Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervuota:): 14 sausio 2010 - 02:24
Manau gražiai ir neįprastai atrodytų tie bubuliukai g.gif nesu mačiusi dar pamergių tokioje stilistikoje, tad manau tikrai išsiskirtumėte. Tik abejoju dėl nuomos punktų, kurie daugiausiai siūlo blizgias, ryškias, vientisas sukneles. Bet pabandyti paieškoti verta mirksiukas.gif o juk galima ir siųtis, pasieškoti pigiau tai darančių siuvėjų. Tada juk galėsite ir modelį kažkiek pakoreguoti pagal kiekvienos merginos figūrą, ir spalvą išsirinkti, detalę įdėti (kaspiną, gėlę ir t.t.)

Nervuota, patiko pirmasis modelis, tokio tipo aš labai mėgstu suknytes ir vasarą nešioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2010 01 13, 22:15)
Prabangios, tačiau siūnantis modelius galima nuvogt smile.gif

Labai labai gražios bigsmile.gif thumbup.gif Trumpesnius modelius ir be vestuvių dėvėčiau. wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanile83 @ 2010 01 14, 02:58)
kad visos pamergių suknelės turės būti vienodos man nė klausimas nekyla, nes paskui kai pradeda tos vaivorykštinės spalvos tarpusavyje pjautis tai nė į fotkes žiūrėti nesinori  tongue.gif  bet va mąstau apie taškuotas sukneles, mačiau nuotraukose, tai man labai patiko, kažkaip žaismingai atrodo, nešprastai, tik mąstau ar pavyktų rasti nuomose tokių ir ar vienodų būtų daugiau... ir dar va kaip pamergės į tokį variantą sureaguos.. g.gif

o tu pati mokesi uz vienodas sukneles joms ar jos pacios tures susimoketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 17:57)
o tu pati mokesi uz vienodas sukneles joms ar jos pacios tures susimoketi?  g.gif

Jusu lb idomus klausimas g.gif jei eini i pamerges, tai uz viska moki pati.. kas cia per tokios nesamones, kad jaunoji moka uz sukneles pamergiu. tai gal jaunoji dar turi sumoketi uz pamergiu sukuosenas ir makiaza? keistas poziuris. jei as netureciau tam pinigu, tai tikrai neiciau i pamerges tada. jauniesiems ir taip pilna rupesciu ir islaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 14, 14:10)
Jusu lb idomus klausimas g.gif  jei eini i pamerges, tai uz viska moki pati.. kas cia per tokios nesamones, kad jaunoji moka uz sukneles pamergiu. tai gal jaunoji dar turi sumoketi uz pamergiu sukuosenas ir makiaza? keistas poziuris. jei as netureciau tam pinigu, tai tikrai neiciau i pamerges tada. jauniesiems ir taip pilna rupesciu ir islaidu mirksiukas.gif

Turbūt čia klausiama apie tai, jei tarkim pamergei visiškai nepatiks ir netiks nuotakos išrinkta suknelė, nu bet nuotaka toookia gera draugė, kad būtina eiti į vestuves, bet suknelę išrinko tragišką, tai klausimas ir buvo: ar jaunoji mokės už suknelę, su kuria nori, kad būtum jos vestuvėse, ar reikės pačiai mokėtis už suknelę, kurios negali pernešt, kuri tau nepatinka ir netinka ir negali į ją žiūrėt?

Manau kaip bebūtų kompromisas yra būtinas visais atvejais, bet aš sunkiai įsivaizduoju variantą, kad eičiau į vestuves, kur jau man numatyta suknelė, už kurią aš susimoku ir kurios visiškai nenoriu. Normalu būtų, kad jaunųjų užgaidos būtų apmokėtos iš jų lėšų. O gal aš turiu nuostabią suknutę tokiai progai ir dabar papildomai leist 200-300 lt (mažiausiai) už tą, ko man nereikia? ;]
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 14, 03:21)

Uzsimaniau sitos suknios dabar be galo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2010 01 14, 18:31)
Turbūt čia klausiama apie tai, jei tarkim pamergei visiškai nepatiks ir netiks nuotakos išrinkta suknelė, nu bet nuotaka toookia gera draugė, kad būtina eiti į vestuves, bet suknelę išrinko tragišką, tai klausimas ir buvo: ar jaunoji mokės už suknelę, su kuria nori, kad būtum jos vestuvėse, ar reikės pačiai mokėtis už suknelę, kurios negali pernešt, kuri tau nepatinka ir netinka ir negali į ją žiūrėt?

Manau kaip bebūtų kompromisas yra būtinas visais atvejais, bet aš sunkiai įsivaizduoju variantą, kad eičiau į vestuves, kur jau man numatyta suknelė, už kurią aš susimoku ir kurios visiškai nenoriu. Normalu būtų, kad jaunųjų užgaidos būtų apmokėtos iš jų lėšų. O gal aš turiu nuostabią suknutę tokiai progai ir dabar papildomai leist 200-300 lt (mažiausiai) už tą, ko man nereikia? ;]

Na jei pamerge "isejusi is remu", tai jai netiks jokia suknele. o kita kalba jei pati jaunoji be skonio, tai cia didziausia problema doh.gif bet jei man ta suknele nepatiktu ir netiktu, as pakalbeciau su pacia jaunaja. Kad pakeistu modeli ar spalva, o jei ji nesutiktu, tai atsisakyciau dalyvauti ir tiek. bet tikrai neiskelciau tokio ultimatumo, kad pati jaunoji moketu uz ta suknele. o be to, juk tos sukneles pirkti nereiketu, tik viena diena su ja reiketu pabuti, tai dideles tragedijos irgi nera.. o kitas dar dalykas, jei grazia figura turi, tai ir maisas graziai atrodys lotuliukas.gif
As bet kokiu atveju esu pries mokejima uz pamergiu sukneles. 4u.gif
Na jei jaunoji nori, kad visos pamerges butu vienodom suknelem, tai jusu turima netiks tikrai. o paieskojus tai ir uz 100lt galima isinuomoti suknute. va savo pamerges veziau is Kauno i Kedainius ir visos ten isirinkom viena modeliuka uz 90lt ir visos buvo patenkintos tiek kaina, tiek modeliu, tiek spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 14, 17:10)
Jusu lb idomus klausimas g.gif  jei eini i pamerges, tai uz viska moki pati.. kas cia per tokios nesamones, kad jaunoji moka uz sukneles pamergiu. tai gal jaunoji dar turi sumoketi uz pamergiu sukuosenas ir makiaza? keistas poziuris. jei as netureciau tam pinigu, tai tikrai neiciau i pamerges tada. jauniesiems ir taip pilna rupesciu ir islaidu mirksiukas.gif

klausimas labai normalus. jei jaunoji nori, kad visos pamerges butu vienodom suknelem, tarkim, kazkokiame salone jos yra ir nuomos kaina, sakykim, 700 Lt, o siaip mergina-pamerge galetu nusipirkti kokia nori, jai patinkancia ir tinkancia suknele uz 200 Lt, tai tie 500 Lt yra labai didele suma (bent jau man tai tikrai). tai naturalus klausimas: ar jaunoji yra pasirengusi sumoketi uz savo uzgaida, ar pamerges yra bankininku dukros ir gali leisti sau svaistytis pinigais svetimoms uzgaidoms?
as ir pati ruosiuosi vestuvems, tai man sis dalykas yra idomus. kaip tai yra daroma. galvoju ar man apsiverstu liezuvis ir kaip sureaguotu pamerges, jei pasakyciau, kad noriu, jog jos butu su tokiom ir jokiom kitomiom suknelem...
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 14, 16:27)
user posted image

panasiai mano pamerges atrode thumbup.gif buvo juodom suknytem iki keliu ir svarkeliais trumpom rankovytem.o as viena balta buvau ax.gif ir buvo ziema....
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 14, 17:44)
Na jei pamerge "isejusi is remu", tai jai netiks jokia suknele. o kita kalba jei pati jaunoji be skonio, tai cia didziausia problema doh.gif bet jei man ta suknele nepatiktu ir netiktu, as pakalbeciau su pacia jaunaja. Kad pakeistu modeli ar spalva, o jei ji nesutiktu, tai atsisakyciau dalyvauti ir tiek. bet tikrai neiskelciau tokio ultimatumo, kad pati jaunoji moketu uz ta suknele. o be to, juk tos sukneles pirkti nereiketu, tik viena diena su ja reiketu pabuti, tai dideles tragedijos irgi nera.. o kitas dar dalykas, jei grazia figura turi, tai ir maisas graziai atrodys lotuliukas.gif
As bet kokiu atveju esu pries mokejima uz pamergiu sukneles.  4u.gif
Na jei jaunoji nori, kad visos pamerges butu vienodom suknelem, tai jusu turima netiks tikrai. o paieskojus tai ir uz 100lt galima isinuomoti suknute. va savo pamerges veziau is Kauno i Kedainius ir visos ten isirinkom viena modeliuka uz 90lt ir visos buvo patenkintos tiek kaina, tiek modeliu, tiek spalva 4u.gif

jei visos sutiko, o ir kaina tokia maza, tai tada valio thumbup.gif
o ka daryt, jei vienai patinka ir tinka, o kitai ne? ar sukneliu uz tokia kaina nera? g.gif
Atsakyti