Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

malibu as nelabai suprantu dar tavo operacijos, ka tau ji pakeis, stemple sutvarkys, panaikins isvarza ar kaip g.gif
Papildyta:
dar buvau pas homoepata priraze zirniuku, ziuresim gal pagelbes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 20, 18:50)
O tau iseina taip uzmigti nevalgius? Alkio kirminas negrauzia?

jau pripratau, tai vakare savaime nebera apetito, tik kartais sukyla. as be problemu atsispiriu, o jei ne, tai ilgiau pasedziu prie kompo rolleyes.gif

QUOTE(Reniss @ 2009 02 20, 23:15)
malibu as nelabai suprantu dar tavo operacijos, ka tau ji pakeis, stemple sutvarkys, panaikins isvarza ar kaip g.gif

pagrindas operacijos suformuoti dirbtini rauka tarp stemples ir skrandzio. ar pjaus isvarza dar neaisku, nes ji tik 2 cm ir pasak chirurgu cia tipo nera jos (nesiskaito).
vienu zodziu turesiu susiaurinta stemple kurioje viskas strigs ir bus sunku valgyti. o kas bus toliau bus matyt, bet jus pirmos zinosit biggrin.gif po to galesiu visom kitom pasakot ispudzius rolleyes.gif 2 dienas vel blogai su skrandziu, o ryt turbut bus visai riesta, nes dasides streso pasekmes doh.gif mano vaika katik isveze greitoji i santariskes, tai nervinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 21, 02:44)
jau pripratau, tai vakare savaime nebera apetito, tik kartais sukyla. as be problemu atsispiriu, o jei ne, tai ilgiau pasedziu prie kompo  rolleyes.gif
pagrindas operacijos suformuoti dirbtini rauka tarp stemples ir skrandzio. ar pjaus isvarza dar neaisku, nes ji tik 2 cm ir pasak chirurgu cia tipo nera jos (nesiskaito).
vienu zodziu turesiu susiaurinta stemple kurioje viskas strigs ir bus sunku valgyti. o kas bus toliau bus matyt, bet jus pirmos zinosit  biggrin.gif  po to galesiu visom kitom pasakot ispudzius  rolleyes.gif  2 dienas vel blogai su skrandziu, o ryt turbut bus visai riesta, nes dasides streso pasekmes  doh.gif  mano vaika katik isveze greitoji i santariskes, tai nervinuosi  unsure.gif

Sweikut,kaip tavo mazyliukas?kaip savijauta jo?Parasyk butinai wub.gif Sveikite ir bukite stiprus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 21, 02:44)
jau pripratau, tai vakare savaime nebera apetito, tik kartais sukyla. as be problemu atsispiriu, o jei ne, tai ilgiau pasedziu prie kompo  rolleyes.gif
vienu zodziu turesiu susiaurinta stemple kurioje viskas strigs ir bus sunku valgyti. o kas bus toliau bus matyt, bet jus pirmos zinosit  biggrin.gif  po to galesiu visom kitom pasakot ispudzius  rolleyes.gif  2 dienas vel blogai su skrandziu, o ryt turbut bus visai riesta, nes dasides streso pasekmes  doh.gif  mano vaika katik isveze greitoji i santariskes, tai nervinuosi  unsure.gif

kaip vaikiukas? Mano mergytei prieš savaitę buvo tempa 40 ir traukuliai tai irgi nervu dadėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 20, 23:22)
Aš turėjau omeny skysčius. O ką daryti jei raugulio metu jauti rėmenį? Pvz 5-6 kart per dieną. Jei daugiau tai vėl geriu Raniberlą. Tik va galvoju- jei negersiu- ar vėl man stemplės nenuės? Nes kažkaip kalbėjom, jog bandysiu gyventi be vaistų. Tai ir nežinau ar gerti juos ar ne g.gif Nes pradžia be vaistų- tai liūdnoka verysad.gif

bet kam kankinti save? jei reikalauja organizmas raniberl - tai ir gerk. Juk be sveikatos- nei nuotaikos, nei darbingumo, nieko...
Atsakyti
sveikos
sveikatytes mziukams

suzinojau kad mano isvarza 3 cm doh.gif tai soke, bet sako operuoja nuo 6-10cm g.gif

siap apie operacijas net nenoriu galvoti, mano uosviene su 6 cm puikiai laikosi ax.gif
Atsakyti
Kaip Malibu ax.gif
Atsakyti
Malibu,kaip tavo vaikiukas? Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 02 21, 18:44)
sveikos
sveikatytes mziukams

suzinojau kad mano isvarza 3 cm doh.gif tai soke, bet sako operuoja nuo 6-10cm g.gif

siap apie operacijas net nenoriu galvoti, mano uosviene su 6 cm puikiai laikosi ax.gif

Mano irgi kaip ir 3cm,bet kartais noretusi geresnio-skanesnio maisto wub.gif pvz Sampano drinks_cheers.gif Galiu,bet viskas su saiku.Kiek as zinau,kad 4cm jau operuojama,o 6cm tai jau negerai,mano draugei 6cm greiot perejo iki7cm,tai tokiu komplikaciju turejo doh.gif
Atsakyti
O as labiausiai uz viska noreciau tikros juodos duonos su sviestu ir daug cesnako,pardej kai einu i duonos skyriu tai net silpna pasidaro...bet negaliu nei biskio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 02 21, 18:44)
sveikos
sveikatytes mziukams

o jum tas išvaržas pamatė rentgeno būdu? o ji kažkaip jaučiasi, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 22, 00:05)
o jum tas išvaržas pamatė rentgeno būdu? o ji kažkaip jaučiasi, ar ne?

Taip ji matoma tik atliekant endoskopija skrandzio mirksiukas.gif Kai pirma karta man pasake,net nesupratau kas tai,tik veliau issaiskino blush2.gif
Atsakyti