Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

g.gif
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 20, 00:35)
jei rukyciau, gerciau gazuotus, kirsciau sokoladus ir.t.t- jau buciau turbut kilpa uzsinerusi nuo negalavimu  doh.gif  matyt kantri esi, jei taip blogai ir vistiek kenki sau  unsure.gif  negi nenori gyventi sveikai ir nebijot uzsilenkti nuo nepagydomu dalyku. joptararai- susimk  ph34r.gif  cia ir kitom taip barsiuos. Suaugusios esat, tai ir pasirupinkit savo sveikata, nes ligoniu niekam nereikia  schmoll.gif

Aš tai labai bijau palikti mažus vaikus- tai žinokit su tuo valgymu rimtai susiėmiau. Tik va- kolkas rezultato norimo neturiu. Labai norėčiau sportuoti- tik va nesuprantu ką galiu g.gif Nes riebalas po krūtine- greičiausiai nukristų nuo atsilenkimų, bet nuo jų man bloga verysad.gif Aš kartais jaučiu tulžies atpylimus. O dar norėjau paklausti, ar geriat prieš miegą? Nes kartais aš išgeriu arbatos. Žinau, kad valgyti prieš miegą negalima, o kaip su gėrimu. Mano daktarė sakė, jog gerti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 20, 00:08)
su tuo valgymu rimtai susiėmiau.
Labai norėčiau sportuoti- tik va nesuprantu ką galiu g.gif
O dar norėjau paklausti, ar geriat prieš miegą? Nes kartais aš išgeriu arbatos. Žinau, kad valgyti prieš miegą negalima, o kaip su gėrimu. Mano daktarė sakė, jog gerti galima g.gif

saunuole
beveik viska kur nereikia lankstytis. atsilenkimus pamirsk 4u.gif bodyfleksas gerai mazina apimtis ir riebalus, o kruvio nera mirksiukas.gif
ta prasme ka geriam? vaistus? as tai nieko, nors reiktu raniberla ax.gif
valgyt negalima minimum 3 val, gerti kokia valanda iki miego 4u.gif skrandukas turi buti tuscias, tad geriausia 4 val nevalgyti ir pora negerti iki atsigulant 4u.gif
Atsakyti
kadangi siandien jau privalgiau per diena visko kas man uzdrausta nuo rytojaus bandau susiimt, pirmas zingsnis bus sokoladams stop tai didziulis mano priesas, labai rukytu daug ir nevalgau bet kartais noriu... bet su saldumynais vargas didziulis..

mano mociute mire nuo stemples vezio, tik as vis kazkaip atmetu tas mintis kad man taip nebus, bet turbut gana save apgaudinet, tuo labiau kad jau sergu 12 metu, o mano berniukas vistik dar tik 2 metuku...
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 02 20, 00:20)
kadangi siandien jau privalgiau per diena visko kas man uzdrausta nuo rytojaus bandau susiimt, pirmas zingsnis bus sokoladams stop tai didziulis mano priesas, labai rukytu daug ir nevalgau bet kartais noriu... bet su saldumynais vargas didziulis..

mano mociute mire nuo stemples vezio, tik as vis kazkaip atmetu tas mintis kad man taip nebus, bet turbut gana save apgaudinet, tuo labiau kad jau sergu 12 metu, o mano berniukas vistik dar tik 2 metuku...

pirma ne nuo rytojaus, o nuo dabar 4u.gif
saldumynu nereikia bijoti, tik kaikuriu, kur kakava, sokoladas, riebiu 4u.gif
kadangi giminej buvo serganciu veziu, tau padidinta rizika, tai gal laikas rimciau pazvelgti i savo ir savo vaiko (u) ateiti mirksiukas.gif
zinok sunku tip pradzioje, po to pripanti prie naujovisko meniu ir atrodo kad kitaip buti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 19, 23:24)
pirma ne nuo rytojaus, o nuo dabar  4u.gif
saldumynu nereikia bijoti, tik kaikuriu, kur kakava, sokoladas, riebiu  4u.gif
kadangi giminej buvo serganciu veziu, tau padidinta rizika, tai gal laikas rimciau pazvelgti i savo ir savo vaiko (u) ateiti  mirksiukas.gif
zinok sunku tip pradzioje, po to pripanti prie naujovisko meniu ir atrodo kad kitaip buti negali  mirksiukas.gif

is tetes puses 1sesuo jau mire nuo vezio, dabar 2 jau serga, mire viena pusesere, dabar mano sesiai krutines vezys, tetes sesuo ir mano pussere mire nuo vidaus vezio, kitos dvi seserys jo ir serga, o va mano sesuo serga krutines veziu, ir kartais kai pagalvoju ar cia toks genas stiprus ar kaip cia nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 02 20, 02:42)
is tetes puses 1sesuo jau mire nuo vezio, dabar 2 jau serga, mire viena pusesere, dabar mano sesiai krutines vezys, tetes sesuo ir mano pussere mire nuo vidaus vezio, kitos dvi seserys jo ir serga, o va mano sesuo serga krutines veziu, ir kartais kai pagalvoju ar cia toks genas stiprus ar kaip cia nebesuprantu  unsure.gif

čia paveldimumas...mano giminėje iš tecio pusės kitu ligu net nėra beveik...šeip aš atsisakiau b grupės vitaminu nes jie gali suaktyvinti blogasias lasteles nes yra paveldimumas...kazin ar aiskei parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 20, 08:41)
čia paveldimumas...mano giminėje iš tecio pusės kitu ligu net nėra beveik...šeip aš atsisakiau b grupės vitaminu nes jie gali suaktyvinti blogasias lasteles nes yra paveldimumas...kazin ar aiskei parasiau g.gif

laba, jo viska aiskiai parasei 4u.gif o tu visiskai atsisakei vitamino b g.gif tai reiskia net ir maisto nebevartoji kur yra vitamino b g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 02 20, 14:12)
laba, jo viska aiskiai parasei  4u.gif  o tu visiskai atsisakei vitamino b  g.gif  tai reiskia net ir maisto nebevartoji kur yra  vitamino b  g.gif

ne tik vitaminu...kur valgau tai neziuriu nes zmogus turi jo gauti...bet jau leidziamu ar geriamu tai nebenaudoju
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 20, 00:11)
  apvirskintas maistas slenka i dvilikapirste, ten tulzis issiskiria, kad ji damusti, o kai nepilnai funkcionuoja apatinis raukas maistas refliukso (spazmo) metu visa turini grazina i skrandi. tulzis patekusi i skrandi iskart pasidaro neveiksminga ir todel reiktu gerti virskinimo fermentus, nes maistas pradeda toliau slinkti zarnynu nedavirskintas ir tai gali sukelti nezmoniskus skausmus  4u.gif  tikiuosi aiskiau patapo  4u.gif  as tai abu turiu  ax.gif

O cia apie kokius virskinimo fermentus kalbi? as zinau tik mezym smile.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 02 20, 17:44)
O cia apie kokius virskinimo fermentus kalbi? as zinau tik mezym smile.gif

ju yra begales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 20, 01:14)
valgyt negalima minimum 3 val, gerti kokia valanda iki miego  4u.gif  skrandukas turi buti tuscias, tad geriausia 4 val nevalgyti ir pora negerti iki atsigulant  4u.gif

O tau iseina taip uzmigti nevalgius? Alkio kirminas negrauzia?As arbata sugeriu jau lovoj budama,kokius ciobrelius ar jonazoles su medum ar ka panasaus smile.gif
Nuo rytdienos vel pradedu dirbti,taigi ir vakariene bus suvalgoma pries pat drimbant i lova,grisiu velai,o keltis reiks trecia valanda,ir nera cia jokios kitos iseities doh.gif Einu kokiu svelniu sumustiniu i darba darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 20, 01:14)
saunuole
beveik viska kur nereikia lankstytis. atsilenkimus pamirsk  4u.gif bodyfleksas gerai mazina apimtis ir riebalus, o kruvio nera  mirksiukas.gif
ta prasme ka geriam? vaistus? as tai nieko, nors reiktu raniberla  ax.gif
valgyt negalima minimum 3 val, gerti kokia valanda iki miego  4u.gif  skrandukas turi buti tuscias, tad geriausia 4 val nevalgyti ir pora negerti iki atsigulant  4u.gif

Aš turėjau omeny skysčius. O ką daryti jei raugulio metu jauti rėmenį? Pvz 5-6 kart per dieną. Jei daugiau tai vėl geriu Raniberlą. Tik va galvoju- jei negersiu- ar vėl man stemplės nenuės? Nes kažkaip kalbėjom, jog bandysiu gyventi be vaistų. Tai ir nežinau ar gerti juos ar ne g.gif Nes pradžia be vaistų- tai liūdnoka verysad.gif
Atsakyti