Visoms linkiu sėkmės ir sveikatos
                Vakar ir aš nusipirkau šią knygą  
 Mėsos jau nevalgau nuo naujų metų, kartais mėgstu vištieną. Bet be pieno produktų negaliu gyventi.. Bent kol kas  
 Dar nedaug perskaičiau, bet jau kyla noras dar sveikiau maitintis 

QUOTE(eglieska @ 2009 01 11, 21:44)
o man padejo iki siot nerukau jau pusantru metu
QUOTE(mukuki @ 2009 07 03, 02:54)
Perskaiciusi sia knyga kiekviena karta pries imant kasni i burna pagalvoju ar mano organizmui tai patiks, ir siaip niekada neisivaizdavau saves dienos be mesos, o dabar as jos jau nevalgau ir visai nenoriu, tiesiog puiki ir jau galiu pasidziaugti numeciau 2kg per menesi  
 as tiesiog savimi didziuojuosi 
Sveikutės visos ir visi.
Perskaičiau ir aš šią knygą. Iš pradžių perskaitydavau keletą lapų ir užmigdavau, nes man buvo neįdomu ir nuobodu skaityti. Pradėdama skaityti buvau nusiteikusi skeptiškai, nesitikėjau jokio stebuklo. Esu (buvau
Ir pavyko!. Valgyti nebesinori - tiesiog beveik neliko alkio jausmo, dingo noras užkandžiauti, atsirado noras svertis
Per mėnesį nukrito 4 kg (be didelių pastangų), liemens apimtis sumažėjo 5cm.
Parašysiu, kaip toliau seksis.
Sėkmės visiems.
QUOTE(pinciuke @ 2009 08 09, 00:52)
Sveikutės visos ir visi. 
Perskaičiau ir aš šią knygą. Iš pradžių perskaitydavau keletą lapų ir užmigdavau, nes man buvo neįdomu ir nuobodu skaityti. Pradėdama skaityti buvau nusiteikusi skeptiškai, nesitikėjau jokio stebuklo. Esu (buvau
) užkietėjusi mėsėdė, mėgstanti skaniai ir daug pavalgyti. Dabar jau kokį mėnesį mėsos beveik nevalgau. Tiesiog nebenoriu. Tiesa, per kokį baliuką neatsisakau 3-4 šašlyko gabalėlių. Ypatingą skonį įgavo daržovės, vaisiai. Nuo jų ir pradėjau savo maitinimosi įpročių keitimą. Ir dar nuo vandens - kasdien išgeriu bent po 2-3 litrus. Galvoju, ką deduosi į burną.... 
Ir pavyko!. Valgyti nebesinori - tiesiog beveik neliko alkio jausmo, dingo noras užkandžiauti, atsirado noras svertis
Sėkmės visiems.
Sėkmės visiems.
Kaip šaunu
                Nusipirkau knygą perskaičiau dar labai nedaug, nes kažkaip ji man skaitosi sunkiai, labai jau tas kartojimasis mane nervina  
   bet tikiuosi, kad duos kokį rezultatą  

QUOTE(Jucy @ 2009 08 10, 13:42)
Kaip šaunu  
  O man nepasiteisino  
  Pabandžiau tik vaisius valgyt pusryčiam, kaip ten parašyta, bet neilgai, kaip valgiau, taip valgau, tik pieną gerti noras praėjo, kai paskaičiau, kas ten iš jo skrandyje pasidaro  
  Sakau, gal dar kartą paskaityt  

na, aš kai pradėjau pusryčiams valgyti vaisius - mano pilvui tai labai patiko. vos tik užvalgau ko nors kito, ko "nereikia" - pilvas urzgia, pučiasi, kunkuliuoja
nesustok, viskas bus gerai. mėsos ir aš dar kartais suvalgau kąsnelį kitą. o anksčiau būdavau beviltiška mėsėdė.
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2009 08 10, 19:13)
Nusipirkau knygą perskaičiau dar labai nedaug, nes kažkaip ji man skaitosi sunkiai, labai jau tas kartojimasis mane nervina  
   bet tikiuosi, kad duos kokį rezultatą  
ir mane labai nervino iš pradžių. po to pasidarė įdomu, ko dar pasiūlys atsisakyti...
matyt tame kartojime ir yra esmė, kuri užkoduoja žmogų nebenorėti valgyti. kaip tas 24 kadras...
QUOTE(Burbuliene @ 2009 08 11, 23:34)
na, sako, kad vaizdinėje informacijoje (pvz. filmuose) būna 24 kadras, kurio pagalba kūrėjai įteigia žiūrovams ką tik nori
QUOTE(pinciuke @ 2009 08 12, 00:30)
na, sako, kad vaizdinėje informacijoje (pvz. filmuose) būna 24 kadras, kurio pagalba kūrėjai įteigia žiūrovams ką tik nori 
 gal ir čia kažkas panašaus, tik tarp eilučių.... daugiau nesidomėjau tuo reikalu.
25 kadras būna įdėtas, kurio mes nematom, o sąmonė suvokia..
QUOTE(jovana @ 2009 08 12, 08:50)
 tame 25 kadre gali dėt informaciją, kuri pasiekia mūsų smegenėles
Galbūt
Dėkui už pataisymą
QUOTE(jovana @ 2009 08 12, 07:50)
 tame 25 kadre gali dėt informaciją, kuri pasiekia mūsų smegenėles
cia tipo ziurint filma???
                Cia lietuviu kalba galite parsisiusti Allen Carr knygas http://www.leonlad.puslapiai.lt/nerukom.html