Na, man irgi spėju nepakenktų antidepresantai, vienas gydytojas davė tokius Xanax, kiek skaičiau jie trumpo poveikio, tam kartui,kai pradeda stogas važiuoti, beja šiandien LOR pasakė, kad yra geresnių vaistų, tik reiktų pasikonsultuot su psichologu o gal psichiatru, dabar net pamiršau pas kurį. Nervai mano tai prasidėjo nuo tada, kai išvykome į užsienį, kaip ir visi, geresnio gyvenimo ieškot, ten kažkaip man viskas stresą kėlė, ir dabar gryžom pasiremontuot, bet tik tyrimus daraus jau beveik mėnesį, o nieks nieko neranda apart to refliukso, o va iškur temperatūra nieks nepasako, ir dabar va sėdžiu su 37,1

kažkoks košmaras, dar paskaičiau, kad visi tie GERL gali rimtesnių pasekmių turėt, tai

Kaip MB sako, man reik atimt kompiuterį nes jo pagalba ligų sau ieškaus, ir dar termometrą sakė reik atimt, nes 20 kartų matuojuos temperaūrą

P.s aš dar panaršiusi čia radau, kad labai daug ko valgyti negalima, netgi braškių sakė nelabai, o darže raudonuoja kaip tik

, ir visos metos, o aš kaip tik mėtines "kramoškes" pora dienų kramčiau, dar gydytoja sakė netgi "Vytauto" mineralis, tas, kurį dabar visi taip geria, negerai yra... ir pienas, tai ką bevalgyt? Šiendien prisipirkau trešnių, persikų, nektarinų ir arbuzo kažin ar juos galima valgyt? taip keista, kad visą gyvenimą nežiurėjau ką valgiau ir dabar beveik to kas mėgstamiusia buvo, negaliu valgyt.