Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

http://tinypic.com/v...?pic=1j53md&s=6

nerandu kur ten paspausti kad paveiksliuka cia rodytu ? doh.gif

siaip su modeliukais kur ykeliau didelis vargas, nes merginos ne visos vienodo sudejimo, tai vienai gali netikti tas kitai anas... hm, geriausia isrinkti spalvyte, ir lai siuvasi modeliuka koky tik nori pagal savo figuryte ... o del blizgios medziagos man tai ji irgi doh.gif bet yra nuotaku kurioms patinka net labai biggrin.gif teko dalyvauti vestuvese kur mergaiciu sukneles buvo visos vienodos persikines ir laaabai blizgios..bet ziurejosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 11 sausio 2010 - 14:36
Man pati pirmoji labai graži wub.gif . Tokia, paprasta, bet elegantiska..
Auksinės suknutės gražus modeliukas, bet spalvos man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 11, 00:41)
na man raudona ant kitu grazu, bet man nepatinka. todel nenoreciau raudonu savo pamergiu, pageidauciau violetiniu, zaliu... kazkam tokios negrazios butu biggrin.gif
siuti prasyciau mb tetos ir pati savo ranka prideciau (galiu sukirpti, sudygsniuoti, padaryti apdailos darbus), kainuotu medziaga ir didelis butelis biggrin.gif

Tai mano viena draugutė irgi nekenčia raudonos spalvos, nes ji jai netinka biggrin.gif

O su siuvimu tai labai gerai tau gaunas, svarbu, kad niekas kojos nepakištų smile.gif

Smilte24, kur įdėjai foto su violetinėmis sukniomis - labai gražiai žiūris good.gif
O tos trys - tai baisokos unsure.gif patys modeliai bei jų blizgumas.
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 11, 16:55)
Tai mano viena draugutė irgi nekenčia raudonos spalvos, nes ji jai netinka  biggrin.gif

O su siuvimu tai labai gerai tau gaunas, svarbu, kad niekas kojos nepakištų  smile.gif
Smilte24, kur įdėjai foto su violetinėmis sukniomis - labai gražiai žiūris  good.gif
O tos trys - tai baisokos  unsure.gif patys modeliai bei jų blizgumas.

o kokias tu spalvas rinktum pamergytem ? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 11 sausio 2010 - 15:12
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 16:11)
o kokias tu spalvas rinktum pamergytem ?  4u.gif

Kažkaip paskutiniu metu labai pradėjo patikti tamsios pamergių suknelių spalvos : ruda, violetinė, mėlyna, aukso. Aišku, būtų gerai, kad ir kitos detalės, aksesuarai būtų suderinti.
Visos kitos spalvos (žalia, raudona, geltona, oranžinė ir t.t.) - labai pabodę, kas antrose vestuvėse kartojas. Nors tuoj ir prieš tai, mano paminėtos bus paklausios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 11, 17:26)
Kažkaip paskutiniu metu labai pradėjo patikti tamsios pamergių suknelių spalvos : ruda, violetinė, mėlyna, aukso. Aišku, būtų gerai, kad ir kitos detalės, aksesuarai būtų suderinti.
Visos kitos spalvos (žalia, raudona, geltona, oranžinė ir t.t.) - labai pabodę, kas antrose vestuvėse kartojas. Nors tuoj ir prieš tai, mano paminėtos bus paklausios  hihihi.gif

pritariu man irgi grazu ruda, violetine, aukso, ir plius lasisine dar lotuliukas.gif jei rasiu neblizgancia suknyte parodysiu..ziurisi irgi graziai thumbup.gif o modeliukai kokie tau ? nes siaip daug maz tos pamergytes visos buna vienodos, vienuose ar kituose vestuvese modeliai panasus buna..
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 15:32)
http://tinypic.com/v...?pic=1j53md&s=6

nerandu kur ten paspausti kad paveiksliuka cia rodytu ?  doh.gif

Kopijuok antra nuoroda apacioj kaireje ir ikels tiesiai paveiksliuka mirksiukas.gif

Nepyk,bet ta tavo lasisine spalva lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip juokingai skamba biggrin.gif Persikine gal sakyciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervuota:): 11 sausio 2010 - 15:46
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 11, 17:43)
Kopijuok antra nuoroda apacioj kaireje ir ikels tiesiai paveiksliuka mirksiukas.gif

Nepyk,bet ta tavo lasisine spalva lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taip juokingai skamba biggrin.gif Persikine gal sakyciau g.gif

man ir juokingai, bet persikas nuo lasisos skiriasi, kaip ir spalvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabandysiu sudeti tas spalvas kartu ir ykelti ..jei rasiu ... lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
cia tik pavyzdukas nekritikuokit zinau negrazu doh.gif
va ka as vadinu lasisa ir persiku lotuliukas.gif nju kiekviena kaip ismanom taip ir vadinam tuos atspalvius 4u.gif lotuliukas.gif

user posted image
Kokios svelnios spalvytes ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 11 sausio 2010 - 16:03
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 16:33)
pritariu man irgi grazu ruda, violetine, aukso, ir plius lasisine dar  lotuliukas.gif  jei rasiu neblizgancia suknyte parodysiu..ziurisi irgi graziai  thumbup.gif  o modeliukai kokie tau ? nes siaip daug maz tos pamergytes visos buna vienodos, vienuose ar kituose vestuvese modeliai panasus buna..

Tiesą sakant, man kai patį modelį kas parodo galiu pasakyti, įvertinti, patarti - gražu ar ne, tinka - netinka. Nes realiai mąstant, aš pamergių savo vestuvėse neturėsiu (švęsim tikr. tik dviese, užsieny) tai ir neieškau pavyzdžių, nes neaktualu smile.gif

Gražu ilgos, tiesios, siluetiškos suknelės. Atrodo klasiškai ir prabangiai.

Šitos man įdomiai atrodo g.gif (modelis) spalvą galima juk pakeisti...
user posted image
user posted image
user posted image

O čia pavyzdys, ko, mano nuomone, neturėtų būti per vestuves lotuliukas.gif visos jaunosios bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
geras cia paskutinej foto visos jaunosios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 14:59)
4u.gif
1. http://tinypic.com/v...?pic=97vdzo&s=6

kaip jus tokios suknytes ?  ax.gif  as galvoju jei viska paskuj derinti su sia spalva, bisky niurokai gaunasi, nemanot ? .. stalo korteles, serveteles, pas mus kedes bus baltai apvilktos ir kiekvienas atlosas apristas pamergyciu spalvos dideliais bantais.. tai niurokai ziuretusi ? ar man cia tik taip ?

o kaip sios?
2. http://tinypic.com/v...pic=2ytwe1c&s=6
3. http://tinypic.com/v...?pic=1sigm0&s=6  man grazi lasisine spalvyte butu, gal tik modeliuko kitokio noretusi ? .. ka manote ?  blush2.gif

Labukas, man labai grazus antras modeliukas wub.gif ketinate siuti ar numotis? as irgi internete ziurinedavau ir " rinkdavau" modelius savo pamergems, bet kai pradejome vaiskciot po nuomos salonus ir matuotis, tai visi mano norai pasikeite biggrin.gif nes kai gyvai pamatai drabuzi visai kas kita....
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 16:13)
geras cia paskutinej foto visos jaunosios  doh.gif

Na, o aš įžiūriu kas spalva skiriasi. smile.gif
O kur aš buvau įdėjus tai ir spalva ir modelis tiek jaunosios, tiek pamergių buvo tokios pat. smile.gif
Atsakyti