Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 22:27)
ka begalvosiu, niekas nepasikeis. skausmu nejausiu, bet nakti gulint gerkle rugstys uzpils ir ryt prades ja skaudeti  doh.gif  nebent nueiciau kokia 3 nakties gultis  doh.gif  kisau i burna ir masciau, nu bus kaip bus, bet daugiau nebegaliu  blush2.gif  ryt vel grisiu i vezes. buna pratrukstu keliems kasniams  doh.gif

siaubas toks gyvenimas blink.gif

neturiu jei rimtai ka pasakyti,. tikiuosi man taip nebus. kai laukiausi, tai buvo ziauru irgi, skesdavau, net per miegus paspringdavau, miegojau beveik sedomis, o paskutinem dienom maniau nebemiegosiu, o tik sedesiu, kosmaru kosmaras buvo. vakare ka nors valgyti, tai... ir pastoviai ranitidinas ir dar net nakti suciulpdavau reni atrodo
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 23, 17:24)

kraujo tyrime tik antikuniai ir toli grazu jie neatitinka tikroves. pas mane ta pati rode, bet paeme biopsija ir pamate, kad neturiu tos bakterijos  mirksiukas.gif  antikuniai ir liks kraujuje, o bakterijos gali nebebuti, tai gal geriau kai rysi zarna- pasidaryk tos bakterijos testa ir bus aisku ar reikia gerti ta bjaurybe. kursas bjaurus  bijau.gif  po teks remontuoti zarnyna o gal ir ka daugiau  4u.gif
Papildyta:

aciu uz paprotinima 4u.gif kai rijau zarna spalio menesi berods,tai paprasiau gydytojo,kad man padarytu ta pilori testa,o jis sako padarysiu jei reiks,jei bus zaizdele,tai va,jos nerado ir nepadare unsure.gif Antibiotikai ne juokas,negali imti ir gerineti,juolab tas kursas kur reikalingas tai bakterijai "uzmusti"
Velnias,ka cia padarius,kad pasijutus geriau g.gif Tiesa,vakar kai buvau pas seimos gydytoja,tai ji patare dar isbandyti svieziu kopustu sultis,jos labai mazina rugstinguma,bet koks vargelis issispaust tu sulciu isivaizduoju.. blink.gif bulviu sultys man nepadejo,kazkaip skrandis sustodavo po ju,o jau bjaurastis.. dry.gif dabar rytais geriu semenu kisieliuka,tai visai nieko,patinka mano vargsui skrandziui ax.gif nes tu vaistu taip nesinori ryti diena dienon,bet dazniausiai tenka..
Atsakyti
Man tai daktarė sakė, jog kartais galima paragauti ir ko nors aštresnio- ne tik košių ir garintų patiekalų, bet tik po labai nedaug ir žiūrėti kas bus. O dėl raugintų kopūstų- galima juos valgyti ir negarintus- jie rūgščių nekelia. Dar labai gerai brokoliai ar žiediniai kopūstai. Bet man kartais atrodo, jog čia ne mityboj problema. Aišku tik viena- kai atsiranda problema- mitybą reikia reguliuoti. O aš dažnai miegu pusiau sėdėdama blink.gif
Atsakyti
sveikos
buvau ligoninej, plauciu uzdegimas, o kiek vaistu gavau ir dar tebegaunu doh.gif
baisu net prisiminti, kaip kosmaras tos dvi savaites doh.gif

apie zarnos ryjima net neber kalbos, vel isnaujo visa ultopo kursa reiks vartoti doh.gif ir zarnyna po tokio antib kiekio atstatyneti, bet svarbu pasveikti iki galo ax.gif

einu permesiu ka priraset ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 24, 17:28)
sveikos
buvau ligoninej, plauciu uzdegimas, o kiek vaistu gavau ir dar tebegaunu doh.gif

apie zarnos ryjima net neber kalbos, vel isnaujo visa ultopo kursa reiks vartoti doh.gif ir zarnyna po tokio antib kiekio atstatyneti, bet svarbu pasveikti iki galo ax.gif

einu permesiu ka priraset ax.gif

Ir kas čia yra kad mamytės su tokiais mažais vaikiukais šio skyrelio lankytojos? verysad.gif O kuo sergi- jau su kitom susipažinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 24, 16:28)
sveikos

Sveikatytes tau, nejuokai tie antibijotikai. man nuo ju visai riesta buna, ir zarnynas pareina ir iskart moteriskos bedos, nes ir ten gerasias bakterijas uzmusa, tai irgi be zvakuciu niekaip doh.gif
Atsakyti
giedre vs , manau daugumai jaunu mamyciu po nestumu ir islindo sita nesamone sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 25, 12:55)
giedre vs , manau daugumai jaunu mamyciu po  nestumu ir islindo sita nesamone sad.gif

as irgi padariau isvada, kad nestumo metu vaikas sukelia skrandi, tada ir rugstys kyla ir erozijos atsiranda, o po to lieka refliuksai. mano antras lelius buvo nerealiai didelis, vandenu daug, 3 men nestumas sake kaip 5 atrodo, pilvo apimtis sieke beveik 150 cm doh.gif O pries tai 70 biggrin.gif visi tikino, kad ten trynukai, nes su 2 mazesnis buna doh.gif suplyso pilvo raumenys. turiu 4 cm tarpa pilva smile.gif bet vistiek laiminga, kad pastojau, gimdziau, nors ir ta liga isigijau. ta laime didesne uz kancias.
as siandien labai blogai jauciuosi, nes vakar daug verkiau ir isgyvenau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prisijungsiu ir aš prie jūsų būrelio smile.gif . Man irgi prieš keletą metų prasidėjo panašios problemos...tuo metu kaip tik skyriausi, tai įtariu, kad tai ir buvo tas "postūmis"... Pradėjo skaudėt "duobutėj" - ir kai nepavalgai, ir kai pavalgai unsure.gif . Ir kai tai tapo nuolatiniu pojūčiu, kurio kartais nebegalima buvo kentėt, pagaliau prieš gal daugiau nei metus pasiryžau ryti žarną...buvau įsitikinusi, kad man jau bus kokia skarndžio opa. Bet rezultatai šiek tiek nustebino - pasirodo, skrandyje nebuvo jokių pakitimų. Užtat nustatė GERL ir rado erozijų stemplėj. pasirodo, kad dėl to ir skausmai tie doh.gif ... Išrašė omeprazol actavis - tada pagėriau porą mėn - ir praėjo visi simptomai. Ir jokių pašalinių poveikių nejutau 4u.gif . Vadinasi, tiko man jis. Paskui mečiau gerti, nes gerai jaučiausi, stengiausi tik mitybą šiek tiek reguliuot. Kurį laiką taip ir pragyvenau - be skausmų. Bet po kiek laiko vėl atsinaujino ir pastebėjau, kad tai labai susiję su stresais - jei tik pasinervinu, tai ir pradedu jaust skausmus verysad.gif . Tai kol kas gydausi pati - vėl perku tą patį omeprazolį ir geriu... Nežinau net, ar būtina vėl eiti ryti žarną...nuo to vaisto man pagerėja ir kol jį geriu - galiu gyventi pilnavertį gyvenimą, netgi kartais pasmaguriauti draudžiamu maistu.
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 01 25, 16:09)
Sveikos  4u.gif
prisijungsiu ir aš prie jūsų būrelio  smile.gif . Man irgi prieš keletą metų prasidėjo panašios problemos...tuo metu kaip tik skyriausi, tai įtariu, kad tai ir buvo tas "postūmis"... Pradėjo skaudėt "duobutėj" - ir kai nepavalgai, ir kai pavalgai  unsure.gif . Ir kai tai tapo nuolatiniu pojūčiu, kurio kartais nebegalima buvo kentėt, pagaliau prieš gal daugiau nei metus pasiryžau ryti žarną...buvau įsitikinusi, kad man jau bus kokia skarndžio opa. Bet rezultatai šiek tiek nustebino - pasirodo, skrandyje nebuvo jokių pakitimų. Užtat nustatė GERL ir rado erozijų stemplėj. pasirodo, kad dėl to ir skausmai tie  doh.gif ... Išrašė omeprazol actavis - tada pagėriau porą mėn - ir praėjo visi simptomai. Ir jokių pašalinių poveikių nejutau  4u.gif . Vadinasi, tiko man jis. Paskui mečiau gerti, nes gerai jaučiausi, stengiausi tik mitybą šiek tiek reguliuot. Kurį laiką taip ir pragyvenau - be skausmų. Bet po kiek laiko vėl atsinaujino ir pastebėjau, kad tai labai susiję su stresais - jei tik pasinervinu, tai ir pradedu jaust skausmus  verysad.gif . Tai kol kas gydausi pati - vėl perku tą patį omeprazolį ir geriu... Nežinau net, ar būtina vėl eiti ryti žarną...nuo to vaisto man pagerėja ir kol jį geriu - galiu gyventi pilnavertį gyvenimą, netgi kartais pasmaguriauti draudžiamu maistu.

gali ir neryti zarnos, jei greit tau jis suveikia. man nuo stipriu isgyvenimu ne tik kraujo i burna atpildavo, bet ir vidinis kraujavimas prasidedavo ( cia taip baisiai skausmingai isgyvenau mamos mirti verysad.gif ) dar iki siol verkiu, bet kazkada praeis.
Atsakyti
man H pylori bakteriją ištyrė iš kraujo, jokių žarnų nerijau schmoll.gif dėja ji viršyja normas 4,5 karto verysad.gif
Gydausi netradicine medicina ir jaučiu pagerėjimą wub.gif O antibų visokių bijau iš tolo scare.gif
Atsakyti
[( cia taip baisiai skausmingai isgyvenau mamos mirti verysad.gif ) dar iki siol verkiu, bet kazkada praeis.

*Malibu*, užjaučiu labai verysad.gif ...
Man tai neseniai rado negerų pakitimų onkocitologiniame tepinėlyje reiks operuot...tai su tuo atsinaujino ir GERL simptomai verysad.gif , be omeprazolio vėl negaliu išsiverst, jau būna, kad ir jį išgėrus vistiek skauda... Taigi - VISOS LIGOS NUO NERVŲ - tikra teisybė verysad.gif
Atsakyti