytes, desreliu svieziu, varsketuku (jie super skanu man garinti), i mazaji induka ryziu ir uzstatau pradziai 45 min, po to kai ka nuimu, kai ka dar 15-30 min palieku ir visai dienai masito visiems biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,noriu pasitarti su jumis,likimo seses smile.gif
Turiu ir isvarza ir refliuksa,na ir dar gastrita letini prie viso to.Gydausi ir cheminiais,ir naminiais budais,buna pagereja ir vel pablogeja,zodziu juoda-balta(bet daugiau juoda verysad.gif )Neseniai pasidariau Endemike kraujo tyrima del Pylori antikuniu,tai norma parasyta nuo 0-10,o pas mane 86,3 blink.gif kaip suprantu stipriai per daug.Tai dabar ir galvoju kaip pasielgti,ar eiti pas gastro gydytoja ir paparasyti,kad israsytu ta kursa antibiotiku nuo pylori,ar laukti,nes prisiskaiciau priestaringu nuomoniu,esa jei nera zaizdeliu skrandyje,tai nereikia naikinti tos bakterijos g.gif Gal kuri susiduret su panasia situacija,koki sprendima jums pasiule gydytojas?Buciau labai dekinga jei ka patartumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 18:26)
tai mes panašaus amžiaus- man 32. Žinai, ko labiausiai pasiilgstu- tai tikrai kokybiško gyvenimo. O tu iš kokio miesto?
[

as is Vilniaus priemiescio, ta pati kaip ir puse. Salia Tarandes 4u.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 18:33)
*O jums taip nėra, kad su šiomis ligomis ėmėte atsiriboti nuo žmonių, bendravimo?
**Nes aš tai tikrai labai pasikeičiau. Anksčiau buvau linksmesnė, geresnės nuotaikos, mėgėja pabendrauti,
***Tiesiog daug kur nesinori eiti, nes labai daug ko valgyti negaliu ir į svečius
****O kokius geriate skysčius pagrinde? Arbatas?

* as tai neatsiriboju, bet zmoniu reakcija labai keiciasi ir pradedu jausti kaip jie vengia, arba tik uzuojauta jaucia verysad.gif nugi as tik gerl turiu, bet ne raupsuota, bet ne visus veikia mano liga 4u.gif
**ir as pasikeiciau, bet ir kitaip but negali, kaip gali sypsotis, kai pykina, skauda, jegu nera, tai ir nuotaika prastesne daug verysad.gif
*** as tai tiesiog neturiu jegu kazkur eiti, kazka daryti, o toli isvaziuoti bijau, nes ir greitukiu neprisisauksi jei ka unsure.gif
**** geriu vandeni Vicy braskiu skonio, arbatas ir viskas, daugiau nieko neleidzia doh.gif pasiilgau sulciu, kefyro wub.gif kad ir kompoto wub.gif
Atsakyti