Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

vo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kur issiunciau padruzhkei nuotraukele tai pamergytes kazkas panasaus kaip paciam virsuj, tik ryskesnes... neblogai atrodo ... 4u.gif
Atsakyti
quote=Smilte24,2010 01 16, 19:24]
kur issiunciau padruzhkei nuotraukele tai pamergytes kazkas panasaus kaip paciam virsuj, tik ryskesnes... neblogai atrodo ... 4u.gif
[/quote]
aha tikrai kazkas panasaus mirksiukas.gif labai aciu linuta uz pavyzdelius mirksiukas.gif ta pirmoji spalva man ir nieko visai, tik vat sita medziagyte tai graziai su sita spalva atrodo, o kaip idomu atrodytu tokios medziagytes ir modeliuko?
suknele[
Atsakyti
user posted image

ykeliau ta tavo suknyte 4u.gif super man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaip zinoti kokia cia medziagyte ?
Atsakyti
Šios dvi man paprastutės, bet labai simpatiškos smile.gif
user posted image
user posted image

O čia man labai gražu. Dvi spalvos, bet taip suderintos, labai įdomu. smile.gif
user posted image

O ir ryškiai geltonos pamergės šauniai atrodo bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 16, 21:05)
user posted image

ykeliau ta tavo suknyte  4u.gif  super man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o kaip zinoti kokia cia medziagyte ?

o aciu labai, kad ikelei taip aiskiau zymiai mirksiukas.gif na as manau cia tokia lengva ale skareles medziaga, tokios kaip tunikos buna persvieciamos, tik cia arba daugiau apsukta tos medziagytes arba po apacia deta pamusaliukas kazkoks g.gif

Papildyta:
[quote=Dieter,2010 01 17, 17:45]
Šios dvi man paprastutės, bet labai simpatiškos smile.gif
pirmoji man nk, tik manau kad ties krutine atveptu ir man butu nepatogi g.gif

O čia man labai gražu. Dvi spalvos, bet taip suderintos, labai įdomu. smile.gif
idomus variantas smile.gif

sita geltona man neaaa, kakzaip i zaluma nesa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 17 sausio 2010 - 21:26
QUOTE(Dieter @ 2010 01 17, 16:45)
user posted image
user posted image

Sitas variantas is ties puikus, bent jau mano akei, ateityje busimos savo vestuvems tikrai apsvarstyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 16, 00:12)
manau pamerges turetu buti su trumpom suknutem, kam tos ilgos senai nebemadingos sukneles. jos net nepatogios  g.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif pati ne karta pamerge buvau,ir kaip tycia nuotakos prasymas buvo ilgos suknutes...tai po vestuviu sakiau gyvenime ilgos nebesimausiu,tik trumpa ax.gif su ilga tikrai nepatogu sokti buvo,karsta ir dauguma pamergiu turejo prisilaikyti kad neprimintu netycia padalku... Ilgu suknuciu is pamergiu reikalauciau nebent jeigu jau joms visai trumpos netiktu pagal figura..na visaip buna,kartais ilga suknele atrodo zymiai geriau negu trumpa kai pasimato visi trukumai.. Siulyciau pries renkant pamergems sukneles pirma pasitarti su jomis paciomis,issiaiskinti ko jos nori ir tikisi ir tada bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wfr @ 2010 01 19, 12:10)
Visiskai pritariu  drinks_cheers.gif  pati ne karta pamerge buvau,ir kaip tycia nuotakos prasymas buvo ilgos suknutes...tai po vestuviu sakiau gyvenime ilgos nebesimausiu,tik trumpa  ax.gif  su ilga tikrai nepatogu sokti buvo,karsta ir dauguma pamergiu turejo prisilaikyti kad neprimintu netycia padalku... Ilgu suknuciu is pamergiu reikalauciau nebent jeigu jau joms visai trumpos netiktu pagal figura..na visaip buna,kartais ilga suknele atrodo zymiai geriau negu trumpa kai pasimato visi trukumai.. Siulyciau pries renkant pamergems sukneles pirma pasitarti su jomis paciomis,issiaiskinti ko jos nori ir tikisi ir tada bus  thumbup.gif

O aš į pamerges ėjau su ilga suknele ir galiu pasakyt žiemą tai thumbup.gif neteko drebėt ir šalti biggrin.gif šokti taip pat netrugdė, tik laiptais lipant reikėjo saugotis. Vasarą ilgos nenorėčiau dėtis, na nebent kokią lengvutę, plonos medžiagytės rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
man pirmoji suknele grazi blush2.gif
Papildyta:
foto1

foto2

foto3 cia grazu paziureti, bet as taip nenoreciau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 19, 22:35)

Na kokia man ši spalva graži, neišpasakyto grožio bigsmile.gif