Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

QUOTE(Gendre @ 2007 06 16, 22:07)
Mano maziukas jau ismiega visa nakti, bet miegot eina labai velai, apie 12 - 1 val.

drinks_cheers.gif musu taipat
Atsakyti
Mano vyresniajai jau daugiau nei 2,5 metuku, bet kiek kartu yra ismiegojusi visa nakti galima ant ranku pirstu suskaiciuot unsure.gif Mazoji dar nei karto be prabudimu nakties neistempe schmoll.gif
Atsakyti
manasis nuo menesio laiko nakti visa miega. seniau 22-6val, daba 23-07, pavalgo ir vel miega iki 10 beveik:)
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 08:20)
Mamos! help...
Nuo kada nustojot zadint maitinimui savo mazylius nakti?

sunu zadindavau nakti tik tol, kol buvom ligoninej, o namie nebezadindavau, kai isalkdavo pats atsibusdavo smile.gif nuo 3 men nakti nebesikelia, pries miega pavalgo apie 20.30val ir ryte atsikelia apie 5-7val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2007 06 17, 17:29)
Mano vyresniajai jau daugiau nei 2,5 metuku, bet kiek kartu yra ismiegojusi visa nakti galima ant ranku pirstu suskaiciuot unsure.gif Mazoji dar nei karto be prabudimu nakties neistempe schmoll.gif

ojezau, užuojauta unsure.gif Tikiuosi manęs tas nelaukia blush2.gif

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 17, 22:33)
manasis nuo menesio laiko nakti visa miega. seniau 22-6val, daba 23-07, pavalgo ir vel miega iki 10 beveik:)

baltai pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
Musu mazasis irg dar neismiega visos nakties schmoll.gif
Atsakyti
manasis va buna kartais kai vakare maziau valgo, tada pabunda, bet as tik bonkute iduodu, niam niam ir vel miega, arba tik atsigeria. bet retai buna. pasiseke man su vaikuciu smile.gif
Atsakyti
O mes nuo 4men.visa nakti ismiegodavom smile.gif
Atsakyti
Mano mažutė jau nuo 3 mėn. išmiega visa nakti. Eina miegoti apie 20 val. o keliasi apie 6- 6,30. Naktį niekada nekeldavau jos maitinti, nebent pati atsikeldavo.
Atsakyti
Mano mergaitė išmiega visą naktį nuo 5 mėn. tongue.gif
Atsakyti
Mano mažylė kažkur nuo 2,5 mėn. pradėjo miegot naktį neprabusdama, leidžia mamai pailsėt biggrin.gif Ir dabar miegam kažkur nuo 22 iki 7 val. thumbup.gif
Atsakyti
maniškė išmiega visą naktį nuo 2 savaičių, būna kartais išimčių per pilnatį, bet labai jau retai, o šiaip jei prabunda, tai tik kai ant pilvo per miegus apsiverčia lovytėje užsiskersuoja, ar šiaip per miegus suverkšlena, bet gauna soskiuką ir toliau miega. Miegam 21-6, tada gauna buteliuką į lovytę ir dar 2-3 valandžiukes numinga.
Atsakyti