Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

vaikas matau cia kazkaip stebuklingai diena miega ramiau,nei namti,as irgi is pradziu nerimavau,dabar nekreipiu demesio,budavo per miegus vienas i kita mudu atsitrenkdavo ir toliau miegam tongue.gif
dabar jau sunerimiau jei ramiai miegotu,nes tai butu neiprasta ir dabar dar kartkartemis tetis sako"mazius nejuda,jis per ramus ar jam viskas gerai"? biggrin.gif
Atsakyti
o aš viburcolio dar nebandžiau, užvakar matyt pavargo labai kad prieš tai naktį beveik nemiegojo, dieną irgi bendravo aktyviai tai paskui naktį miegojo paliginus visai gerai nuo 11 iki 3 miegojo ramiai, o paskui tik kartias pasiraitydavo or pasivartydavo smile.gif
mūsų dukrytė irgi labai aktyvi dieną duodasi kaip tik gali, būna kad visą dieną visus kalbina ( na aišku savo kalba tai agu, agi, vui, ma) ir tik kartias užmiega 10-20 minučių doh.gif o paskui vėl visas iš naujo juokiasi, spardosi, karuselę ir žaislus kalbina lotuliukas.gif
Reika manoji dieną miega ramiai, atrodo net nejuda, bet taip nevisada būna kad ir dieną vartosi tada jai ilgai miegoti neišeina unsure.gif
Atsakyti
nu nezinau, maniskis ir pradeda niurzgeti i paryti, tai pavartau tai kokiom 10min uzsnaudzia ir vel tas pats. manau gal jiems salta pasidaro i ryta? man visada salta buna pries saulei patekant biggrin.gif tai gal ir maziukams taip buna? blink.gif
Atsakyti
mums jau 8 mėn, bet su miegeliu irgi susipykę. jau taip norisi, kad bent naktelę ramiai išmiegotų, bet kuo toliau tuo blogiau. mano mažė irgi spardosi, vartosi, tai valgo, tai miega, tai vel valgo, tai verkia. nesuprasi. gal dantys, bet jie skaudetu ir diena. o mes atsibundam ir bunam labai gerai nusiteikę visą dieną. tai va taip ir laukiam, kada mus aplankys tas tikrasis dėdė miegas smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
na manau isprendziau sia problema biggrin.gif jau trecia naktis be niurzgejimu biggrin.gif patiesiau avies kailiuka:) yra tokiu pirkti, bet man kazkaip per bragu 300lt po uzpakaliu tiesti lotuliukas.gif tai savo kailinukus senus nenesiojamus patiesiau. liuks lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2007 05 03, 12:29)
Dukrytė, sakyčiau, miega ramiai. Nerimauja tada, kai valgyti nori (naktį valgo neprabududsi). Tačiau ji baisiai vartosi, spardosi, pastaruoju metu miega tik ant pilvo. Ir, sakyčiau, šliaužia  g.gif , jai taip gaunasi, kad vartosi vartosi ir nuo čiužinio nuslenka (kartu miega), o lovytėj įsiremia galvyte į rėmą.

aš jau vis galvodavau kad viena taip vargstu, tai rėplioja po lovytę tai spardos ,stena, jei kas nepavygsta ima vergt, bet apžiūri visa tai daro miegodamas, vis laukiu kada išaugs, nes valgyt kelias 2-3 kartus. Nebūna taip kasnakt, bet jau pavargau svajojiu apie ramų miegą rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis:)

mano dukrele miegodavo nakti nuo 22 iki 8-9val ryto, o dienos metu kokias 1-2valandas ismiegodavo
Atsakyti
mamyte labai sauniai isauklejo vaika, tad gyvenam taip... uzmiegam 22-23val, pagurguliuojam ir pasiprasom apverciami atgal ant nugarytes, jei apsivercia ant pilvuko miegodamas. ir vel miega, atsikelia mazylis apie 11val, savaitgali, kadangi jaucia teti- atsikelia 9val, bet tik savaitgali. atsikele ryte isgeriam apie 230ml, pazaidziam, uzmiega daznai dar dviems valandoms apie 13:30, paskui nebemiega. valgom pieneli 3X, kosyte ir deserta apie 16val. augam labai puikiai biggrin.gif
tiesa, po skiepu uzpuldavo miegadieniai lotuliukas.gif juokavau, kad gal kokiu raminamuju kartu suleisdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
Mano mazulis miegojo budamas 5 men tai neperdaugiausia..tik kad nakti ismiegodavo o nuo 12 iki 8 ar 9 budavo iki 10 ryto. o diena tai uzmigdavo kokia 3 dienos valanda pamiegodavo ir tusi tusi tada biggrin.gif Sekmes
Atsakyti
manau kiekvienas vaikas skirtingai...manasis iki 4men keldavosi pienuko 2-3kartus per diena,4-5men karta,o po to nuo 6men man jis pradejo nebeatsikelt,as nieko nedariau mirksiukas.gif manau reikia sulaukti.sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
o mano pirmoji dukra pradejo miegot nuo 9 menesiu ir tik tada kai nustojau maitint krutimi ir pradeo imt ciulptuka, tada jau prasidejo svente namie,net miego per daug buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytė visą naktį (nuo 24 val iki 9 val) išmiega nuo 5 gyvenimo dienos. Net tokios minties nebuvo, kad reikia vaiką žadinti ax.gif Dabar dukrytę nakties miego guldau 23 val, užmiegam iškart ir miegam iki 9:00- 9:30 wub.gif
Atsakyti