Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mano kleckis ismiega visa nakty nuo 2men. niekada nezadindavau. o tik gimes jau nakty ismiegodavo 5-6val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 01 24, 12:58)
Skaitau cia visokius laiskelius ir liaudiskai tariant ''nervas ima''... Mums jau prasidejo 6 menuo, o as jau nebeziuriu nei i laikrodi, nei kartus skaiciuoju. ''Tupt stot kelt valgyt supt''. Ryte ji zvalut zvalutele... Viskas gerai. Gydytoja sake irgi, kad vaikas sveikas, nieko primaitint nereikia, toks budas, isaugs ( p.s. jau man tas pasakymas ''isaugs...''). Matinu tik MP. Miega loveleje salia musu lovos.
Jau puses nakties ivykiu net neatsimenu rytais ka nakti dariau... Mano mama sake, kad ir as tokia buvau.
Judri mergaite, reikalaujanti demesio, daugelio akimis islepinta ( nors to daryti nesistengiau..) ir va...  console.gif

kaip as tave suprantu verysad.gif maniskiui 5men. tai gal tris naktis atsimenu kai miegojo ilgiau nei 2val. nakti. Miegam kartu, nes saves labai gaila. blink.gif Svajoju perkelti vaika i jo lovyte, o vyra atgal i savo lova lotuliukas.gif Neisivaizduoju kaip... Vaikas valgo tik MP, bandziau duoti misinuko (tikejausi, kad miegos ilgiau), bet paragavo ir nusisuko iszeides rolleyes.gif Dabar naujas bajeris : uzmiega tik su papu burnoj doh.gif istraukiu ir atsibunda, verkia, tai reikia laukti kol pats paleis... Kuo vyresnis - tuo gudresnis biggrin.gif ko dar sulauksiu?
Atsakyti
na paskaiciau ir nurimau, kad mano mazulis ne vienas toks nemiegalius, o as maniau, kad va aplinkui visi miega tik mano ne. Mano snelis iki 2 menesiuku kelesi kas valanda, o jau nuo dvieju tai pradejo pirmaji miegeli ismiegoti maks iki 5 valandu, o dazniausiai 3 valandas, o po to kas 1,5 val iki ankstaus ryto. Diena irgi nemiegalius, labai imlus lelius, bet saunuolis auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pypsiukas @ 2008 01 31, 17:25)
Mano kleckis ismiega visa nakty nuo 2men. niekada nezadindavau. o tik gimes jau nakty ismiegodavo 5-6val. thumbup.gif

Mano ir ismiega visa nakti nuo 2men thumbup.gif O tik gimus keldavosi kas 2val ax.gif
Atsakyti
Mano vaikas pradėjo išmiegoti naktį, kai nustojau maitintį krūtimi, t.y. 11 mėn. Iki to laiko prabusdavo begalę kartų ir be papuko neužmigdavo vėl.
Atsakyti
Mano vaikui 10,5 men labai blogai miega nakti vartosi,dauk kartu atsibunda pavalgyti mp,o diena gerai miega net du kart po 2 val g.gif
Atsakyti
Mano sūneliui dar tik mėnuo, tačiau knakti išmiega po 5-7 valandas, tačiau paskui valgo kas valandą MP.
Atsakyti
Maniškis visą naktį kartais išmiegodavo tik nuo metų..........kartais tikrai buvo sunku eiti ryte į darbą po bemiegės nakties [kai jau buvo metukai]
Atsakyti
maniskis nuo kazkur 2men.ismiega visa nakti, thumbup.gif
Atsakyti
mano dukryte pradejo ismiegoti visa nakti nuo trecio menesio, thumbup.gif Iki tol du kartus, 3val. nakties ir 6-7 val. reikedavo pamaitinti, o po dar iki 10 val. pamiegodavo. Dabar mums jau 6 menesiai, taigi miegam nuo 23val. iki 9val. ryto, o kartais net iki 10. Taciau pasitaiko, nors ir retai, kad per miegus neramiai vartaliojasi, tada duodu jai MP ir vel ramiai miega thumbup.gif . Atrodo galeciau dabar ir pati pamiegoti, bet kazdodel nesigauna, vis keliuosi ir keliuosi, tai apkloti, tai paziureti kaip guli, kaip alsuoja, na ir pan. blink.gif blink.gif blink.gif Tik skirtumas toks, kad as keliuosi kada pati atsibundu, o tu kada kudikelis reikalauja, isivaizduoju blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
mano mažajam zuikiui jau 7,5 mėn., bet vis dar keliasi naktį pasistiprinti 1-2 kartus. Kai buvo kokių 2-3 mėn., pamenu, svajodavau, kada išauš ta diena, kai jis pradės išmiegoti naktį bent 6 val. neprabusdamas, o dabar jau taip įpratau prie to kėlimosi naktį, kad man tai atrodo visiškai natūralu. Mažasis užmiega apie 23 val., o aš pati dar ilgiausiai negaliu užmigti doh.gif Atrodo, tarsi nuo kokio 5 mėn. kažkoks "antras kvėpavimas įsijungė", daugiau jėgų atsirado rolleyes.gif O mano vyresnėlis pradėjo išmiegoti per naktį praėjus neilgam laiko tarpui po to, kai nustojau maitinti MP ir pradėjau duoti mišinį, t.y. nuo maždaug 2,5 mėn. thumbup.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas pirmą sykį išmiegojo visą naktį thumbup.gif Bet dabar vėl keliasi įprastu ritmu doh.gif
Atsakyti