Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Sveikos Mamos. Mano suneliui suejo metukai. Su vyru ji vadiname kitu vardu "jis niekada nemiega" , aisku juokais, bet...miegas tiek vaikui, tiek suaugusiam yra labai svarbus. Nuo pat gimimo sunus labai blogai miegodavo tiek diena, tiek nakti, galiu suskaiciuoti , gal tik 2 kartus nakties laiku yra ismiegojes 3 val. be prabudimo iki metu laiko. Prauseme iv. raminanciomis zolelemis, naudojome raminancias zvakutes Viburkol, gereme sirupeli Sedalia ir... jis vis tiek blogai miegojo. Nuo 11 men. dienos miegelis kartais tesieke tik puse valandos, na max 1.5 val.(cia reti atvejai), apie antra dienos miegojima nera net kalbos, jis paprasciausiai nebeuzmigdavo. Na, o nakti jis keldavosi taip: 21 val. uzmiega, po pusvalandzio prabunda, vel pusvalandi pamiega, tada pradeda budineti kas 5-10-15 min. ir taip iki paryciu, na o nuo 5 ryto, iki 7 vel miega. Atsikelia piktas ir nepailsejes tiek jis, tiek as. Klauseme gydytojos ar taip normalu, jos atsakymas buvo, kad yra tokiu vaiku.. Suejus metukams apsilankeme pas kita gydytoja, kadangi musiske atostogavo, jos paklausiau apie sia beda. Gydytoja paaiskino, kad tokio amziaus vaikams , kurie yra judrus, gali trukti magnio, del to, sutrinka miegas. Ji israse Sir. Osteocare ir nakciai Sedatif PC tablete. Tik pradejus vartoti vaistus mano sunus pasikeite, aisku i geraja puse, diena pradejo miegoti 2 kartus, nakti teprabunda 1 karta, ryte atsikelia pailsejes ir puikios nuotaikos. Labai tikiuosi, kad pabaigus vaistu kursa, jo miegelis bus toks pats ramus ... thumbup.gif
Atsakyti
Dukryte nuo 2 menesiuku ismiega visa nakti, ispradziu prabuzdavo apie 6 ryto, o dabar keliasi 8 ryto.
Atsakyti
manpji diena beveik visai nemiega bet nakti tai retai kada kelias dazniausiai tau ismiega iki ryto
Atsakyti
Mano zuikis nuo 3 mėn. išmiega visą naktį. Nebent jeigu kur nors išvažiuojam ir miegam ne namie, tada kol pripranta prie aplinkos kartą per naktį atsibunda.
Atsakyti
Nereikia žadinti, jeigu norės valgyti, tai pats atsibus mirksiukas.gif
mano mazius paskutines kelias naktis ismiega po 5-6 val, bet po to valgo lotuliukas.gif blink.gif kartais kelias "partijas" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytė visą laiką keliasi vieną kartą. kai mažesnė buvo kėlėsi apie 4val, dabar jau apie 5val tikuosi jau greitai išmiegos visą naktį biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nereikia zadint jei vaikutis pats nesikelia atsikels kai pats isalks tik dziaugtis reik kad ilgai ismiega, nu aisku isskirtinai pirmus 2 men, mano mazoji miegodavo puikiai iki puses metu t.y. atsikeldovo vos 1 kart, arba visai nepabusdavo , o nuo puses metu mums intensyviai pradejo dygt dantys ju turim jau 8 , va tada ir prasidejo neramios nakteles buna ir kokius 6 kart atsikelia ir niekaip kitaip neuzmiega tik su pieneliu , man net baisu tiek per nakti isgeria kartais, tai va...
Atsakyti
Labas, mamos, o as jau sunerimau - mano mažoji prieš kokias porą savaičių pradėjo NEREALIAI daug miegoti. Vakare einam miegoti tarp 21-22 val ir miegam maždaug iki 7 ryto (su 2 naktipiečiais). Tada vėl einam miegoti apie 8 val ir miegam 1-2 val. Po to - jokio režimo, bet būdrauja apie 1-1.5 val ir vėl nori miego. Ir taip visą dieną. O vakar nulūžo vakare 18 val ir miegojo iki ryto 7 val - gaunasi net 13 val!!! Ar taip būna ir kitiems, ar mano mažoji darosi miegapele???
O gal tai tiesiog dar vienas augimo etapas? Nes prieš tai buvo nemiegojimo dienomis etapas - miegodavo kokius tris kartus po max pusvalandį...
Atsakyti
Mano mazoji diena miega pora sykiu po 15 - 20min. ir viskas. O vakare uzmiega21-22 val. ir iki ryto 50-6val.Nors nakti galima ramiai pailseti. na nieko kaip nors
smile.gif
Atsakyti
mano mazyle ismiega iki 7-8 ryto nuo 2.5 men ax.gif , is pradziu maniau gal negerai taip, bet issiaiskinau, kad viskas cia taip ir dziaugiausi bei dziaugiuosi tuo thumbup.gif
Atsakyti
tiksliai nepamenu,bet lygtai nuo menesio
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 07:29)
Mamos! help...
Nuo kada nustojot zadint maitinimui savo mazylius nakti?

doh.gif

QUOTE(Ada78 @ 2007 06 27, 13:54)
Sveikos Mamos. Mano suneliui suejo metukai. Su vyru ji vadiname kitu vardu "jis niekada nemiega" , aisku juokais, bet...miegas tiek vaikui, tiek suaugusiam yra labai svarbus. Nuo pat gimimo sunus labai blogai miegodavo tiek diena, tiek nakti, galiu suskaiciuoti , gal tik 2 kartus nakties laiku yra ismiegojes 3 val. be prabudimo iki metu laiko. Prauseme iv. raminanciomis zolelemis, naudojome raminancias zvakutes Viburkol, gereme sirupeli Sedalia ir... jis vis tiek blogai miegojo. Nuo 11 men. dienos miegelis kartais tesieke tik puse valandos, na max 1.5 val.(cia reti atvejai), apie antra dienos miegojima nera net kalbos, jis paprasciausiai nebeuzmigdavo. Na, o nakti jis  keldavosi taip: 21 val. uzmiega, po pusvalandzio prabunda, vel pusvalandi pamiega, tada pradeda budineti kas 5-10-15 min. ir taip iki paryciu, na o nuo 5 ryto, iki 7 vel miega. Atsikelia piktas ir nepailsejes tiek jis, tiek as. Klauseme gydytojos ar taip normalu, jos atsakymas buvo, kad yra tokiu vaiku.. Suejus metukams apsilankeme pas kita gydytoja, kadangi musiske atostogavo, jos paklausiau apie sia beda. Gydytoja paaiskino, kad tokio amziaus vaikams , kurie yra judrus, gali trukti magnio, del to, sutrinka miegas. Ji israse Sir. Osteocare ir nakciai Sedatif PC tablete. Tik pradejus vartoti vaistus mano sunus pasikeite, aisku i geraja puse, diena pradejo miegoti 2 kartus, nakti teprabunda 1 karta, ryte atsikelia pailsejes ir puikios nuotaikos. Labai tikiuosi, kad pabaigus vaistu kursa, jo miegelis bus toks pats ramus ... thumbup.gif

nu va cia tai o...
maniskis tai kelis men prie papo gyveno, kol su papu burnoj tol miega, tik mama nusisuka ir jis akis atmerkia doh.gif

Na bet gal nuo 4.5 men pradejo pirma kart nakti pabus po 5-6 val, o va jau gal kokios dvi savaites keliasi kas tris val, o antroj nakties pusej kas dvi, bet jis daugiau pageria nei valgo ir salia kruties ja abiem rankytem apsikabines guli ir nepaleidzia wub.gif , miela, bet kartais taip sonus nuguliu, kad jau buna ir sunku.

Tai dabar susimasciau, gal ir mum kokio magnio truksta g.gif
reik i Lietuva grist ir pas gydytoja pasiteiraut
Atsakyti