Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 18:45)
klausimas labai normalus. jei jaunoji nori, kad visos pamerges butu vienodom suknelem, tarkim, kazkokiame salone jos yra ir nuomos kaina, sakykim, 700 Lt, o siaip mergina-pamerge galetu nusipirkti kokia nori, jai patinkancia ir tinkancia suknele uz 200 Lt, tai tie 500 Lt yra labai didele suma (bent jau man tai tikrai). tai naturalus klausimas: ar jaunoji yra pasirengusi sumoketi uz savo uzgaida, ar pamerges yra bankininku dukros ir gali leisti sau svaistytis pinigais svetimoms uzgaidoms?
as ir pati ruosiuosi vestuvems, tai man sis dalykas yra idomus. kaip tai yra daroma. galvoju ar man apsiverstu liezuvis ir kaip sureaguotu pamerges, jei pasakyciau, kad noriu, jog jos butu su tokiom ir jokiom kitomiom suknelem...

Jus atgal paverskit puslapiur ir paziurekit kaip atrode pamerges su savo isigytom sukneles. Karnavalas! jei jaunoji nori per savo vestuves tokiu nuotrauku, tai prasau, tegu leidzia visom pagal savo skonius (o yra daug, kurios juo nepasizymi) isirinkti sukneles. Na as ieskojau sukneliu pati pamergem, bet uz tokia kainos ne vienas salonas man nepasiule sukneliu. bet tarkim ta suknele kainuoja 700lt, tai galima pasisiuti tada tokia pat ir uz daug pigaiu, tad galima rasti kompromisa ir nereikia cia jaunuju uzkrauti pamergiu sukneliu nuomavimu. Jei sutinki buti pamerge, tai nusiteik, kad islaidu bus, ir nemazai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 18:56)
jei visos sutiko, o ir kaina tokia maza, tai tada valio  thumbup.gif
o ka daryt, jei vienai patinka ir tinka, o kitai ne? ar sukneliu uz tokia kaina nera?  g.gif

Jos butu suteike ir 300lt moketi uz suknele. tik sunku buvo rasti okios spalvos sukneles, kokiu mes norejome. Kaune as ne vienam salone neradau.
Ka daryti jei vienai patinka ir tinka, o kitai ne? tada reiskias jaunoji isrinko netinkama modeli.. apie tai reikejo mastyti pries kvieciant ta mergina i pamerges. nes juk ir taip matosi is sudejimo kokio tipo sukneles jai tinka, o kokios ne. o jei butent nori jaunoji tarkim nuo liemens platejanciu, o mergina apkunoka, tai iskart aisku, kad jai ji netiks, nes atrodys nestuke.gif ..
Atsakyti
..hm nu cia nuotaka turetu buti laaaaaaaabai super nusokusi nuo proto jei sakytu pamergytem nuomotis sukne uz 700lt doh.gif iki 200lt yra maximum manau... o as darysiu taip nupirxiu medziagyte is savo puses, o pasiuvima pacios apsimokes..o jei rasiu nuomotis pacios susimokes drinks_cheers.gif biggrin.gif as jau zinau kad viena pamerge pas mane kur bus laaabai bambes del visko, tai man ji labai dzindzilin wink.gif nes ji kiek kartu pamerge buvo tiek dejavo .. lotuliukas.gif
Atsakyti
na, kai mano nusistatymas toks, kad, jei zmogu kvieciu i vestuves, tai reiskias noriu ji ta diena jose matyti (ypac kalbant apie pamerges) del jo paties, tai man svarbu ne tai, kaip atrodys nuotraukos. man ir nuotrauku reikia tik tu, kur as su savo pukuotuku, o kitos nuotraukos, tai sveciams ir tegul galvojasi, kaip jie nori save nuotraukose matyti. gal as tiesiog taip labai nesusireiksminu saves, kad mano vestuves ir sokinekit dabar visi pagal mano dudeles uzgaidas... ax.gif o, jei neturi (ar gaili) pinigu visoms savo uzgaidoms igyvendinti, tai ir nespanguoliauk per daug- nuleisk kartele ir leisk zmonems patiems nuspresti kaip i tavo svente pasipuosti, gali nebent issakyti savo pageidavimus, i kuriuos, manau, kiekvienas pagal savo galimybes stengsis atsizvelgti. vestuves yra mano svente ir niekas (nei pamerges, nei dar kas nors) neprivalo del to leisti kruvos pinigu. jei man zmogus svarbus ir brangus, tai gali ir be dovanos ateiti, as nei 1 del pinigu ar nuotrauku grozio nekvieciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 17:45)
as ir pati ruosiuosi vestuvems, tai man sis dalykas yra idomus. kaip tai yra daroma.

as irgi planuoju vestuves, ir pamerges jau esu numaciusi, tai
planuoju su jom visom pakalbeti, kad pabandytu susitarti bent vienoda sukneliu spalva(atspalvi) ir ilgi, o jau modeli tegul renkasi pacios koks labiau tinka ir patinka.man atrodo tai tikrai nera labai didelis reikalavimas. uz savo apranga be abejo mokes pacios.
kiek teko dalyvauti vestvese kaip pamergei, visada buvo nurodoma spalva, niekas nepriestaravo kazkaip ir mokejo kiekviena uz savo drabuzius pati, ir jokiu pykciu ar nesusipratimu nepasitaike. mano nuomone, kad nereikia is anksto labai kategoriskai nusiteikti ir nusistatyti kazkokiu standartu, o bandyti susitarti ir ieskoti bendro visoms tinkancio sprendimo, tikiu, kad tai imanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 14, 22:56)
as irgi planuoju vestuves, ir pamerges jau esu numaciusi, tai
planuoju su jom visom pakalbeti, kad pabandytu susitarti bent vienoda sukneliu spalva(atspalvi) ir ilgi, o jau modeli tegul renkasi pacios koks labiau tinka ir patinka.man atrodo tai tikrai nera labai didelis reikalavimas. uz savo apranga be abejo mokes pacios.
kiek teko dalyvauti vestvese kaip pamergei, visada buvo nurodoma spalva, niekas nepriestaravo kazkaip ir mokejo kiekviena uz savo drabuzius pati, ir jokiu pykciu ar nesusipratimu nepasitaike. mano nuomone, kad nereikia is anksto labai kategoriskai nusiteikti ir nusistatyti kazkokiu standartu, o bandyti susitarti ir ieskoti bendro visoms tinkancio sprendimo, tikiu, kad tai imanoma ax.gif

tai va sis variantas man yra priimtinas mirksiukas.gif kazkaip del to kategorisko "butent sita suknele ir jokia kita, bet susimokekit pacios" man kyla labai daug klausimu ir abejoniu unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 14 sausio 2010 - 23:03
QUOTE(Rykute @ 2010 01 15, 00:01)

thumbup.gif wub.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 23:35)
"butent sita suknele ir jokia kita, bet susimokekit pacios"

as asmeniskai taip niekada nepasakyciau vien del to, kad visiskai nebuciau norejusi kad su manim taip butu elgiamasi (mano auksine taisykle smile.gif ), kadangi visos nuotakos buvo supratingos ir maloniai pavykdavo susitarti, noriu kad ir mano pamerges jaustusi kiek imanoma laisvos ir nevarzomos.
be to kad ir pati tureciau galimybe moketi uz ju apranga, tikrai nebrukciau joms kazkokio varianto, kuris grazus tik MAN.
Atsakyti
bet ka daryti kai nuotaka uzsimano beviltiskos spalvos tokios kaip orandzines? g.gif zodziu atrodysim kaip mandarines biggrin.gif ir nesileidzia i kalbas, kad butu link purpurines ar blyskesne, turi rekti sukneles ir taskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2010 01 15, 22:08)
bet ka daryti kai nuotaka uzsimano beviltiskos spalvos tokios kaip orandzines? g.gif  zodziu atrodysim kaip mandarines biggrin.gif  ir nesileidzia i kalbas, kad butu link purpurines ar blyskesne, turi rekti sukneles ir taskas doh.gif

o tu cia auksciau ziurejai kur mes sukelem orandzines suknytes? tu paimki nusikopinki visas, padaryki foto, dar pati paieskoki internete... ir parodyk nuotakai..gal ji nemate bendro vaizdo kaip atrodo, nes man kur mes ykelem tai spalva gadina viska doh.gif juk gali rinktis svelnia persiko.. arba jei nori ryskumo tamsiai, tamsiai orandzine ( buvau vestuvese, graziai ziurejosi ) ..tikrai reke suknytes, bet y gera puse, nes visos pamergytes buvo ydegusios, tamsiais plaukiukais, ryskiais makiazais tai atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 16, 12:40)
o tu cia auksciau ziurejai kur mes sukelem orandzines suknytes? tu paimki nusikopinki visas, padaryki foto, dar pati paieskoki internete... ir parodyk nuotakai..gal ji nemate bendro vaizdo kaip atrodo, nes man kur mes ykelem tai spalva gadina viska  doh.gif  juk gali rinktis svelnia persiko.. arba jei nori ryskumo tamsiai, tamsiai orandzine ( buvau vestuvese, graziai ziurejosi ) ..tikrai reke suknytes, bet y gera puse, nes visos pamergytes buvo ydegusios, tamsiais plaukiukais, ryskiais makiazais tai atrode  thumbup.gif

as jai rodziau, bet.... jai labai grazu doh.gif nu siuliau visiap, sakau tai gal tada zydras irgi rysku, bet bent grazu, bet nea... orandziniu ir vsio doh.gif o gal tu galetum ikelti tu tamsiu orandziniu sukneliu pvz? buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2010 01 16, 16:40)
as jai rodziau, bet.... jai labai grazu doh.gif  nu siuliau visiap, sakau tai gal tada zydras irgi rysku, bet bent grazu, bet nea... orandziniu ir vsio doh.gif  o gal tu galetum ikelti tu tamsiu orandziniu sukneliu pvz? buciau labai dekinga ax.gif

gaila, bet kompiuteri neturiu as tu nuotraukyciu tik atspausdintas kelias kuriuose yra pamergytes, nes vestuves buvo mano draugo draugu..tai nesiverziau ir darytis daug tu nuotraukyciu.. bet pameginau is tel. nupaveiksluoti jas kazkaip susilieja biskuti g.gif bet jei nori atsiuski y az man savo pastuko adresa ymesiu, bet kazkiek matysi apie kokia spalvyte kalbu ..cia nenoriu publikuoti be ju leidimo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti