Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

Man ir nieko gero, puse knygos is vis kazkokia beletristika...
Atsakyti
Aš tą knygą perskaičiau per dvi valandas, nesuprantu, kaip galima skaityt ilgiau, o jau visą mėnesį tai iš viso g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 05 24, 11:29)
o as praeita savaite perskaiciau ta knyga ir galiu pasidalint ispudziais smile.gif  perskaiciau per dvi dienas, nieko stebuklingo ten neparasyta, taciau mane kazkaip tai paveike. kuo daugiau skaiciau tuo labiau supratau kad ten rasoma gryna tiesa! ir kagi, nuo tada kai perskaicciau pusryciams pradejau valgyt tik vaisius, pradejau stebet savo organizmo signalus, ir pamaciau kad tikrai, kaip ir rasoma knygoje, valgydavau ir uzkandziaudavau net tada, kai is tikruju nenoredavau. dabar valgau kai tik isalkstu, jauciuosi daug geriau, energingesne ir zvalesne smile.gif kartais pavalgius pusrycius isinoriu valgyt tik kokia 5-6 valanda. dar suzinojau kad turiu priklausomybe sokoladui, nes jei paimdavau i burna viena gabaleli, tai po 10min nelikdavo viso sokolado!! dabar nebeperku sokolado kad nekiltu pagunda. ir kazkaip perskaicius ta knyga i maisto produktus ir pati maista pradejau visai kitaip ziuret, galiu tik pasakyt kad man patiko thumbup.gif
taciau mano mama visai priesingos nuomones, ji skaito sia knyga jau menesi, sako kad ji labai nuobodi, ir nieko joje gero nera, jai nepatinka. matyt reikia ir paciam noret kazka keist, tada ir knyga atrodys gera cool.gif

as tau labai pritariu,as kaip ir tu perskaiciau pries savaite,pusryciams tik vaisiai,ir labai dziaugiuosi knyga ir savimi
Atsakyti
Seip mano pastebejimas, tokio pobudzio knyga reikia skaityti arba tusciu skrandziu, arba bent jau pradejus dietintis, nes tada ja puikiai suvoksi, o jeigu jau busi prisikimses, nu tai ka tada, tik seip paskaitysi ir pamastysi: " jooo, va taip ir rasoma, taip ir yra ..." Bet is to jokios naudos, nes tuo momentu tu jau prisikimses, o jeigu dar neprisiedes, tai ka tada, norisi tiesiog daryt pokycius! As dar nebaigiau skaityt ( perskaiciau apie 20 psl. , irgi parsisiunciau is interneto biggrin.gif - nu tas netas visagalis biggrin.gif )
Nu bet sitie pastebejaimai buvo tiesiog asmeniniai. Reikes damusti. smile.gif
Atsakyti
vakar perskaičiau 38 psl bet kol kas nieko neradau kas mane sudomintų ar priverstų mąstyt kitaip apie maistą,man,kaip ir manau daugeliui, valgymas yra malonumas,tik aš žinau jog dažnai vakarais valgau ne todėl kad noriu o todėl kad maistas mane vilioja
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 11, 22:33)
Na rusiskai skaitau, suprantu...bet tikrai nepatirsiu malonumo skaitydama (siaip labai nemegstu skaityti knygu doh.gif ) Manau gal atsiras ir lietuviskas varijantas.Pati bandysiu pasiskolinti is bendradarbes

jau lietuviškai yra Lengvas būdas sulieknėti
Atsakyti
jau parsisiunciau, pabandysiu paskaityt ir as 4u.gif
Atsakyti
kokia gera naujiena skaitysiu ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekur nerandu jos pirkti. Šiandien reduktilio 15 nusipirkau...
Atsakyti
nu ir as bandysiu skaityt,dekui uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
ech geriau bučiau neskaičius, ir rūkyt mečiau ir alkoholio pusmetis nevartoju perskaičius šio rašytojo knygas, bet šita tai nieko gero.Kaip kažkas iš forumiečių pastebėjo,kad knyga keistai panaši i kitą knygą "sveikata visam gyvenimuj",tai aš per dvi dienas jas abi ir įkrimtau ir labai nusivyliau atradusi tuos pačius ne tik teiginius bet ir sakinius ir panašiai. Na galiu sutikti,kad tiesiog abi knygos sako tiesą dėl to ir panašios, bet tie patys sakiniai, o kitas dalykas"sveikata visam gyvenimuj pasirodė išmintingesnė",nes daugiau remiasi maisto derinimu, o ne vien vaisių ir daržovių valgymu kas mums lietuviams(ką jau kalbėti apie šiauriečius)nėra įmanoma.
Atsakyti
Man visai įdomi pasirodė šita knyga, nors pritariu, kad pasakoja kaip durneliams smile.gif Labiausiai įstrigo man tas dalykas, kad nereikėtų valgyt triskart per dieną, jei neišalksti. Ėmiau save stebėt, nu tikrai vis valgydavau nelabai ir norėdama ir stebėjaus, kad svoris kaip sustojo vienoj vietoj taip ir laikos nors tu ką. Arba alkis man dingo perskaičius, nežinau, bet viskas, kas parašyta, gana logiška man pasirodė, tai jau pradėjau pusryčiams tik vaisius valgyt ir savo dideliam nustebimui visai nesijaučiu išalkus po kelių valandų... Ai, ir tiesa, per kelias dienas nukrito 2 kg.
Atsakyti