Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Man jau atrodo, kad niekada nepavyks išsimiegoti per naktį. Nevalgo naktimis jau seniai, bet ištisai vartosi, kuičiasi, prabunda, sėdasi, stojasi. Ir taip n kartų per naktį doh.gif Ir keliasi, geriausiu atveju po 6 val., o būna ir anksčiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
iki pusantro menesio nakti keldavosi viena ar du kartus, nes reikedavo uzkasti, tacaiu niekada pati nezadindavau, na o paskui pradejo geraiu viegoti, ir dabar jau miegam visa nakti iki ryto, tai buna 8-9 valandos
Atsakyti
Nuo pusšešto mėn. nevalgo naktim,išmiega aštuonias val.bet apie tris kartus pareikalauja tutuko.
Atsakyti
Maniske kazkur nuo pusantro menesio nakti isvis nesikelia ismiega iki ryto.
Atsakyti
Nuo 5 mėn.ir 3 savaičių nebesikelia naktimis.Maždaug tuo pat metu pradėjo valgyti vakare kruopų košes-manau,kad tai susiję.Prieš tai valgė MP. g.gif
Atsakyti
Iki 9 menesiu maniskis keldavosi 1 karta nakti, uzvalgyti Mp. Baigus maitint nebesikelia visiskai, na nebent kartais pasimuisto ir vel miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijusa @ 2007 06 15, 15:21)
Maniske kazkur nuo pusantro menesio nakti isvis nesikelia ismiega iki ryto.

Oho kaip anksti!tai mamytei duoda pamiegoti! thumbup.gif
Atsakyti
Mano vakas pirma kart ismiegojo visa nakti per naujuosius smile.gif jam buvo 2 men, Seip daznai tai miega naktim, kartais kai valgyt nori atsikelia, pati vis dar maitinu savo pienuku. Manu kad gerai kad miega vaikas, Dziaukites
Atsakyti
Na mano dukrytei jau 10 mėn., bet ji vis dar keliasi naktim. Nors duodu MP vieną kartą per naktį, bet dar kokius du tris kartus prabunda ir reik keltis migdyti.
Atsakyti
kai tik gime, savo maziu keldavau kas 2-3val, nes gime labai mazo svorio, del to reikejo daznai maitinti. kai pasivijo savo amziaus svori,maitindavau kai atsikeldavo, pati specialiai nekeldavau. o kai buvo gal 5 men is viso stengdavausi neduoti valgyti. atsikeldavau, ivyniodavau i adijaliuka ir vel uzmigdydavau, o jei ilgai neuzmigdavo, tai tik tada pamaitindavau. nu ir ka gi atpratinau nuo naktinio kelimosi valgyti. ir dabar ismiega visa nakti be kelimosi. o keliasi tai kartu su teciu, kai jis i darba keliasi, o tai yra apie 6ryto doh.gif
beje, migdydama as ji suvynioju i dekuti, ar pala, kad negaletu tiek muistytis ir miegotu ramiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiuzepe: 16 birželio 2007 - 18:05
Musiskis vis dar neismiega visos nakties doh.gif Gal delto, kad dar savo pieneliu maitinu... g.gif
Atsakyti
Mano maziukas jau ismiega visa nakti, bet miegot eina labai velai, apie 12 - 1 val.
Atsakyti