QUOTE(Blondie* @ 2010 01 10, 18:29)
Nors pati neturėsiu tradicinių vestuvių su visa gimine, tikriausiai jas švęsime tik dviese toli toli nuo visų, tačiau yra vienas BET...man, kitų vestuvėse yra gražu vientisumas, suderinamumas. Kai viskas suderinta, detalės skoningos. Galų gale, pati praeitą vasarą buvau pamerge, iš jaunosios negirdėjau jokių kvykavimų, paprašė, kad mes, pamergės, rinktumėmės geltonas, ryškias suknutes. Ir nieko daugiau. Nei koks ilgis, nei modelis... Kažin taip mumis pasitikėjo

rezultatas : nesimatę nei karto iki vestuvių (kitos dvi pamergės jaunosios draugės) visos buvom išsirinkę trumpas, panašaus modelio suknutes. Man pvz. patiko tai, kad nebuvome visos vienodos, lyg iš inkubatoriaus, kaip sakant, savam stiliuje

bet kartu ir susiderinę...
jums gerai, kad taip puikiai susiderinot, as buvau labai miela suknele geltona radus, bet manes prase raudonos, kurios labai nemegstu... nusipirkau kiek zemiau keliu ryskia raudona ir tai bijojau, kad busiu vienintele plikom kojom. bet. viena pamerge atejo su trumpa ir dar praskiepas iki kiek padoru dar, visiskai plika nugara suknele, tokios pat spalvos kaip maniske; trecia buvo su ilga vysnine suknele tokios pat spalvos kaip pirslienes; o pirma pamerge su rozine ilga buvo... na nezinau, man buvo negrazu
as zadu pati pirkti arba siuti merginoms sukneles paprastas iki keliu (mano 3 seses ir brolio drauge) kad butu vienodos, nes visos sudetos panasiai, tik vienai reikes siaurinti, arba liept uzsiaugint prarasta S dydi