ilgai stebiu si puslapi, nes neseniai buvo mano vestuves ir labai idomu pasiziuret kokios merginu nuomones, skoniai apie pamergiu sukneles..
kodel visos taip inikusios i tas vienodas, niures, jokio savitumo neturincias sukneles. man tai labai nuobodu. nieko originalaus.
kazkada pries 5 metus gal ir buvo naujove ir idomu, bet dabar... siais laikais, kai yra tokiu grozybiu...
kaip ir su jaunojo baltu kostiumu... jau taip nuobodu ir atgivene, kad siaubas.
man labai grazu kur buvo ikelta foto su skirtingomis suknelemis. man patika kai kiekviena mergina atrodo isskirtinai ir pagal save . juk mes kiekviena labiausiai zinome kas mum tinka ir t.t.
dar kazka skaiciau,kad nuotaka neisiskiria tarp pamergiu.. na nzn tada, isvada, kad nuotaka neturi sarmo

nera pasitikejimo savimi. Juokingai atrodo, jei spicialiai aprengia pamerges suknem, kad pati issiskirtu.. na, cia mano nuomone.
Na, o trumpos kokteilines sukneles per vestuves man taip, kaip is pliazo atvaziavus. jokios prabangos, jokio sventinio isskirtinumo..
na cia mano nuomone ir nesupykit, tiesiog niekaip nesuvokiu kaip visos vienodai galvojat , vestuves kaip uniforma. Vienodos sunkeles, papuosalai, sukuosenos..