QUOTE(egggluttte @ 2011 12 17, 12:27)
Man taip su pykinimu būna, niekur atrodo negaliu eit, nes atrodo vemsiu.. bet vyras įkalba, kad viskas bus gerai, nueinu užsimirštu ir praeina kažkaip tas pykinimas

o pilvą pastoviai taip ir spazmuoja?
man anksciau su pykinimu taip buvo, siaubas kakzokis, aas net i parde negalejau iseit, nes atrode vemsiu, man smirdejo viskas, kazkokia nesamone.. bet kai pradejau savo panikas gydyt antidepresantais dingo visi pykinimai

tai vat, o del to pilvo tai neparisu... nu pamaudzia, sukimo tas jausmas uzeina... spaudziant tai man neskauda, nesuprantu... interne baisu ka ir skaitinet, nes tik blogiausia o tada panikuoju... skaiciau kad daugelis daresi kolonoskopijas zarnyno, idomu delko jas daro? kada jau visai blogai su viduriais ar kaip? numan dar buna tas nevisisko pasitustinimo jausmas.... po gimdymu man buvo panasiai, tai tas zvakutes biski naudojau, susitvarke... sakau gal dar itakos turi kad as i aerobika einu, ir man cia dar labiau viskas sukyla... pradejau eit nesenai, nuo rugsejo, dar buvo kad kai sirgom visa seimyna nebuvau, o kai pasportavau daba tai ir susijudino vel viskas.... tai nezinau net ka su kuo sieti ir kas cia man darosi.... jau mano vyrui tai kantrybes truksta kad as tokia apsiligojus.... suprantu ir ji, bet kad nzn ka daryti.....
Nelek greiciau nei gali skristi Tavo Angelas Sargas..........