Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(raganiuketuke @ 2009 02 21, 10:52)
Sweikut,kaip tavo mazyliukas?kaip savijauta jo?Parasyk butinai wub.gif Sveikite ir bukite stiprus 4u.gif

Aciu tau ir kitom uz rupesteli. pavojus dingo, ir va siandien parsivezem namo gydyti, nes labai jau sunku buvo budeti pakaitom, kai puse seimos namuose, puse ligoninej. Vaikas dar nekaip atrodo, bet gereja jo savijauta wub.gif
nepatvirtinta zarnyno infekcija 4u.gif
man sirdis vis permusineja be sustojimo, tai jau moraliskai negaliu istverti. turbut vel grisiu prie raminanciu, kad nors liktu tik fizinis negalavimas g.gif nesuprantu, nu negi ner kitu vaistu kurie padetu, negi jie vieninteliai nuo sirdeles g.gif
Austejyte, kaip tu, ar pasveikai?
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 22, 18:01)
man sirdis vis permusineja be sustojimo, tai jau moraliskai negaliu istverti. turbut vel grisiu prie raminanciu, kad nors liktu tik fizinis negalavimas  g.gif  nesuprantu, nu negi ner kitu vaistu kurie padetu, negi jie vieninteliai nuo sirdeles  g.gif

As nusipirkau Verapamyli nuo sirdutes,nes irgi kalineti pradejo,cia tokie sirdies ritma retinantys,tai jau ir miegot po biski pradejau,kai i galva sirdis ne taip kala.Raminantys man sirdies ritmo niekaip neveikia,lasiukai irgi.Yra dar toks crategi (gudobeles)ekstraktas,arba sirdies laseliai Valenti.Skrandininkams lyg tais galima,bent jau blogiau nuo ju nebuna.Reiketu gal tau su kardiologu pasitarti.

P.s. saunu,kad tavo vaikiukas jau namie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 22 vasario 2009 - 17:43
QUOTE(denaxa @ 2009 02 22, 17:42)
As nusipirkau Verapamyli nuo sirdutes,nes irgi kalineti pradejo,cia tokie sirdies ritma retinantys,tai jau ir miegot po biski pradejau,kai i galva sirdis ne taip kala.Raminantys man sirdies ritmo niekaip neveikia,lasiukai irgi.Yra dar toks crategi (gudobeles)ekstraktas,arba sirdies laseliai Valenti.Skrandininkams lyg tais galima,bent jau blogiau nuo ju nebuna.Reiketu gal tau su kardiologu pasitarti.

P.s. saunu,kad tavo vaikiukas jau namie 4u.gif

man nekala sirdis, o retinti negaliu, nes ir taip pulsas iki 50 nukrenta, o normaliai judant buna kazkur 62 smile.gif o valenti geriu ir cheminius betalok zok 75 mg doh.gif man kaip sako medikai elektrocistoles (permusimai) tai kai sirdele sekundei sustoja, o man ji sustoka kartais kas 3 sekundes kartais reciau, bet is esmes kiaura para. jau pavargstu nuo blogos savijautos verysad.gif
Atsakyti
mamos o galima gerti papildomus nuo rugsties tokius kaip raniberl, ar dar ka nors ciulpiamo,, jei rytais geriu,labonax , ir ar zinote apie tokius metinius skyscius nuo skrandzio ir nuo rugsciu ,toki kaip malox, kaip jie kazin veikia koki atsiliepimai,, g.gif g.gif ir dar vienas klausimelis, 4u.gif ar galima ta testuka nusipirkti vaistinese ir kad man atsiustu,,nes pirma kart man bakterija nustate krauju, su testuku tokiu,,kazin imanoma paciai nusistatyti,mat as isvykusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 22, 19:53)
mamos o galima gerti papildomus nuo rugsties tokius kaip raniberl, ar dar ka nors ciulpiamo,, jei rytais geriu,labonax , ir ar zinote apie tokius metinius skyscius nuo skrandzio ir nuo rugsciu ,toki kaip malox, kaip jie kazin veikia koki atsiliepimai,,  g.gif  g.gif ir dar vienas klausimelis,  4u.gif  ar galima ta testuka nusipirkti vaistinese ir kad man atsiustu,,nes pirma kart man bakterija nustate krauju, su testuku tokiu,,kazin imanoma paciai nusistatyti,mat as isvykusi unsure.gif

vaistines testai parduodami, bet be zarnos ryjimo tu jo nepadarysi
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 22, 22:01)
vaistines testai parduodami, bet be zarnos ryjimo tu jo nepadarysi

kodel sakai nepadarysiu?
nugi pamenu praeita karta, kaip as buvau, man tik is kraujo nustate,, ant tokio testuko uzlasino krauja, ir kazkoki skysti,, bet kaip zarna rijau mate tik labai daug rugsciu ,, tai nesupratau tada blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 22, 20:26)
kodel sakai nepadarysiu?
nugi pamenu praeita karta, kaip as buvau, man tik is kraujo nustate,, ant tokio testuko uzlasino krauja, ir kazkoki skysti,, bet kaip zarna rijau mate tik labai daug rugsciu ,, tai nesupratau tada  blush2.gif  blush2.gif

kraujuje nesamones rodo, ten tik antikuniai, o ju kiekis absoliuciai nesutampa su tikrove. pvz po gyvates ikandimo, mano organizmas rodys daug antikuniu jos nuodams, bet nuodu tai neber. o tikslu tik is zarnos ryjimo, kai padarys biopsja is ten, ir uzlasins i testuka, tada tikrai zinosi ar turi bakterija. as jos neturiu, o krajas iki siol rodo 4 kartus didesne norma ir kitaip nebus, nes antikuniu tiek prisigamino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 22, 22:36)
kraujuje nesamones rodo, ten tik antikuniai, o ju kiekis absoliuciai nesutampa su tikrove. pvz po gyvates ikandimo, mano organizmas rodys daug antikuniu jos nuodams, bet nuodu tai neber. o tikslu tik is zarnos ryjimo, kai padarys biopsja is ten, ir uzlasins i testuka, tada tikrai zinosi ar turi bakterija. as jos neturiu, o krajas iki siol rodo 4 kartus didesne norma ir kitaip nebus, nes antikuniu tiek prisigamino  mirksiukas.gif

tai taip iseitu praeita kart man ten lasino , po skrandzio tyrimo ,biopsija,,kur paeme,, sorry is kvailuma,, blush2.gif bet tai kam dar krauja lasino i ta testuka,, nu visai nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 22, 20:53)
mamos o galima gerti papildomus nuo rugsties tokius kaip raniberl, ar dar ka nors ciulpiamo,, jei rytais geriu,labonax , ir ar zinote apie tokius metinius skyscius nuo skrandzio ir nuo rugsciu ,toki kaip malox, kaip jie kazin veikia koki atsiliepimai,,  g.gif  g.gif ir dar vienas klausimelis,  4u.gif  ar galima ta testuka nusipirkti vaistinese ir kad man atsiustu,,nes pirma kart man bakterija nustate krauju, su testuku tokiu,,kazin imanoma paciai nusistatyti,mat as isvykusi unsure.gif

Galima.Galima lanobaxa du kartus gerti,arba raniberla du kartus,arba lanobaxa ryte,raniberla vakare,dienos metu galima gastalio tablete kita suciulpti jei jau labai blogai,plius maista labai ziureti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 22, 21:21)
tai taip iseitu praeita kart man ten lasino , po skrandzio tyrimo ,biopsija,,kur paeme,, sorry is kvailuma,,  blush2.gif bet tai kam dar krauja lasino i ta testuka,, nu visai nesuprantu

pasiziuri ir i antikuniu kieki gal, o gal siaip ten koks bendras g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 22, 19:49)
man nekala sirdis, o retinti negaliu, nes ir taip pulsas iki 50 nukrenta, o normaliai judant buna kazkur 62  smile.gif o valenti geriu ir cheminius betalok zok 75 mg  doh.gif man kaip sako medikai elektrocistoles  (permusimai) tai kai sirdele sekundei sustoja, o man ji sustoka kartais kas 3 sekundes kartais reciau, bet is esmes kiaura para. jau pavargstu nuo blogos savijautos  verysad.gif

Tai pas tave biski kitaip.Man irgi extrasistoles buna,tiksliau,anksciau buvo,kai labai daug vienu metu nervu apturejau,bet pulsas apie simta laikesi,o permusimu metu sirdis net per gerkle lipdavo po sustojimo doh.gif Dabar pulsas irgi apie simta ar daugiau laikosi doh.gif
Atsakyti
Issigydziau sia bjaurybe, tfu tfu tfu viskas ok drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti