Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Maniskis tai gal nuo 3 menesio ismiega nuo 21:00 iki 6-6:30 kartais iki 7:00 thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazoji ismiega per nakti nuo kokiu 4.5 men. Tada atsikeldavo anksti apie kokias 5.00, o dabar gulam 21.00 - 22.00 ir keliam 7.00 - 8.00. thumbup.gif Pradejo ismiegoti per nakti kai pradejau migdyti lovyteje, o ne salia saves, nes uztekdavo krustelt ir akys placiai atsimekdavo:)
Atsakyti
Mūsų mažikei 9.5 mėn.keliasi kas 2 val kaip naujagymis doh.gif Buvom pas neurologą,sakė,kad vaikas sveikas kaip ridikas ir ,kad nesikabinėtumėme prie vaiko.Ką gi lauksiu kol išaugs rolleyes.gif
Atsakyti
mano mažius irgi keliasi valgyti naktimis. Viena gydytoja sako kad tegu valgo jei tik nori, o kita, išgirdus kad duodu naktį, su siaubu liepė jokiu būdu nebeduoti... Mano mažiui 10,5 mėn. Jis labai judrus, o dieną labai po mažai valgo, tad du mėn. nepriaugo svorio... Vis gi manau kad riek dar truputį palaukti su atpratinimu. Vaiko organizmas geriau žino kada , kiek ir ko vaikui reikia. Ar ne taip? ax.gif
Atsakyti
Mano mažiui 8 mėn, vis dar keliasi naktį vieną kartą pavlgyt. Buvo pora savaitėlių šventė kai išmiegojo visą naktį, o dabar vėl tas pats.
Atsakyti
Mano dukryte jau nuo 2.5 men. ismiegodavo 6-8 valandas nepabusdama smile.gif Tik kadangi pradejo mazeti pienuko, tai savo noriu dabar nakti keliuosi, miegancia pamaitinu ir vel miegam lotuliukas.gif Tai dabar gaunasi, kad ismiega apie 9 val, kai pilvukas sotus mirksiukas.gif
Atsakyti
na, maniskis nuo pat gimimo ismiegodavo visa nakti, o dabar miegam net iki 12 val. kaip luzta apie 23 val taip iki ryto 9-11 val.
Atsakyti
Iki 4 mėn prabusdavo kas 2-4 val. Pradėjau duoti prieš miegą košytės tai dabar išmiega 6-7 val.
Atsakyti
mums jau du menesiukai , uzmiega 22-23val, keliasi 5-6val ax.gif
Atsakyti
mes nuo menesio ismiegam visa nakti smile.gif as saonoule ax.gif
uzmiegu 9 vakaro ir atsikeliu 7-8 valanda, mano teveliai labai patenkinti wub.gif po 2 valandu vel einu 1-1.5 val pamiegot blush2.gif man patinka taip.
o del ilgesnio mego nieko nepakeisi nes kai vaikas issimiega tai ir kelesi, man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 13, 20:27)
mums jau du menesiukai , uzmiega  22-23val, keliasi 5-6val ax.gif

Mes irgi taip pat miegam, tik mums 3 men. tongue.gif
Atsakyti
Mano mazylis uzmiega 9 ar 10nu kartais ir 11,po to keliasi 5 ar 6val.pavalgyt ir dar pamiega 2val ne daugiau ir reikia tada jau keltis.Man poilsio visai truksta,nes nakti irgi tenka kelis kartus atsikelti,nes tai isitaisyt negali,tai vel kasnors verysad.gif
Atsakyti