Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mano pupa 3 men, ismiega visa nakti nuo 11 vako iki 8 ryto ax.gif ,nors kartais pagalvoju, ar gi ji nealkana blush2.gif
Atsakyti
g.gif
labutis!!!as rasau pirma karta as turiu problemele mano maze beveik 6menesiu labai blogai miega diena tik po 15min ir vel kelesi buna labai pavargus trina akitem ir vel ziovoja tai as vel ja migdau tai gal dar pusvalandi ir vel gyva.nakti lyg buvo ir geriau bet vel pablogejo keldavosi tik viena karta pavalgo ir vel miega.bet dabar kai atsikelia tai pavalgo pradeda kositi ir apsivemia visai isibudina nesupranu kodel!o arbatu gerti nenori.gal galit padeti isiaiskinti mamytes verysad.gif atsiprasau uz klaidas.
Atsakyti
na mes jau gal siek tiek per dideli pasisakyti sioje temoje ax.gif blush2.gif , bet kadangi nieko neuzsimenama apie amziu, tai ir as ikisiu savo trigrasi tongue.gif .
Mano kleckas pradejo ismiegoti per nakti tik nutraukus maitinima MP, t.y. 1 m 3men. Iki tol neisivaizdavau, ka reiskia nakti miegoti per pertraukos ilgiau nei 1,5 val. Net ir nutraukus maitinima, jis iki siol vis dar kelinejasi po kelis kartus, bet skirtumas tas, kad pilnai nebeissibudina, o greit vel nuluzta. Neisivaizduoju, kokia turetu buti palaima toms mamytems, kuriu kudikiukai, kad ir maitinami MP, bet nuo keliu menesiu pradeda ismiegoti per nakti. Pasvajoju, kad man su kitu lelium taip butu wub.gif tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(emmili120807 @ 2008 01 28, 19:08)
g.gif
labutis!!!as rasau pirma karta as turiu problemele mano maze beveik 6menesiu labai blogai miega diena tik po 15min ir vel kelesi buna labai pavargus trina akitem ir vel ziovoja tai as vel ja migdau tai gal dar pusvalandi ir vel gyva.nakti lyg buvo ir geriau bet vel pablogejo keldavosi tik viena karta pavalgo ir vel miega.bet dabar kai atsikelia tai pavalgo pradeda kositi ir apsivemia visai isibudina nesupranu kodel!o arbatu gerti nenori.gal galit padeti isiaiskinti mamytes verysad.gif atsiprasau uz klaidas.

O kuo ją maitini? Krūtimi? Šiaip normalu, kad kūdikis neišmiega visą naktį, o keliasi kelis kartus. Dieną gal irgi kažko naujo mokosi, per daug įdomu. O gal kažkas pasikeitė gyvenime, aplinkoje? g.gif
Atsakyti
Maniskis ilgiausiai ismiega 5 val., mums jau 1.5 metuku, o naktimis dar keliames ir ne po viena karta smile.gif
Atsakyti
Mes jau nuo 2 savaiciu pradejome visa nakti miegoti thumbup.gif aisku kad buna isimciu bet gana retai biggrin.gif
Atsakyti
Suneliukui jau 7-tyni menesiai,bet dar niekaip neismiega nakties.Geriausias variantas,kai viena kart keliasi.Daznai visa nakti prasokineja doh.gif
Atsakyti
Musiskis per daug aktyvus,kad visa nakti ramiai ismiegotu doh.gif Tai dar ne vienos nakties be atsikelimo nebuvo doh.gif
Atsakyti
mano mergaite tai pradejo miegot vis nakti nuo kokiu keturiu menesiu niekada nezdinau valgyt pati kai nedavo tai paprasydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmili120807 @ 2008 01 28, 20:08)
g.gif

labas,gal dantukai dygsta g.gif pati auginu suneli,8dienu truksta iki 7men,o jau turime 6dantukus ir7laukem verysad.gif panasei ir man buvo,kai isdyksta dantukas,vel kaip niekur nieko biggrin.gif paitkrink,ar smegenytes nepakeltos?
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 28, 22:31)
O kuo ją maitini? Krūtimi? Šiaip normalu, kad kūdikis neišmiega visą naktį, o keliasi kelis kartus. Dieną gal irgi kažko naujo mokosi, per daug įdomu. O gal kažkas pasikeitė gyvenime, aplinkoje?  g.gif

l labutis mano dukryte jau nuo 4men. valgo kosites apetitas tikrai neblogas!o papuko mano negauna jau nuo gimimo nes as neturejau pieno ir dar l. sirgau geriau antibijotikus.atrodo niekas nepasikeite!gal jei pilvuka pucia, pilvuko skausmus turejom pirmus du menesius.tai gal ve jie gryzta! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hubedga @ 2008 01 29, 19:59)
labas,gal dantukai dygsta g.gif pati auginu suneli,8dienu truksta iki 7men,o jau turime 6dantukus ir7laukem verysad.gif panasei ir man buvo,kai isdyksta dantukas,vel kaip niekur nieko biggrin.gif paitkrink,ar smegenytes nepakeltos?

labutis! smile.gif na tikrai nebezinau as taip irgi galvojau, kai jai jau suejo 3men.nes nuo tada nerami ir pasidare.bet tuoj jau 6men. bet der ne vieno dantuko nematau g.gif atrodo kad viska kisa i burna kas tik papuala po ranka smegeneles biski atsepusios!pilvo skausmai tik praejo gali visko buti kad kiti vargai prasidejo. verysad.gif
Atsakyti