QUOTE(linuta @ 2010 01 14, 18:31)
Turbūt čia klausiama apie tai, jei tarkim pamergei visiškai nepatiks ir netiks nuotakos išrinkta suknelė, nu bet nuotaka toookia gera draugė, kad būtina eiti į vestuves, bet suknelę išrinko tragišką, tai klausimas ir buvo: ar jaunoji mokės už suknelę, su kuria nori, kad būtum jos vestuvėse, ar reikės pačiai mokėtis už suknelę, kurios negali pernešt, kuri tau nepatinka ir netinka ir negali į ją žiūrėt?
Manau kaip bebūtų kompromisas yra būtinas visais atvejais, bet aš sunkiai įsivaizduoju variantą, kad eičiau į vestuves, kur jau man numatyta suknelė, už kurią aš susimoku ir kurios visiškai nenoriu. Normalu būtų, kad jaunųjų užgaidos būtų apmokėtos iš jų lėšų. O gal aš turiu nuostabią suknutę tokiai progai ir dabar papildomai leist 200-300 lt (mažiausiai) už tą, ko man nereikia? ;]
Na jei pamerge "isejusi is remu", tai jai netiks jokia suknele. o kita kalba jei pati jaunoji be skonio, tai cia didziausia problema

bet jei man ta suknele nepatiktu ir netiktu, as pakalbeciau su pacia jaunaja. Kad pakeistu modeli ar spalva, o jei ji nesutiktu, tai atsisakyciau dalyvauti ir tiek. bet tikrai neiskelciau tokio ultimatumo, kad pati jaunoji moketu uz ta suknele. o be to, juk tos sukneles pirkti nereiketu, tik viena diena su ja reiketu pabuti, tai dideles tragedijos irgi nera.. o kitas dar dalykas, jei grazia figura turi, tai ir maisas graziai atrodys
As bet kokiu atveju esu pries mokejima uz pamergiu sukneles.
Na jei jaunoji nori, kad visos pamerges butu vienodom suknelem, tai jusu turima netiks tikrai. o paieskojus tai ir uz 100lt galima isinuomoti suknute. va savo pamerges veziau is Kauno i Kedainius ir visos ten isirinkom viena modeliuka uz 90lt ir visos buvo patenkintos tiek kaina, tiek modeliu, tiek spalva