Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 19:38)
na patyrusi ir gal labiausia tikra cia ligone yra malibu. bet kas pas mane pakito per siuos metus....
as niekam nieko neaiskinu.. laikausi principo-kai noriu isidedu, valgau, as neklausiu kodel jus valgote, jus neklasukite kodel as nevalgau smile.gif mielai mano porcija perima mb smile.gif ant stalo visada randu ir sau, be to as saves vien garintu maistu neriboju kol nera paumejimo. o prie garu puodo nestoviu-i ji viska sumetu ir jis savo darba padaro pats biggrin.gif
manasis elektrinis, labai fainas dalykas ir viskas labai skanu, as ir taiop megeja presko maisto, tai man super ten gamintas-imetu i viena inda buvbiu, i kita mkorku, kopustu, ar siaip kokiu kt darzoviu, i trecia vistukes, zuvies, mesytes, desreliu svieziu, varsketuku (jie super skanu man garinti), i mazaji induka ryziu ir  uzstatau pradziai 45 min, po to kai ka nuimu, kai ka dar 15-30 min palieku ir visai dienai masito visiems biggrin.gif

lotuliukas.gif Tikrai susišypsojau, kai perskaičiau. Mano šeima irgi nori nenori valgo mano garintą maistuką. Mažajai tai labai tinka thumbup.gif Pati valgau varškytę, liesą jogurtą, sriubytę, garintą ir košes. Šiandien man paūmėjimas, nes dar ir be erozijų- gavau blogų naujienų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 18:38)
na patyrusi ir gal labiausia tikra cia ligone yra malibu.

patirties gal ir ne daugiausia, bet sunkiausia forma, kaip ir Austejytes, tik ji jauciasi truputi geriau man atrodo 4u.gif

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 01 23, 19:14)
pasidariau Endemike kraujo tyrima del Pylori antikuniu,tai norma parasyta nuo 0-10,o pas mane 86,3 blink.gif kaip suprantu stipriai per daug.Tai dabar ir galvoju kaip pasielgti,ar eiti pas gastro gydytoja ir paparasyti,kad israsytu ta kursa antibiotiku nuo pylori,ar laukti,nes prisiskaiciau priestaringu nuomoniu,esa jei nera zaizdeliu skrandyje,tai nereikia naikinti tos bakterijos g.gif Gal kuri susiduret su panasia situacija,koki sprendima jums pasiule gydytojas?Buciau labai dekinga jei ka patartumet 4u.gif

kraujo tyrime tik antikuniai ir toli grazu jie neatitinka tikroves. pas mane ta pati rode, bet paeme biopsija ir pamate, kad neturiu tos bakterijos mirksiukas.gif antikuniai ir liks kraujuje, o bakterijos gali nebebuti, tai gal geriau kai rysi zarna- pasidaryk tos bakterijos testa ir bus aisku ar reikia gerti ta bjaurybe. kursas bjaurus bijau.gif po teks remontuoti zarnyna o gal ir ka daugiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 19:20)
:man paūmėjimas, nes dar ir be erozijų- gavau blogų naujienų verysad.gif

jei paumejimas, isbrauk pieno produktus, pageres iskart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 20:16)
as is Vilniaus priemiescio, ta pati kaip ir puse. Salia Tarandes  4u.gif
* as tai neatsiriboju, bet zmoniu reakcija labai keiciasi ir pradedu jausti kaip jie vengia, arba tik uzuojauta jaucia  verysad.gif  nugi as tik gerl turiu, bet ne raupsuota, bet ne visus veikia mano liga  4u.gif
**ir as pasikeiciau, bet ir kitaip but negali, kaip gali sypsotis, kai pykina, skauda, jegu nera, tai ir nuotaika prastesne daug  verysad.gif
*** as tai tiesiog neturiu jegu kazkur eiti, kazka daryti, o toli isvaziuoti bijau, nes ir greitukiu neprisisauksi jei ka  unsure.gif
**** geriu vandeni Vicy braskiu skonio, arbatas ir viskas, daugiau nieko neleidzia  doh.gif  pasiilgau sulciu, kefyro  wub.gif  kad ir kompoto  wub.gif

Kaip tave suprantu.......Viskas taip pažįstama, ką parašei. O kaip Tb reaguoja - jis tave morališkai turbūt labai palaiko? O vaikiukų turit? blush2.gif Bet pamiršau niką mamytės kuri sakė, jog planavo turėt smile.gif
Atsakyti
sveikutės mergaitės...nu išsigydziau aš ta bakterija ir nė velnio skrandzio skausmai nepraeina...nu zinai nebzinau nei ka begalvoti ryji žarna viskas gerai o skrandis vis kaip akmenu prigrustas...šeip dėl labonax man nuo jo liezuvis buvo pajuodes man atrodo...o nuo utop tokie skausmai skrandzio budavo kad atrodo skrandis sprogs...nu viltis yra galvoju kazkas cia su mano organizmu reik valyt mėginau tianshi firmos lipidine arbata ji raso ir rugstis mazina ir organizma kepenis valo ir t.t tai viena diena kai pagėriau buvo jau geriau dabar nebeturiu nes buvo dave pameginti tai vat uz keliu dienikiu gausiu ir ziurėsiu kaip cia bus...bet dar varijantas yra ar neisnaikinau visas tas savo rugstis per daug kad skrandis taip nenori dirbt variau visokius vėjus liaudiskus kad rugstis mazintu ir ar nebusiu prisidirbusi...nu jau tikrai zlastis ima ot gyvenimas kai akmeni skrandi turi nesiot...gali valgyt garinta ar koki tik dietini maista akmuo ir viskas...raminamus gėriau ir tai nepadėjo...tai vat tokios naujienos pas mane
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 19:27)
O kaip Tb reaguoja - jis tave morališkai turbūt labai palaiko? O vaikiukų turit?  blush2.gif Bet pamiršau niką mamytės kuri sakė, jog planavo turėt smile.gif

maniskiui iki lemputes kas man ir kaip jauciuosi, gali net pasisaipyti betkada. stengiuosi nekreipti demesio. gal ir kazkiek pergyvena, bet tikrai neizvelgiu to schmoll.gif Svetimo skausmo nebuna schmoll.gif nebent pats ta savo kailiu jauti ax.gif
turiu 2 berniukus, vienam 8.5, kitam katik 4 suejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 20:36)
maniskiui iki lemputes kas man ir kaip jauciuosi, gali net pasisaipyti betkada. stengiuosi nekreipti demesio. gal ir kazkiek pergyvena, bet tikrai neizvelgiu to  schmoll.gif  Svetimo skausmo nebuna  schmoll.gif  nebent pats ta savo kailiu jauti  ax.gif
turiu 2 berniukus, vienam 8.5, kitam katik 4 suejo  wub.gif

Žinai aš ant Sb irgi kartais papykstu, nes viena rūpinuosi 4 kambariais, buitimi, vaikais- gal tas nuolatinis varymas ir darbas sveikatos nepriduoda. Kažkaip sau laiko nelieka blush2.gif Kaip randi jėgų pasirūpinti vaikais, kai pačiai būna prastai? Pažiūrėjau paveiksliukus- thumbup.gif Gal pati tapai?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 23, 19:41)
Kaip randi jėgų pasirūpinti vaikais, kai pačiai būna prastai? Pažiūrėjau paveiksliukus- thumbup.gif Gal pati tapai?

yra jegu ar ne, einu ir viska darau, niekur nedingsi. valgyt darau prisistumus kede, tai ir ilsiuosi kartu biggrin.gif
paveikslus tapo maniskis, o ideju semiames ir ieskom kartu. kadangi likom be darbu, tai bandom tokiu budu uzdirbti kokia kapeika doh.gif kita men ir as savo darbus paleisiu i prekyba. planuoju dekupaza ir stiklo dekoravima blush2.gif o gal dar kas saus i galva. jau nusiziurejau daug ka rolleyes.gif bijau, kad i minusa nenueiciau tik unsure.gif sunkus laikai, niekam nieko nereikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 20:59)
yra jegu ar ne, einu ir viska darau, niekur nedingsi. valgyt darau prisistumus kede, tai ir ilsiuosi kartu  biggrin.gif
paveikslus tapo maniskis, o ideju semiames ir ieskom kartu. kadangi likom be darbu, tai bandom tokiu budu uzdirbti kokia kapeika  doh.gif  kita men ir as savo darbus paleisiu i prekyba. planuoju dekupaza ir stiklo dekoravima  blush2.gif  o gal dar kas saus i galva. jau nusiziurejau daug ka  rolleyes.gif  bijau, kad i minusa nenueiciau tik  unsure.gif  sunkus laikai, niekam nieko nereikia  verysad.gif

Šiaip labai gražu-žinai aš dabar labai gražias stiklines duris užsisakiau. Tik dar Mb nepakabino- bus tikras Egiptas namie, nes vieną kambarį įrengėm jo stiliuj. Kai padarysi- būtinai parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kiek klaidu skubedama dariau blush2.gif , turiu kvaila iproti-spausdinu neziuredama ir niekad nepatikrinu teksto smile.gif kartais ranka slysta gerai, o kartais, tai blush2.gif ...

oi malibu, isgasdinai dabar, as siandien nieko nevalgiau ir tik vakare pieno slakeli ir sureli be sokolado suvalgiau. man kaip tik patare pieno produktus ir kas keisciausia-raugintus kopustus. ir is tiesu-man nuo ju viskas gerai, tai dabar daznai pasidarome-seimyna kaip ir ziemai pasiilgusi, o ir man labai tinka. juos ir i garintuva imetu su bulvemis, tai taip skaniai sutroksta, tik ilgiau jau reikia su jais...

o dabar visus vaistus numeciau, likau ant ranitidino ir gastal atrodo arba mezymo (pamaisiau diena)-tai tfu tfu tfu-viskas nurimo, praejo...

p.s. vyrai nemegsta serganciu antru pusiu-is karto ieskosi sveikos. tokia jau ju prigimtis-serganciu nereikia jiems. tad reikia eiti sukandus dantis, kreiva sypsena, laime kai salia labai artima siela, kuris pats supranta daug ka, jei turejes kokiu bedu, jei esi svarbus-tada palaikys tave...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 23 sausio 2009 - 21:17
primuskit mane doh.gif nu neatsilaikiau atsipjoviau varskes surio ir uzsitepiau braskiu uogienes. dabar cypsiu turbut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 22:20)
primuskit mane  doh.gif  nu neatsilaikiau atsipjoviau varskes surio ir uzsitepiau braskiu uogienes. dabar cypsiu turbut  verysad.gif

primusiu tave zodziais-nepyk tik uz tai smile.gif pati praseisi smile.gif
vat negalvok kas bus, galvok, kad pati sveikiausia maista sukirtai, ir, kad jis tau pades, tai gal taip ir bus. pozityvios mintys smile.gif pati mane mokei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 21:21)
primusiu tave zodziais-nepyk tik uz tai smile.gif pati praseisi smile.gif
vat negalvok kas bus, galvok, kad pati sveikiausia maista sukirtai, ir, kad jis tau pades, tai gal taip ir bus. pozityvios mintys smile.gif pati mane mokei wink.gif

ka begalvosiu, niekas nepasikeis. skausmu nejausiu, bet nakti gulint gerkle rugstys uzpils ir ryt prades ja skaudeti doh.gif nebent nueiciau kokia 3 nakties gultis doh.gif kisau i burna ir masciau, nu bus kaip bus, bet daugiau nebegaliu blush2.gif ryt vel grisiu i vezes. buna pratrukstu keliems kasniams doh.gif
Atsakyti