Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 13, 02:21)

Labai dailus ir kartu jaunatviškas modeliukas. Ta ruda suknytė good.gif wub.gif
Atsakyti
Dabar tiek graziu sukneliu galima pasisiuti ir modeliukus parinkti thumbup.gif Bet seniau pamerges taip graziai neatrode rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Man grazu wub.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 13 sausio 2010 - 11:10
Labai graži, kaip užsimaniau dar kartą pamerge pabūt, būtent su tokia suknyte rolleyes.gif nors gal čia sijonas su palaidinuke g.gif ai, vistiek dailu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 13 sausio 2010 - 13:35
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 13, 13:32)
Labai graži, kaip užsimaniau dar kartą pamerge pabūt, būtent su tokia suknyte  rolleyes.gif nors gal čia sijonas su palaidinuke  g.gif  ai, vistiek dailu  biggrin.gif

Su tokia apranga aš ne tik vestuvėse norėčiau būti. wub.gif hihihi.gif Mielai tai dėvėčiau vasarą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 14:36)
Su tokia apranga aš ne tik vestuvėse norėčiau būti. wub.gif hihihi.gif Mielai tai dėvėčiau vasarą wub.gif

Taip, taip, aš jau ir pasisiūti užsimaniau kažką panašaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 14:36)

drinks_cheers.gif labai dailu
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 13, 01:21)

man sis variantas normaliausias ax.gif

QUOTE(Rykute @ 2010 01 13, 11:08)

user posted image

sitos irgi labai grazios, bet jau kazkaip mano nuomone turi ir jaunosios stilius toks lengvai plevenantis but wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 13 sausio 2010 - 14:18
QUOTE(Egle/22 @ 2010 01 11, 20:38)
Gal patiks  mirksiukas.gif

siaip nieko, tik kad a snoriu tokios, kad dar galeciau kur nors panaudoti ja g.gif tokios plevenancios gal ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 01 11, 20:51)
su paskutine atejusia-isvyciau biggrin.gif o ta ankstesne isryskina visus trukumus figuros doh.gif
man si simpatiskiausia butu:
user posted image

man sita irgi nieko, tik ciut trumpesnes noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 13, 11:08)
Dabar tiek graziu sukneliu galima pasisiuti ir modeliukus parinkti  thumbup.gif  Bet seniau pamerges taip graziai neatrode  rolleyes.gif

tuo metu tos pamergės, galbūt, jautėsi labai gražiai, nes kiek man žinoma tiesiog tokie drabužiai buvo ant bangos, ir tai buvo norma ir priimtina, gal kas nors žiūrėdamas po 20 metų dabartines suknytes sakys, kaip jos galėjo tai vilkėti, jos atrodo baisiai
Atsakyti
Prabangios, tačiau siūnantis modelius galima nuvogt ;]
Donna Karan
user posted image
D&G
user posted image
PREEN
user posted image
DKNY
user posted image
VIVIENNE WESTWOOD
user posted image
STELLA MCCARTNEY
user posted image
JULIEN MACDONALD
user posted image
TEMPERELEY LONDON
user posted image
ISSA
user posted image
MARCHESA
user posted image

Atsakyti
kad visos pamergių suknelės turės būti vienodos man nė klausimas nekyla, nes paskui kai pradeda tos vaivorykštinės spalvos tarpusavyje pjautis tai nė į fotkes žiūrėti nesinori tongue.gif bet va mąstau apie taškuotas sukneles, mačiau nuotraukose, tai man labai patiko, kažkaip žaismingai atrodo, nešprastai, tik mąstau ar pavyktų rasti nuomose tokių ir ar vienodų būtų daugiau... ir dar va kaip pamergės į tokį variantą sureaguos.. g.gif
Atsakyti